Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwaadv

Wygrałem aukcje na Allegro

Polecane posty

Gość wwaadv

Wygrałem aukcję na Allegro, okazuje się że sprzedawca nie ma towaru bo wystawił jedną rzecz na dwóch aukcjach i na mojej aukcji dostał mniejszą cenę niż na drugiej , czy można tak robić , wprowadzać ludzi w błąd że jedną rzecz wystawia na dwóch licytacjach?? Czy mogę zaskarzyć takiego kogoś?? pozddrawiam Według mnie to czyste oszustwo,

OCZYWIŚCIE ŻE OSZUSTWO, zgłoś to do allegro, wystaw negatywa, proste,

Gość Aparat007
Zgłoś do Allegro nie można mieć dwóch kont z tą samą rzeczą do zbycia i mu jedno, albo oba zlikwidują umieszczą na czarnej liście i przez rok nie będzie mógł to robić.

Gość alle gro to dzicz
allegro należy do południowoafrykańskiego murzyna

Gość dzerta
zasługuje na negatywa i to podwójnego wyobrażasz sobie osobę która na przykład chce sprzedać np antyk i wystawia go na licytację w 3 miejscach w Polsce + za granicą i gdzie dostanie najwięcej tam da ? nonsens :O

Gość avsd
czesto to widze ze takie same wrt. na 2 innych aukcjach . widac po zdjeciu i opisie. ale cwaniaki zastrzegaja ze fant jest wystawiony rowniez gdzie indziej i moga nie sprzedac. to chyba jest na legalu

Gość Aparat007
Może to robić na różnych aukcjach tylko musi zaznaczyć w opisie aukcji, że dany przedmiot jest zamieszczony na innych aukcjach, targowiskach. i jeśli wcześniej sprzedał, to musi wszystkim allegrowiczom napisać o sprzedaży. Takie praktyki są stosowane, ale nie na kilku kontach w Allegro, o czym już wcześniej pisałem.

Gość hyjtjkuikl
Może zakończyć licytację przed czasem, bo sprzedał towar gdzie indziej, ale to zanim aukcja się zakończy. Już po wygranej przez Ciebie aukcji, po jej zakończeniu, nie może Ci odmówić sprzedaży.