Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna00000008

NWO - Nasza teraźniejszość, proszę, rozprzestrzeniajcie te wiadomości!

Polecane posty

Gość Katarzyna00000008
@Dxdiag Ja też chcę aby moim najbliższym żyło się jak najlepiej. Ale boję się, że nie będe miała warunków. Mam dopiero 20 lat, dużo jeszcze życia (teoretycznie) mam przed sobą, ale jakie myśli mam mieć przyglądając się moim rówiesnikom ? Nawet Ci, których cenię sobie najbardziej rozczarowują mnie.Nie o przekonanie do swoich racji mi chodzi, ale o mechaniczne odpychanie od siebie niepasujących faktów. @tym razme to znowu ty Twoje zdania i konstrukcja są nieskładne. Ty pytasz o coś czy pleciesz coś swojego ?

" 13:10 [zgłoś do usunięcia] Katarzyna00000008 Ty sprowadzasz wszystko do jednej puli,wrzucasz to do losowo wybranego pojęcia o jakie się zaczepiłeś. Bo masoństwo to takie śmieszne zjawisko, na kwejkach się naśmiewają to i ty się śmiejesz, podtrzymujesz falę głupoty. Czy wojny też cię bawią ? Co wiesz o prehistorii poza tym, co poznałeś z książeczek szkolnych i ukłutych, gotowych przekonań ? Skąd pewność, że jest to wiarygodne i prawdziwe ? " xxx a ty skad masz wiedze????? zbudowalas sobie wehikuł czasu i sama widzialas jak bylo? :D:D:D xxx czy czerpiesz wiedze z , uwaga kluczowe słowo, niezaleznych mediów, źródeł, niezaleznych prac archeologicznych?????? xxxxxxx nie ma spolecznosci i nigdy nie było, w której wszyscy zyją rowno...zawsze znajdzie sie ktos kto sobie reszte podporządkuje albo sila albo sprytem uzalenziając od siebie, zmanipuluje, ustawi. xxx tak jest świat skonstruowany, nic nie zmienicie. wiec to napierdalanie wklejkami jest bezcelowe. xxx] a co do wojen. wole już wojny kontrolowane, nic chaos xxx i pamietajcie...takich gtych waszych potężnych masonów macie na codzien obok seiebie pełno...ludzi któzy manipulują, kłamią, zdobywają coś po "trupach",,,.....🖐️ w zyciu osobistym, zawodowym... xxx to sa ludzie. i o zaklad ide ze jakbyscie obalili masonow to zaraz jeden z was by zająlo miejsce na szcyzcie a reszty sie pozbył...🖐️ xxx porządku świata nie zmienicie. xxx zaraz wam napisze co musicie robic by ludzi uświadomic:)

Jesli rzeczywiscie grupka ludzi rzadzi swiatem to i tak nic z tym nie mozemy zrobic. ta grupka ludzi ma niewyobrazalne pieniadze i kontakty. Mozemy im na kant fiuta skoczyc. Nawet w przypadku III wojny swiatowej nic to nie da. Masoneria pochowa sie w bunkrach i stamtad bedzie rzadzila swiatem.Skupmy sie na wlasnym zyciu, na tym co chcemy osiagnac , rozwijajmy siebie i dorzmy do doskonalosci. A pozniej do Boga

Gość tym razme to znowu ty
Twoje zdania i konstrukcja są nieskładne. Niesamowite, specjalistka się znalazła od składni i poprawności. Ty pytasz o coś czy pleciesz coś swojego Chcesz głosić prawdę o świecie a nie potrafisz zrozumieć kontekstu wypowiedzi i ironicznego zapytania? Słabo.

Gość gigabajt
Tym razem to znowu ja! sluchaj, jesli ty w to nie wierzysz, nie ma problemu, idz sobie swoja droga, nikt cie nie bedzie zatrzymywal, ale dlaczego sie tutaj ciagle tak udzielasz??? wiesz, jak mnie cos nie interesuje, to sobie odpuszczam i zajmuje sie swoimi problemami ale z toba cos nie tak :(

