Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 12243942-03-334

Chę się uspokoić, czy jest jeszcze ktoś nie śpię od 22 godzin

Polecane posty

To dobrze , postaraj sie nie drzemać w dzień to powinnac zasnąć normalnie w nocy. Ja kiedys jk pracowałem nocami to też t k miałem

Gość iudfhifhfhfhf
"Piotrku, on sypiał z kim popadnie, naprawdę, z każdą i każdym kto się nawinął. " heh czyli jak przeciętny facet :o

Gość anett32434232
ale to jest straszne, bo wstaje o 15 i mam oggromny zal do siebie, maz do mnie... i sie kolko nakreca... wlasnie sobie robie kawe...jakos trzeba przetrwac;-) a Ty o ktorej zasypiasz wstajac tak o 5?

Gość anett32434232
no ja nie wiem czy przecietny facet sypia z kazda i z KAZDYM ;DDD

Nastepny stereotym ja mam 41 lat a w zyciu miałem trzy partnerki seksualne a od 12 lat uprawiam seks tylko z żoną to w sumie daje cztery kobiety .To chyba jakis nienormalny jestem

Gość anett32434232
wow gratuluje zonie faceta :) a tak poza tym to dlugo wytrzymujesz od 5 do polnocy !! ;D ale jak sobie radzisz spiac 5 godz nie czujesz zmeczenia? kawy chyba nie wolno Ci pic?:>

Nie no kawy nie pije , jakoś nie czuję zmęczenia w dzień dzieci nie ma , zona w pracy to siedze albo w internecie albo ogladam jakieś filmy. Czasem sąsiad do mnie wpadnie. Potem sprzatam w domu , gotuje obiad , rodzinka wrca cos tam z dzieciakami porobie z zona pgoadam. I dzień sie konczy . Potem wieczorem seks z ta sama od 12 lat musze sie do psychiatry wybrac hehehe , zonka idzie spać a ja poczytam jeszcze jakis horror i zasypiam nad książka tak miedzy 23.00 a 0.00. Nie mam meczacego trybu zycia to i wystarcza tyle snu. To chyba objaw zdrowia.

Gość anett32434232
tu dla autorki na pocieszenie- skopiowane z forum prawnego: "Mójsyn jest oskarżony o czyn z art.156&1 pkt 2kk i nie wiem co mu za togrozi. W toku postępowania przygotowawczego poszkodowany zeznał ,że podczas pobytu w lokalu był prowokowany do bójku, a gdy z niego wychodził został uderzony w twarz. Treść opinii wskazuje, że pokrzywdzony utracił zdolność widzenia okiem prawym na stałe, a zatem obrażenia jakich doznał skutkowały ciężkim uszczerbkiem na jego zdrowiu w postaci innegociężkiego kalectwa ." takze to nie musi oznaczac, ze chodzilo o zarazenie choroba

Gość anett32434232
tez lubie czytac ksiazki przed snem ;] ale mezowi to przeszkadza, bo czytam na tablecie i mu swieci, a to dla mnie idealny sposob na wyciszenie przed snem.. kiedys , jeszcze bedac panna w domu zasypialam przy wlaczonym tv i bylo idealnie! a tu niestety telewizor tylko w salonie, a maz nie zgadza sie na postawienie w sypialni i tak oto sie mecze... seks mam raz-2 w tygodniu to tez mnie nie meczy tak zeby spac;D

Gość załamana 12243942-03-334
kochani, wychodzę jeżeli macie jakiś kontakt, alternatywny email, to proszę podajcie, odezwałabym się po wyniku. Właśnie poszłam do synka, spojrzałam na niego i się rozpłakałam, nie wiem czy dam radę to jest silniejsze ode mnie

Ja lubie jak mi cos gada przed snem . Albo TV albo radio na szczęście moja zona to toleruje i nie przeszkadza jej to w zasypianiu. Ogólnie jest dobrze. Pomogła mi wyjśc ze stresu związanego z tym nadcisnieniem bo tez juz swirowałem ale teraz jest juz lepiej czasem mam jeszcze strachy ale teraz radzę sobie juz z tym.

Gość anett32434232
caipirinhagirl@o2.pl koniecznie napisz!!

