Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 12243942-03-334

Chę się uspokoić, czy jest jeszcze ktoś nie śpię od 22 godzin

Polecane posty

Gość anett32434232
po to jest rureczka zeby do niej wziac krew. jesli sie napelnila to ile mialas jeszcze wziac? tu wystarczy kropla. idz na ten test...ja tez nie spie od wieluuu godzin ale wiem ze powinnas to zrobic

Gość anett32434232
z tradzikiem idz d odermatologa, przepisze Ci napewno antykoncepcje po testach itp... to tradzik sie unormuje.. nie rozumiem- z mezem robisz to w gumce a z tamtym bez? nie dajcie sie poniesc emocjom! idz na to badanie i nic nikomu nie mow

anett, ja też wiem, że powinnam. Ale wynik może mnie zabić szybciej, tego się boje tak strasznie dowiedziec się czarno na biualym

Gość anett32434232
nie mozesz tak myslec! ja wierze, ze okaze sie ze to tylko Twoj stres i nerwy robia swoje! musisz myslec o rodzinie i o tym, ze dziecko wyczuwa stres jak nikt inny! pamietaj o tym. musisz zrobic test... dla siebie i dla innych

Może dałabymm się jeszcze przekonać, że węzły nie świadczą tylko o tym, ale jak dzisiaj przeczytałam to, to mnie ścięło z nóg 2) innego ciężkiego kalectwa, ciężkiej choroby nieuleczalnej lub długotrwałej, choroby realnie zagrażającej życiu, trwałej choroby psychicznej, całkowitej albo znacznej trwałej niezdolności do pracy w zawodzie lub trwałego, istotnego zeszpecenia lub zniekształcenia ciała, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.

on jest scigany z tego art

Jaki wynik , robiłas test w domu wyszedł negatywnie , to i badanie na które pójdziesz tez wyjdzie negatywnie. Uprwianie seksu z nosicielem wcale nie oznacza jeszcze zakazenia musi być spełnionych kilka warunków. W Polsce mysli sie na temat HIV i AIDS stereotypowo a wcale nie jest tak łatwo sie zarazić. Głowa do góry będzie ok. Ja tez jeszcze do tej pory czasem jak mnie głowa zaboli to sie denerwuje że juz cisnienie mi wali i zaraz wylew ale juz coraz rzadziej. Kiedys mierzyłem cisnienie co 20 minut teraz już tylko rano i wieczorem. Spróbuj popic melise mi bardzo pomaga musisz sie wyciszyc a jak przejdzie Ci stres to i pewnie ze 3/4 tych obiawów zniknie.

Gość anett32434232
moze koggos pobil powodujac kalectwo moze otrul ? tego nie wiesz. idz sie zbadaj prosze...ok ?

Piotrku, w tym moim teście znalazło się naprawdę mało krwi. Ok pół małej kropli łącznie. Więcej nie chciało lecieć, wiem, to głupie, żeby stara baba tak się zachowała. Trzeba było zmieszać to z jakimś tam płynem i wylać na okienko. Czy mozliwe, żeby test nie wykrył jak krwi było tak malutko? Jak uważasz, bo ja nie spełniłam do konca warunków, ale po pól roku przeciwciała byłyby już widoczne, tylko nie wiem czy w takiej ilości

Kochani, dziękuję Wam tak bardzo. Pomyślałam, że o tej porze nawet nikt się nie zainteresuje, żeby to przeczytać, a ja tak bardzo potrxzebowała,m się wygadać/

A zaraz , zaraz to wszystkie te podejrzenia z powodu tego że go ścigaja z tego artykułu. To ja xle zrozumiałem myslałem, że mamy tu 100% pewność że on jest nosicielem. To w takim razie dziewczyno głowa do góry , jesteś zdrowa jak ryba test na HIV zrób dla swojego komfortu psychicznego. Ten artykuł niczego nie oiznacza a węzły chłonne ja mam powiekszone od kilku lat pewnie dlatego że mam chory ząb z którym co jakis czas walczę bo boje sie dentysty tak jak Ty tego HIVa. Powiększone węzły chłonne moga oznaczac prawie wszystko a nie tylko HIV.

Gość anett32434232
po 21 dniach testy sa w stanie wykryc wirusa!! nie powinnas rozcienczac bo wtedy to glupota to tak jakby do ttestu ciazowego dolac wody ;DD idz na to badanie i nie marudz uspokoisz sie. pomysl o mezu o dziecku i o sobie!

idę zapalić, przepraszam na chwile jeśli jeszcze tutaj będziecie

Ja bedę , wiem przez co przechodzisz . Ale papierosy nie pomoga jeszcze gorzej po nich ja juz szusty dzień nie palę a paliłem ze 30 dziennie.