co musicie zrobic by uświadomić ludzi: 1. w przekazie do ludzi unikcie zwrotów mason, żyd, spisek, iluminacie itd itp bo nieistotoen jest kto i czemu i dlaczego rzadzi swiatem 2.tlumaczyc ludziom prostym językiem że to będzie dla niego dobre a to zle 3. skupiacie sie tylko na blokowaniu pewnych działań, uswiadamianiu ludzi prewencyjnie na co powinni sie zgadzac a na co nie 4. pamietac o unikaniu słów mason, żyd, iluminacie itd bo zrobią z was świrów 5. manipulowac ludzmi 6. umieszczac tzw wstawki w artykuły, teksty na pozor zupelnie o cyzm innym itd itp xxxxxxxxxx napierdalanie tymi wasyzmi wklejkami jest NIESKUTECZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A III wojna światowa wybuchnie, bo jest niezbędnym elementem do zbudowania korzystnego układu geopolitycznego i sformowania 1 globalnej religii, wprowadzenia 1 ciała decyzyjnego dla świata oraz wprowadzenia coraz większej kontroli nad ludźmi...

" 13:26 [zgłoś do usunięcia] gigabajt Tym razem to znowu ja! sluchaj, jesli ty w to nie wierzysz, nie ma problemu, idz sobie swoja droga, nikt cie nie bedzie zatrzymywal, ale dlaczego sie tutaj ciagle tak udzielasz??? wiesz, jak mnie cos nie interesuje, to sobie odpuszczam i zajmuje sie swoimi problemami ale z toba cos nie tak :" xxx ja w to wierze, ogólnie co do rzadzenia swiatem, sterowania kontrowlowanie przez niewielka grupe ludzi...albo raczej wiem że tak jestm...albo jeszcze inaczej, zdziwiłbym sie jakby ta nie było bo to lezy w naturze człowieka...jednostka kontroluje tlum. rządzacych garstka i rządzeni... przecyztajcie moje rady co do tej waszej kampanii uświadamiającej. musicie stosowac takie metody jak ci co rządzą bo tak to wychodzicie na grupke oszołomów świrów którym sie nudzi w życiu i z nudów wymyslala teorie spiskowe jak ci od ufo...🖐️

" 13:28 [zgłoś do usunięcia] tym razme to znowu ty A III wojna światowa wybuchnie, bo jest niezbędnym elementem do zbudowania korzystnego układu geopolitycznego i sformowania 1 globalnej religii, wprowadzenia 1 ciała decyzyjnego dla świata oraz wprowadzenia coraz większej kontroli nad ludźmi..." xxx byc moze ale po co? za duze ryzyko, nie ma moim zdaniem takiej potrzeby. z punktu widzenia tych co rzadza swiatem to oni maja sie dobrze, nic ich wladzy i wplywom nie zagraża. po co robic wojne????

Ci tzw. oświeceni rządzą bo mają kasę, którą pozyskali na wasnej kreatywności, zaradności, pomysłowości, chciwości i bezwzględnosci, operatywności, poza tym cały czas się uczą, pogłębiają wiedzę, rozwijają się duchowo i wewnętrznie, czerpią z dorobku jedynie kultury elitarnej nie zaprzątaja sobie głowy tym co proste, masowe, popularne, przyziemne, łatwo i szeroko dostępne, komercyjne, bo to dla nich ścierwo dla mas; gdyby ludzie żyli tak jak oni taka władza nie miałaby racji bytu...

Gość gigabajt
przeciez koleznka ci wytlumaczyla dlaczego III wojna swiatowa musi wybuchnac a ty dalej z uporem maniaka o to samo pytasz!

Gość gigabajt
wystarczy ogladac program TV i zobaczyc jakimi glupimi programami karmia lud i ta cala mase, ktora uwazaja za motloch :( i czego ich poprzez to ucza :(

Gość Katarzyna00000008
Nie, nie znam wszystkich prawd. Tych dotyczących składni też nie. Chcę przedstawić inny punkt widzenia, nie mówię, że jest on jedyny. Mam świadomość, że byłam i będe manipulowana (to przecież taki banał, każdy wie że jest, ale nie każdy wie jak bardzo). Właśnie dzięki temu, że wiem, CHCĘ poznawać inne teorie i poglądy. A te źródła tak, są alternatywne. Nie zawsze dając konkretne odpowiedzi otwierają na nowe możliwości. Myślę, że nie bez powodu są blokowane i spychane na bok. Tak zawsze było, większość była w błędzie i mniejszości się pozbywała.