Gość anett32434232
dobrze, ze masz kogos kto Cie wspiera. ja zazwyczaj jak sie martwie latwo lapie panike- mam nerwice lekowa, potwierdzona przez psycchiatre...i niestety jedyne na co moge liczyc to : przestan, przesadzasz,nic Ci nie jest, wmawiasz sobie eh;/

Nie masz co płakac , Twój synek jest tak samo zdrowy jak i Ty. Głowa do góry będzie git.

Gość iudfhifhfhfhf
to nie znaczy, ze jestes nienormalny tylko widać nieprzeciętny

To nie dobrze że mąż w ten sposób reaguje. jestsmy silni tylko do pewnego stopnia. Granica jest bardzo cienka. Małżonkowie powinni sie wspierać. Daj mu po głowie a jak go zaboli to mu powiedz " e tam nie boli cię tylko sobie wmawiasz " Ja mojej zonie naprawdę duzo zawdzięczam w tym nadciśnieniu. Ale własnie tak to jest bywałem nie raz w sytuacjach mniej lub bardziej niebezpiecznych dla siebie i nigdy tak nie reagowałem a tu niestety nie ma twardzieli na każdego coś jest. jeden boi się o zdrowie i zycie drugi boi sie duchów. I kazdy wtedy potrzebuje wsparcia.

Gość anett32434232
moim zdaniem poczucie, ze masz kogos kto jest przy Tobie i troszczy sie jest jednym z lepszych lekarstw... mi jest ciezko, bo tu gdzie mieszkamy nie mam znajomych, siedze tylko w domu, wyjscia jedynie do sklepu, lub sluzbowo i az szkoda mi ,ze nie czuje czesto tej osoby obok ...

Spróbuj z nim porozmawiać , powiedz mu czego Ci brakuje w Waszym życiu. My tez jesteśmy nowi tu gdzie mieszkamy i nie znamy praktycznie nikogo. mam tu jednego kolegę znałem go juz wczesniej , który przypadkiem dostał mieszkanie kilka ulic dalej to wpada na piwko , pogadać . Ale ogólnie mieszkamy tu trzy lata i dalej się czuje obco

Gość anett32434232
juz nie raz, nie dwa rozmawialam ;-) i lzy i krzyk i spokoj i nic... maz wychodzi prawie codziennie z kolega.. ale razem jakos nie bardzo...a mam dopiero 25 lat ..czasem czuje sie jak na emeryturze...

No to faktycznie nie za kolorowo moja zona ma 30 lat 11 mniej ode mnie . W tygodniu to nie ma jak ale w sobotę zawsze skoczymy do jakiegos klubu , zatanczyć , wypić kilka piwek. A z kolegą raczej nie wychodze wole juz w domu z nim wypić to piwo przy jakimś dobrym filmie .

Gość Anett424243233
jak ja to moge zmienic? proponowalam zeby kolega do nas przyszedl, tez ma male dziecko zeby sie pobawily i nic;/

Trudno mi coś powiedzieć nie znam twojego męża . Może spróbować mu zagrać na nosie. Umówić się z jakimś kolega na wyjscie do kina , czy gdzieś na kawę . Zrobić sie na Bóstwo i nawet mimo jego ewentualnych protestów iśc na spotkanie. Może zauwazy ze cie zaniedbuje.

Gość Anett424243233
z kolega hehe ;] to by byla awantura... juz raz tak wyszlam i do tej pory slysze ze go zdradzilam...rozmowy tez nic nie daja.. no coz chyba musze sie przyzwyczaic ;-)

taki zazdrośnik ? Zawsze mnie to zastanawia czemu ludzie sa zazdrosni. jesli z kims zyje to mu ufam . Moja Ewelina kilka razy była beze mnie w klubie z koleżanka bo mi sie nie chciało iść jak do nas przyjechała w odwiedziny i nie widze w tym nic strasznego.

Ciekawe czy autorka tematu da znac na maile co tam wyszlo ale sądze że wynik będzie negatywny

Gość anett694938
ja mam nadzieje, ze zrobi ten test i nie stchorzy...alez jestem senna :(

Gość anett694938
wlasnie jedna wypilam... wzielam prysznic i nic ...ahh.. ale niedlugo Dziecko wstanie to bedzie lepiej ...u mnie ciemna noc az strach wyjsc;/