Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOoooOOooOOO

Spóźniający się okres (2 tygodnie) i brązowy śluz... Co to? :/ Proszę poradźcie

Polecane posty

Gość OOOoooOOooOOO

Witam serdecznie i proszę o radę. Około 2 tygodnie temu powinnam dostać okres, lecz niestety czekam i nadal go nie ma. W dodatku 6 dni temu zaczęłam mieć delikatne plamienia koloru brązowego. Na bieliźnie nic nie ma, po prostu jak idę siusiu, to dopiero na papierze zostaje to brązowe... Nie mam pojęcia co to jest, brzuch mnie nie boli... Robiłam test ciążowy-wynik negatywny... Wybieram się do ginekologa w następnym tygodniu, ale chciałabym już wiedzieć co mi dolega..

Gość OOOoooOOooOOO
:O ja poważnie pytam...

Gość OOOoooOOooOOO
No właśnie nie biorę żadnych...

Gość kobieta-potwor
glupi stres czy przeziebienie wystraczy i okres sie zatrzymuje. mi sie w tym miesiacu tez spoznil ponad 2 tygodnie, bo mialam mlyn w pracy i wiecznie chodzilam nerwowa

Gość OOOoooOOooOOO
Yhmm... Jeśli ktoś wie o czym to świadczy to bardzo proszę napisać. Wpdnę później i mam nadzieję że się ktoś odezwie.

Gość OOOoooOOooOOO
kobieto, niby tak, gdyby się tylko spóźniał to byłabym spokojna, tylko ta wydzielina mnie niepokoi... :/

Gość baboabroabo
Idź do lekarza i zbadaj jajniki - może to być zespół policystycznych jajników, albo tarczyca, albo po prostu stres, ale moze tez byc i endometrioza - polecam badania krwi, dasz stówkę, ale wiesz na czym stoisz :)

Gość OOOoooOOooOOO
dzięki za odp. tamponów nie używam już w miarę od dawna. No i okres zawsze mam że przesuwa się o jakiś tydzień do przodu lub nieraz więcej. Ale 2 tygodnie to już za długo. no tak myślę, może hormony...

Gość OOOoooOOooOOO
o kurde, ostatniego tampona zapomnialam wyciagnac :O jest tam ponad miesiac i zaczal przeciekac 💤

Gość OOOoooOOooOOO
Cholera, a jak jestem w ciąży :O spałam z trzema i nie wiem kto może byc ojcem :O

Gość że co że jak??
To mogą być zaburzenie hormonalne. Też tak raz miałam, pojawił się brązowy śluz a okres to mi się spóźnił chyba ze 3 tygodnie. Byłam u gina i dostałam wtedy duphaston

Gość OOOoooOOooOOO
Nie podszywać się. Jestem w stałym związku i nie boję się ciąży. No to faktycznie, może w moim przypadku też hormony. Długo brałaś te tabletki? Uregulowało się wszystko?

Gość dyzio_mizio
ja tak miałam przy torbieli jajnika. trzeba do gina