" 13:04 [zgłoś do usunięcia] Katarzyna00000008 @Tym razem to znowu ja! Przez takich ludzi jak ty rozpowszechnianie informacji jest utrudnione. Oczerniasz inne poglądy, bezpodstawnie. NIE WIESZ czy to o czym tu mowa jest zgodne z prawdą - jesteś zbyt leniwy żeby poznać rzeczy o których mówimy. Uważam, że mimo, iż jest to 'babskie' forum to ma tutaj szerokie i różnorodne grono odbiorców. Jest duża szansa, że ludzie się zainteresują, taką mam nadzieję. Nie znam rozwiązania, ale wiem, że zawsze ono jest. To, że go nie znam, nie znaczy że nie istnieje. Chcę dzielić się tym, co znalazłam, bo ważne jest dla mnie aby zaistniała ŚWIADOMOŚĆ. A to jest pierwszy krok do zmiany." xxx ten przekaz forma przekazu jest chuja warty nieskuteczny !!!! kobieto....otwórz oczy. jeslu chcesz zmienic ludzi, jakos choc troche otworzyc im oczy to takimi wklejkami o zydach masonach i iluminatach tego nie zrobisz!!!!!!!!!!! musisz użyć takich metod jakich używają ci co rządza światem... xxx a co do III wojny byc moze wybuchnie ale jakos nie bardzo w to wierze. raczej będzie wiecej lokalny chwilowych wojenek , lokalnych sterowanych konfliktów.

byc moze ale po co? za duze ryzyko, nie ma moim zdaniem takiej potrzeby. z punktu widzenia tych co rzadza swiatem to oni maja sie dobrze, nic ich wladzy i wplywom nie zagraża. po co robic wojne???? bo to psychopaci, w każdym człowieku drzemie sadysta a co dopiero w takim co ma wpływy i doskonale wie, że ludzie są byt ludzi jest uzależniony od niego dalej nie wiem jaka religijność kieruje tymi ludźmi, ale możliwe, że wierzą w coś co odczuwa satysfakcję z ludkziej krzywdy, śmierci, tragedii, niedoli by skierować tory gospodarki na właściwe pozycję, każda wojna nakręca koniunkturę, ożywia gospodarkę, powoduje przepływ pieniądza by zmniejszyć liczbę ludności, której według nich jest za dużo, przejadaja tylko zasoby, zatruwają ziemię- skrajny ekologizm, poza tym im mniejsza liczba ludiz tym łatwiej ich kontrolować..

" co musicie zrobic by uświadomić ludzi: 1. w przekazie do ludzi unikcie zwrotów mason, żyd, spisek, iluminacie itd itp bo nieistotoen jest kto i czemu i dlaczego rzadzi swiatem 2.tlumaczyc ludziom prostym językiem że to będzie dla niego dobre a to zle 3. skupiacie sie tylko na blokowaniu pewnych działań, uswiadamianiu ludzi prewencyjnie na co powinni sie zgadzac a na co nie 4. pamietac o unikaniu słów mason, żyd, iluminacie itd bo zrobią z was świrów 5. manipulowac ludzmi 6. umieszczac tzw wstawki w artykuły, teksty na pozor zupelnie o cyzm innym itd itp xxxxxxxxxx napie**alanie tymi wasyzmi wklejkami jest NIESKUTECZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xxx rdze to przyswoić...i skupic sie na konkretnym zagadnieniu jak np cenzura internetu. i robic masowy przekaz który wbije ludziom d glowy ze zadnego ogranicznaia internetu...ale zadnych masonów, iluminatów i zydów w to nie mieszajacie bo z was dalej będą robic oszołómów i świrów i komicnzych zwolenników teorii spiskowych.

I tu sie zgodze. To co serwje nam TV i internet to SCIERWO DLA TEPYCH MAS. Wystarczy popatrzec w ekran i sie przekonac. A ludzie to wszsytko łykaja. Zamiast wziac ksiazke , nauczyc sie czegos ciekawego to wola przesiedziec kilka godzin przed TV i ogladnac pierwsza milosc, trudne sprawy i dlaczego ja albo inne gowno. Ja TV nei ogladam od ponad 6 lat i nie sadze zebym cos na tym stracil. Wyopbrazcie sobie. 6 lat po np 3 godziny dziennie przed TV rowna sie 6570 godzin = 273 dni. tyle zaoszczedzilem. Wyobrazcie sobie ile przez ten czas mozecie zrobic. Ile sie nauczyc itp. Komus chyba zalezy zebysmy tracili czas na pierdoly i nie rozwijali sie. No ale liczy sie kasa. ogladasz TV a ktos w tym czasie zarabia na tobie miliony. Czytasz wiadomosci na onecie a ktos zarabia miliony . A ty czytasz i ogladasz ze gdzies tam wybuchla wojna lub ktos kogos zabil lub zgwalcil. Ale podswiadomie wiesz ze i bez telewizji takie rzeczy sie dziaje na calym swiecie. Codziennie sa zabojstwa kradzieze gwalty pobicia oszustwa itp. nie potzrebuje TV i internetu zeby sie o tym dowiedziec. TĘPE MASY ŁYKAJA WSZYSTKO.