Nie, to nie była woda tylko specjalny roztwór czegoś, w zestawie testowym. Ja palę, mam cholernie dużo stresu, odpowiedzialna praca gdzie jestem jedynym pracownikiem, a powinno być kilku żeby to ogarnąć. Dzisiaj w nocy wypaliłam prawie paczkę. Nie byłabym pewna, że tyle krwi wystarczxyło, podane było ok 3x tyle że jest potrzebne

Piotrku, on sypiał z kim popadnie, naprawdę, z każdą i każdym kto się nawinął. Dowiedziałam się po fakcie, od pewnego gej, który do mnie zadzwonił. On sam zrobił test, ale nie był zarażony, a przynajmniej wtedy nie wykryto u niego nic, być może za krótki okres był od jego stosunków do testu

Gość anett32434232
eh dalej to samo... naprawde musisz sie wziac w garsc nikt tu Ci nie da wyniku. jesli masz hiv to badanie tego nie zmieni a pomoze Was uratowac a jesli nie masz to na tescie sie nie zarazisz! a bedziesz spokojna. pojdz jutro na ten test ok?

jutro mam jedyną okazję, bo tylko w środy, albo znowu kupię na allegro ale tym razem bardziej natnę skórę

To że sypiał z kim popadnie jeszcze nie oznacza że ma HIVa . A krwi wystarczyło na 100% to tylko stres i przez to takie mysli. Ja podobnie reagowałem , wmawiałem sobie nawet ze leki na mnie nie działaja które przepisał mi lekarz biorąc za to odpowiedzialność. Nie masz HIV jestem pewien , ale zrób te testy , kup sobie melise pomoze Ci się uspokoić a jak bedziesz miała juz wynik testu to kup szampana i wypij za nasze zdrowie

Gość anett32434232
nie kupuj na allegro! bo to Ci nie da pewnosci, znow bedziesz myslec a moze byl zly moze nie tak itp itd... idz jutro do laboratorium!!

Dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy. Muszę kończyć, szykować się do pracy, a jestm pólprzytomna. Pozdrawiam Was, daliście mi nadzieję, choć i tak strasznie się boję, bo za dużo na to wskazuje

Gość anett32434232
zrobisz ten test po pracy??

O to chodzi że jak czytałem Twoje wypowiedzi wcale nic nie wskazuje ze masz HIVa .Na pewno masz wielikiego stersa i przypakowe pryszcze przypisujesz działaniu HIV a reszta objawów jest wywołana stresem. Powiekszone węzły to tez nic nadzwyczajnego. Pracuj spokojnie , kup melisę , jutro na test i w koncu bedziesz miała spokój i ulge.

Gość anett32434232
a Ty Piotrek czemu nie spisz z takim cisnieniem trzeba sie wysypiac ;p

zona do pracy , dzieci muszę wys lac do szkoły . Niestety nie pracuje teraz od lipca. Robie za męska gospodynie domową

Gość anett32434232
o kurcze... a ja mam z kolei taki problem ze usypiam o 4 a budze sie o 15 i dzis probuje to zmienic wiec nie spalam cala noc... bo maz juz nie wytrzymuje tego;//

Gość anett32434232
no moj wlasnie tez teraz nie pracuje, a ja sama ustalam sobie ggodziny pracy wiec przez to spie w tak dziwnych godzinach, jak pracowal to wstalam o 7 do Dziecka a teraz siedze do pozna,, a nawet jak sie poloze o 23 to i tak nie zasne do 3... ;/ moze ta zarwana nocka cos pomoze o ile nie pojde spac o 15 jak przy ostatniej probie ;-)

Gość iudfhifhfhfhf
ej no bez jaj.. sypialaś z facetem bez gumki i od razu panika, że hiv... przecież zdecydowanie większa częśc mężczyzn rucha co pod penisa podejdzie. a potem my kobiety sypiając z takim delikwentem - często sypiamy z całym tabunem jego poprzednich kochanek.. łacznie z dziwkami i innymi prostytutkami... takze, kazda z nas jesli kiedykolwiek uprawiała seks bez gumy jest w takiej samej grupie ryzyka co ty :D a z tego paragrafu pewnie za pobicie jest scigany czy cos ;) ale na wszelki zrob te badania.