Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarkastyczna milosc

...WSPOMNIENIA !

Polecane posty

Gość sarkastyczna milosc

Opowiedzcie, pochwalcie się, piszcie jak poznałyliście swoje drugie połowy ? Może macie jakieś ciekawe historyjki? :D Ja uwielbiam wracać wspomnieniami do szalonych chwil, pierwszych pocałunków, glupich smsów i spojrzeń ;>

Gość po 20 od 20 lat
ja faceta poznałam pod burdelem. pisalam kiedys artykul do gazety, a on zalozyl sie z kumplem i na niego czekal. on myslal ze ja dziwka a ja ze on alfons. ale byly jaja. co najlpesze okazalo sie potem ze jest szefem naszej konkurencyjnej gazety. do dzis mamy ubaw :D

Gość Posion Curare
heh... ja mojego zeby poznac zjezdzilam codziennie po 10 kilometrow na rowerze okoliczne lasy, bo on dzien w dzien jezdzil.... w lesie go nie spotkalam ale ze pracowalismy razem to zaczelam sie go radzic w kwesti "naprawy" mojego owczesnego rozpadajacego sie gorala.... cud ze sie na nim nie zabilam.... no ale jestesmy juz ponad 3 lata razem. Nie bylam "zdobywana", bylo odwrotnie- cale misterium "polowania"

Gość 1213131333113
burza, ulewa, nie ma parasola.... biegne jak glupia zeby skryc sie w sklepie, trzese sie ze strachu bo sie burzy boje jak cholera i nagle... klap! posliznelam sie i dupskiem w kaluze... zaczelam ryczec jak bobr. podszedl jakis koles i chce pomoc to w nerwach do opietruszylam ale mimo to chlopak pomogl. zaprowadzil do apteki bo bylo najblizej i mowi "taka ladna jestes a zachowujesz sie jak jakis wsciekly pies co gryzie bez powodu" zaczelismy sie smiac, pani w aptece zaproponowala zmoknietej herbatke i ech. dzis mamy synka, dom, rodzine i wiele szczescia

Gość po 20 od 20 lat
oooo ale fajny topik ;p mnie moj przyjaciel od 3 godzin wyciagal na impreze. ja nie chcialam isc, marudzilam, bylam przekonana ze nigdzie nie ide. przyniosl mi ciuchy i kosmetyki i powiedzial ze jak nie pomaluje sie i ubiore to zaniesie mnie w takim stanie jakim jestem. hehe i poszlam. za co bede mu wdzieczna do konca zycia. pracuje w firmie jako trener i robie coachingi w firmie telemarketerow przez telefon i na tej imprezie poznalam szefową mojego chlopaka. gdyby nie ta impreza pewnie w zyciu nie zamienilabym z nia slowa. polubilysmy sie a nastepnego dnia poprosila mnie abym zajela sie jej zespolem i tam zobaczylam Pana w dreadach. jestesmy dosyc niekonwencjonalni bo on nosil dwie inne sznorowki a ja.... a ja usiadlam do niego, on bardzo niesmialy to postanowilam zagadac i powiedzialam ze mamy fetysz na dwie inne rzeczy i spojrzalam na jego sznorowki. on pyta jaki ja mam a ja nosze dwie inne skarpetki :D i tak sie zaczelo... :D:D:D:D:D

Gość po 20 od 20 lat
haha ale podszyw :D czemu ktos uzyla tego nicka co ja ?!