Gość NWO to bullshit
my Żydzi rządzimy światem, reszta to przystawki

"by zmniejszyć liczbę ludności, której według nich jest za dużo, przejadaja tylko zasoby, zatruwają ziemię- skrajny ekologizm, poza tym im mniejsza liczba ludiz tym łatwiej ich kontrolować.." xxx nieprawda. w dzisiejszej rzecyzwoistosci nie ma żadnego znaczenia czy jest 6 miliardów czy 5 miliardów czy 3 miliady. xxx wiekszość cała swoją energie intelektualną skupia na tym by co do wszamania dla siebie id zieci zakombinowac , nie mają czasu na myslenie o maosnach i zydach i iluminatach🖐️ albo sa tak zaganiani w robieniu kariery zawodowej ze tez nie mają o tym czasu myslec. xxxxxxxx jelsi zmneijsza ilosc ludzi to nie z powodu tego ze latwiej bedzie kontrolowac bo teraniby trudniej, zbaijmy miliard i będzie latwiej... nie o to kaman.... xxxxxxxxxxxx watpie ze sa sadystami w potocznym rozumieniu teog slowa. raczej socjopatami.

jelsi zmneijsza ilosc ludzi to nie z powodu tego ze latwiej bedzie kontrolowac bo teraniby trudniej, zbaijmy miliard i będzie latwiej... nie o to kaman.... myślisz materialnie, przyziemnie a może chodzi o zrealizowanie jakiegoś planu, koncepcji, doprowdadznia jakiegoś projektu do końca przy czym nie musi to być projekt człowieka, zależy czy wierzymy w Boga, szatana czy nie nieprawda. w dzisiejszej rzecyzwoistosci nie ma żadnego znaczenia czy jest 6 miliardów czy 5 miliardów czy 3 miliady. mi chodziło, o to że taką mniejszą liczbą ludiz łatwiej zarządzać, kierować a w razie buntu im mniej ludzi tym mniejsze zagrożenie dla władcy watpie ze sa sadystami w potocznym rozumieniu teog slowa. raczej socjopatami. nie wiemy jaką obrzędowość praktykują tam w środku mogą być i sadystami i socjopatami i psychopatami

karty przedstawiające atak na WTC i pentagon http://2.bp.blogspot.com/_basraNod1Ms/T ... +cards.jpg Karty zostały opublikowane w 95 roku a zamach był w 2001 Cenzura czyli ACTA http://media.adamdodson.org/var/albums/ ... 1276953093 Dalej przekazy podprogowe ,,sex" http://www.firetown.com/wp-content/uplo ... ls.png.jpg Kolejna wyciek ropy http://4.bp.blogspot.com/_basraNod1Ms/T ... +Spill.png Dalej karta przedstawiająca kontrolę ludzkości poprzez media http://www.thedoggstar.com/wp-content/u ... ty-vee.png

jelsi zmneijsza ilosc ludzi to nie z powodu tego ze latwiej bedzie kontrolowac bo teraniby trudniej, zbaijmy miliard i będzie latwiej... nie o to kaman.... myślisz materialnie, przyziemnie a może chodzi o zrealizowanie jakiegoś planu, koncepcji, doprowdadznia jakiegoś projektu do końca przy czym nie musi to być projekt człowieka, zależy czy wierzymy w Boga, szatana czy nie nieprawda. w dzisiejszej rzecyzwoistosci nie ma żadnego znaczenia czy jest 6 miliardów czy 5 miliardów czy 3 miliady. mi chodziło, o to że taką mniejszą liczbą ludiz łatwiej zarządzać, kierować a w razie buntu im mniej ludzi tym mniejsze zagrożenie dla władcy watpie ze sa sadystami w potocznym rozumieniu teog slowa. raczej socjopatami. nie wiemy jaką obrzędowość praktykują tam w środku mogą być i sadystami i socjopatami i psychopatami

