Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfagadgad

Pytanie do matek SYNÓW. Co byście zrobili gdybyście się dowiedzieli że wasz 17..

Polecane posty

Gość sdfagadgad
michał3 dziękuje za komplement :D nie będe mówić ci o moim życiu seksualnym bo pewnie włos by ci się na głowie zjeżył. Ale mam porównanie.Jestem nimfomanką. Więc jak już z kimś być to tylko z takim małolatem :) już sie nie moge doczekac spotkania. A wy mamuśki i tak nic nie zrobicie bo wasi synowie uwielbiają takie jak ja :)

Gość zyciowababaa
Kazda ma cos tam na sumieniu:P.Ja takze.Kilka lat temu mialam takowy romans,On mial 21l,ja 36.Zaczal ewidentnie mnie podrywac.Wystawal pod blokiem,kiedy szlam do pracy.W koncu uleglam i spotkalismy sie,poszlismy na drinka,przegadalismy do polnocy i On otwarcie powiedzial ze,mnie pragnie,ze chce tego.Coz,bylam wtedy sama,nikogo nie krzywdzilam,potraktowalam to,jako przygode.Nie musze mowic,ze bylo nieziemsko:D,jak na mlody wiek,byl dostatecznie doswiadczony:P,wpadal czesto,ale to ja zakonczylam to,bo zaczelam sie bac,ze to zawedruje zbyt daleko.Prosil,dzwonil,ale po prostu mu to wyjasnilam....w pracy zaczeli plotkowac,wiesz generalnie mialam to w dupie,ale jakos psychicznie sie z tym zle czulam.Sasiedzi tez dziwnie mi sie przygladali,mimo wszystko ludzie zyja w stereotypach,chociaz ja to wspominam z wypiekami na twarzy:)

Gość e ! czegoś nie rozmiem
ja mam 19 lat więc jakim cudem mogę być stara w stosunku do sdfagadgad ? wkrótce sdfagadgad pozostanie ci jedynie wspomnienie o tym młodziaku. Nauczy się czegoś, pozna młodszą i odejdzie. Ty lepiej zainteresuj się -michał3 :D widać,ze sfrustrowany mocno i ma chrapkę na byle co, byle kogo . Daj mu radość, niech starzec sobie użyje z młodszą 27 letnią kobietą. :D:D:D

Gość maaaaaaaaatka
ja bym sie przerazila ale i ucieszyla, ze mam syna a nie corke, da sobie chlopak rade w zyciu i tyle

Gość sdfagadgad
e ! czegoś nie rozmiem - sama byś sie pewnie skusiła jakbyś była starsza a jakiś przystojny małolat się za tobą uganiał :)

Gość e ! czegoś nie rozmiem
jestem zdrowa na umyśle, nie potrafiłabym być z chłopakiem 17 letnim.

Gość Mikolajka 102
nie byłabym zachwycona ale kazałbym mu dobrze sie zabezpieczac zeby nie wpadl ze stara rura i nie zmarnować sobie zycia jakjego wujek( akurat u nas w rodzinie jest taki przypadek ze mlody wtopil ze starsza baka, wzieli slub a zycie ma on nie najlepsze)

Gość sdfagadgad
A skąd wiesz jak mu się z nią układa? To twoje widzi mi się?

Gość matka dorosłego dzieciaka
sdfagadgad,gdybym dowiedziałą sie,ze mój 17/18 letni syn spotyka sie z 27 latka,to bym pokazała mu drzwi i tej 27 latce kazała wziąć mega syna do jej domu aby go utrzymywała.

''to bym pokazała mu drzwi i tej 27 latce kazała wziąć mega syna do jej domu aby go utrzymywała'' Hehe. O kurwa padne zaraz ze śmiechu.

Gość Damski Krawiec
Trwaj chwilo, jesteś piękna, a potem... choćby piekło. Bez względu, czy ten związek nie dotrwa do Walentynek, czy też doczekacie się wnuków - każde z was na tym zyska. Mamusi to może cię przedstawic nazajutrz po osiemnastce, informując ze łączy was wiele wspólnego, w tym relacje natury intymnej. Rozsądna mama powiinna się ucieszyć, że jej syn wzbudził zainteresowanie dojrzałej, samodzielnej kobiety. A jak się zacznie pieklić -to trudno. Lepiej wypytaj chłopaka o charekter mamy.

michał3,a niby dlaczego miałbys paśc ze smeichu? Jakby taka 27 latka musiała utrzymywac obcego młodego chłopca,to odechciało by jej sie z takim byc. A i młody tez by miał dosc 27 latki gdyby z nia poimieszkiwał,bo wątpię aby tworzyli partnerski związek.

Gość Mikolajka 102
Wiem jak mu sie uklada bo mieszkaja (wlsciwie cala nasza rodzina) mieszka niedaleko siebie a on byl najmlodszy posrod rodzenstwa i ma dobry kontakt ze swoimi siostrami,a on sam tez sie z tym nie kryje, takie zycie, ani on szczesliwy ani jego zona, naszczescie dziecaki zdrowe i fajne

Gość BubbleGum369
nie jestem matka syna.. jeszcze :) ale powiem jak to wygladalo u mnie, mam 19 lat i spotykalam sie z 32 latkiem, teraz bedziemy mieli dziecko i jestesmy szczesliwi. jesli syn jest szczeliwy a dziewczyna nie jest jakas "podejrzana" to moze warto ja poznac :)

Gość Mikolajka 102
on jeszcze mlody przed 40 dobrze sie trzyma a po niej juz widac swoje lata, zazdrosc, klotnie

matka dorosłego dzieciaka, ciebie by po prostu szlak trafiał, że twój synuś rucha dorosłe kobiety i ze złości chciałabyś go z domu wyrzucić. Ile masz lat?

''mam 19 lat i spotykalam sie z 32 latkiem'' Taka relacja gdzie facet jest starszy to społeczeństwa aż tak nie szokuje.

michał3,nie,nie trafiał by mnie szlag,ale jak taki dorosły,a ta 27 latka taka cwana,to neichs ie pobawia w zwiazek codzienny,mieszkajac razem,pracujac etc.mając problemy,wtedy odechciało by im sie seksu i sprawa by była załatwiona i synek by zrozumiał,ze lepiej z młodymi dziwczynami sie zadawac,a nie ze starszymi kobietami od siebie. A i 27 latka tez doszła by do wniosku,ze nie jest jej potrzebney taki młody .

Przecież 18 latek to dorosły, odpowiedzialny facet, spokojnie może pracować i zarabiać na siebie.

Gość Mikolajka 102
Moj kuzyn ozenil sie z dziewczyna o 6 lat starsza, Napoczatku on nawet nie wiedzial ze jest starsza bo ona to taka filigranowa, malutka, zgrabniutka, chodzili ze soba dlugo zanim sie pobrali( pewnie ona czekala az dosrosnie umyslow:) hehe) teraz maja juz dziecko i jest ok

Gość prawdziwa mamuśka
Demi Moore i Ashton Kutcher- zaś tak się to wszystko kończy:P

Gość automat do
Jesteś perfidna, arogancka, zakompleksiona a może i brzydka. Nie masz powodzenia u rówieśników to ładujesz sie w związek z młodszym,bo on łasy jest na doświadczenia które później wykorzysta w związku z młodszą a tobie pozostanie jednie niesmak i o kilka lat więcej na karku.