Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfagadgad

Pytanie do matek SYNÓW. Co byście zrobili gdybyście się dowiedzieli że wasz 17..

Polecane posty

Gość prawdziwa mamuśka
miała być szczera odpowiedź więc była:)

Gość prawdziwa mamuśka
akronim a teraz ma szansę zrobić bachora starej- wyrafinowanej pindzie!

Gość oj oj oj 30
Bylam w takim zwiazku kilka lat temu. On mial 17/18 lat, ja 26/27. Spotykalismy sie ponad rok. Jego matka mnie nie nawidzila. Moja rodzina podeszla do tego na luzie choc wcale sie nie cieszyli ale sie chociaz nie wtracali. Chlopak byl we mnie totalnie zapatrzony. Czasami pomagalam mu finansowo ale nie jakies tam wielkie kwoty. A gdy on skonczyl 18 lat i poszedl do pracy to wydal na mnie cala swoja wyplate. Zerwalam z nim gdy poznalam kogos starszego ode mnie. I sie zakochalam w tamtym. Chlopak bardzo cierpial. Osobiscie odradzam taki zwiazek choc ja tez wierzylam, ze my bedziemy razem mimo wszystko.

Gość prawdziwa mamuśka
oj oj oj 30 Bylam w takim zwiazku kilka lat temu. On mial 17/18 lat, ja 26/27. Spotykalismy sie ponad rok. Jego matka mnie nie nawidzila. Moja rodzina podeszla do tego na luzie choc wcale sie nie cieszyli ale sie chociaz nie wtracali. Chlopak byl we mnie totalnie zapatrzony. Czasami pomagalam mu finansowo ale nie jakies tam wielkie kwoty. A gdy on skonczyl 18 lat i poszedl do pracy to wydal na mnie cala swoja wyplate. Zerwalam z nim gdy poznalam kogos starszego ode mnie. I sie zakochalam w tamtym. Chlopak bardzo cierpial. Osobiscie odradzam taki zwiazek choc ja tez wierzylam, ze my bedziemy razem mimo wszystko. PRZESTROGA DLA INNYCH PODSTARZAŁYCH "PANIENEK"

''a teraz ma szansę zrobić bachora starej'' 27 latka jest już odpowiedzialną osobą i na pewno sobie nie pozwoli na seks bez zabezpieczenia.

Gość sdfagadgad
Nie interesują mnie starsi faceci. Chyba takie geny w rodzinie. Każda ma młodszego od siebie,a moja mama 53 lata ożeniła się niedawno z 29latkiem :) Nie obchodzi mnie co sobie myślicie,ja go nie skrzywdzę na pewno. A nawet jak kogoś pozna to co z tego? Mówi się trudno. I tak juz tyle lat jestem sama więc jestem raczej przyzwyczajona do samotności. Sex z nim mam oczywiście lepszy niż ze starszymi. Może dlatego że młodsi nie są tak doświadczeni,są bardziej napaleni i się starają żeby kobiecie dogodzić. A taki stary wykolejeniec myśli tylko o sobie.

''PRZESTROGA DLA INNYCH PODSTARZAŁYCH "PANIENEK"'' Chyba raczej przestroga dla młodych facetów! To ona okazała się być wyrachowaną suką.

''Sex z nim mam oczywiście lepszy niż ze starszymi. Może dlatego że młodsi nie są tak doświadczeni,są bardziej napaleni i się starają żeby kobiecie dogodzić. A taki stary wykolejeniec myśli tylko o sobie.'' On był prawiczkiem jak cie poznał?

Gość sdfagadgad
Nie był prawiczkiem,i co to ma do rzeczy? Jest młody i mnie zaspokaja w zupełności. A ty mamuśka jesteś jakaś niepoważna. Chłopak będzie miał uraz do starszych

''Nie był prawiczkiem,i co to ma do rzeczy?'' No jakby był, to wtedy nie byłabyś taka zachwycona jak teraz.

Gość sdfagadgad
A co ty myślisz że z prawiczkiem nie byłam? Kiedyś sie spotykałam z jednym i byłam w nim zakochana po uszy (po 5 latach nadal mam sentyment) ale poznał inną młodszą :)

No ale jak byłaś młodsza. Teraz jakby ci się taki trafił to podejrzewam, że byłaby rozpacz. Swoją drogą z twojego faceta musi być dobry jebaka.

Gość sdfagadgad
Czemu rozpacz? To zaszczyt dla kobiety być tą pierwszą co wprowadza go w świat sexu :)

Gość sdfagadgad
michał3 moge spytac ile masz lat?

Gość sdfagadgad
czemu prowo? może mam taki fetysz i już :P to prawda,lubię się opiekować młodszymi od siebie :) ale też lubie sie takiemu zdominować. To podniecające na maxa

Gość sdfagadgad
widzisz,szkoda że nie masz 18tu ;) a ja sobie tak siedze już sama od kilku lat i dopiero teraz mi się trafił :)

Gość oj oj oj 30
Nie jestem suka. Poznalam mlodego, bylam akurat po rozstaniu z facetem wiec mlodszy wypelnil luke. Byl ulozony, grzeczny, z dobrego domu. Troche go zepsulam. he he. No ale na pewno pozna sobie mloda, fajna dziewczyne, mlody jest to przeciez jeszcze duzo dziewczyn bedzie mial. Ja poznalam starszego juz podczas trwania mojego zwiazku z tym mlodym. Spotykalam sie ze starszym, poznalismy sie w pracy. Mlody o tym wiedzial ale nie o wszystkim. W koncu zakochalam sie w starszym, zaczelismy ''przyjazn'' i juz nie bylam zainteresowana mlodszym. Znudzil mi sie, a ja potrzebowalam wrazen, Mlodszy chlopak nie dla starszej kobiety wiedzacej czego chce. Przygoda fajna ale teraz zaluje i wstyd mi, ze bylam z takim mlodym.

oj oj oj 30 Wykorzystałaś go jak rasowa kurwa, suka to na ciebie za łagodne określenie.

Gość sdfagadgad
to czemu mu nie powiedziałaś że możesz się z nim spotykać ale tylko dla sexu żeby czasem się nie angażował? Wredna i podła baba jesteś,oby ten twój też cie tak kiedyś potraktował i w odwecie zostawił dla pięknej i młodej

Gość oj oj oj 30
Nie jestem suka ani wredna podla baba. Zakochalam sie w tym mlodym a on we mnie, bylo fajnie. Ale pozniej poznalam w pracy starszego i zerwalam z mlodym. Jednak kiedy spotykalam sie z mlodym to wierzylam, ze przetrwamy i ze bedziemy razem mimo wszystko. Nie chcialam go wykorzystac.

Gość oj oj oj 30
Nie zycz mi, zeby ten starszy tez mnie zostawil bo po 2 latach znajomosci i flirtu (bez seksu jednak) to ja go odstawilam w ubieglym roku bo znowu kogos poznalam...

''po 2 latach znajomosci i flirtu (bez seksu jednak) '' To młody cię posuwał, a rówieśnik nie dał rady?

Gość sdfagadgad
hahhaha dlatego wole młodszych a nie starych dziadków co nie wiedzą jak sie zabrać do tego :D

Gość e ! czegoś nie rozmiem
11:40 sdfagadgad "moja mama 53 lata ożeniła się niedawno z 29latkiem " a może wyszła za mąż? Gdyby to był mój syn to pogoniłabym taką starą dupę od mojego syna.

''Gdyby to był mój syn to pogoniłabym taką starą d**ę od mojego syna.'' Stara to ty jesteś, 27 lat to jeszcze młoda.