Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz.w.wro.

krem do wybielania odbytu.

Polecane posty

Gość mateusz.w.wro.

Ktoś próbował? Dziala?

Gość instrukcja obsługi pralki
nazywa sie ACE ale nie polecam :classic_cool:

Gość mateusz.w.wro.
pracóje w agenci na 2 zmiany i musze miec dupe slicznom. Niedłógo podam namiary. Naraziho.

Gość aneczka30
Wybielanie analne - wybielanie skóry wokół odbytu stosowane przez ludzi o jasnej karnacji, w celach kosmetycznych. W zabiegu tym wykorzystuje się kremy, zawierające około 20% hydrochinonu jako substancji aktywnej. W środkach wybielających skórę używana jest też rtęć (jednak stosowanie jej jest zabronione w wielu krajach) czy kortykosteroidy. Istnieją także alternatywne środki wybielające. Idea zabiegu opiera się na zmniejszeniu produkcji melaniny, a także utlenieniu tej już wyprodukowanej, co czasowo wybiela sk.... HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH No cóż dla analseksu cygan dał się za jaja powiesić, tak i Mateusz, dla takiejże pszyjemności nawet da se dupę wypbielić rakotwórczą rtęcią. Chłopie czyż tyś na mósk upadł!? Ile ty masz lat?

Gość Justa_biaystok
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę pięćdziesiątom wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość Justa_biaystok
tesz pracuje ale na "łokchach" i klientom nie podoba się brozowa pupa. Dzienki za doskonałe rady.

Gość TanjaSz
Czytałam, że istnieją zabiegi laserowe wybielające o***t i miejsca intymne. Na przykład tutaj jest na ten temat: http://agklinik.com/oferta/laserowe-wybielanie-o***tu-sromu-miejsc-intymnych/. Ciekawa rzecz, że można wybielić to i owo laserem.

Gość KR0N0SA
dziewczyno, już dawno można sobie wybielić o***t laserem ;)

Gość krevvetka
ja słyszalam, ze takie rzeczy robia laserowo w vesunie w krakowie. najlepiej tam zadzwonic jesli komus na tym zalezy. kremy to nawet na rozstepy nie dzialaja ;/

Gość gość
Krem na wybielanie o***tu....Polejcie sobie anusiaka Domestosem

Gość gość
Co za bzdety tu wypisujecie. Ludzie mają takie problemy ... Ja polecam kremy - do salonu nie pójdę, bo się wstydzę, a zostało mi przebarwienie po brodawce na skórze w okolicach intymnych. Osobiście przetestowałam: https://wieczniemloda.com/produkt/krem-do-wybielania-miejsc-intymnych jest naprawdę ok. Stosuję nie 2 razy dziennie (przyznam), ale na noc jest ok, ok. już 2 tygodni używam. Jest lepiej, przebarwienie zbladło. Resztę zużyję dodając go do kremu do twarzy (podobno można), bo mam nadal ciemną skórę po wakacyjnym opalaniu a marzy mi się skóra królewny śnieżki :)