Gość campaign
sciągaja ludzi do duzych miast, ograniczaja rozbudowe. Budynki maja byc wyzsze. To pewnie pozwoli na wieksza kontrole. + ludzie beda w gorszym stanie psychicznym. Kury tez nie lubia klatek. no i wmawiaja ze istnieje przeludnienie, mamy sie zabic dla dobra ogolu.

rozia i czego niby dowodza te karty?:D:D:D::D to jest dowod na istnienie iluminatów? jaks gra karciana? i co? iluminaci pozwolili yby taka gra weszla do sprzedaży???? tak smao jak te wszystkie dowody na to ze masoni rzadza światem ...🖐️ xxx skupcie sie ludzie. niesitotne czy to zyd, mason, iluminac czy kurwa czeski cygan bo liczy sie to jak dziala... i co robi. i przeciwdzialanie temu co jest obiektywnnie zle.... xxx ale widze tu przypadki beznadziejne juz w tej rozmowie ...🖐️ które w ogóle nie kumają problemu...i tego co trzeba zrobic. niczym sie nie roznia takie osoby od zwolennikow teorii o ufa...będziecie nadal w niszy wysmiewani nawzajem sie masturbowac wklejkami i dowodami jak te rozu prze d chwila:D:D:D:D jestescie za glupi zeby zagrozic tym co rzadza, nie potraficie przekonac ludzi. nie potraficie manipulowac i wplywac na psychike mass....potraficie jedynie wklejać glupie wklejki... smutne to. xxx albo zaczniecie stosować metody takie jakie stoosują ci co rządzą swiatem albo dajcie sobie spokoj

Gość gigabajt
albo zaczniecie stosować metody takie jakie stoosują ci co rządzą swiatem albo dajcie sobie spokoj hahaha oni nie rzadza swiatem, oni probuja a tak naprawde to jest ich iluzja :)

Gość kaszamannakasza
Najważnijesze jest aby uświadamaić ludzi, część przypadków, to bardzo ciężkie przypadki i im się nie przemówi, ale część może coś załapie, świadomość to połowa sukcesu, bo to dzięki nam istnieje system, gdyby ludzie idący do wojska odmówili tego, odmówili zabijania innych ludzi, nie byłoby wojen. Ważne jest też pozytywne myślenie, nie dajcie się zwariować tym myśleniem o nwo i tak dalej, bo dostaniecie jakiejś paranoi, im o to chodzi abyśmy się bali, byli pewni agresji, abyśmy funkcjonowali na niskich wibracjach, jeśli zmienimy nasze wibracje na wibracje wdzięczności, miłości i przyjaźni, im będzie trudniej nas kontrolować, a nawet będzie to niemożliwe. Bardzo polecam film thrive http://www.youtube.com/watch?v=c5l9SQdGRhA

:classic_cool: nie zmienicie nic...bo zmiana porzadku swiata wymagalaby zmiany mentalnosci....🖐️ xxx w mrowisku mrowki zapierdalaja kazdy robi swoje i robotnica nie pyta a poczemu to ona nie jest królowa....🖐️ xxx musicie sie pogodzi ze jestescie tylko maluczkimi nic nie znaczącymi trybikami w calej wielkiej machinie do robienia szmalu:classic_cool: nie macie tez ani pomyslu ani mocy by inne trybiki zatrzymac. xxx wiec skonczcie te lamenty tylko wezcie sie za cos pozytecznego. las idzcie posprzątac ze smieci...🖐️

Gość Lajla1212
mimo iz nie trawie tym razem to znowu ja- ryżego flejtucha to sie z nim zgodze. nic nie poradzimy na to ze tak sie dzieje. jestesmy tylko pionkami w tej grze. jedyne co mozemy zrobic to wypierac sie tych gadzetow, idealow, koncepcji itp ktore nam narzucaja i myslec samodzielnie, racjonalnie aby nie dac sie wciagnac w ta mase poddanska i niewolnicza. to jedyna rzecz jaka mozemy zdzialac dla samych siebie bo swiata nie ocalimy zmudnym gadaniem na kafeterii. kazdy wie ze cos takiego jak masony, nowy porzadek swiata itp istnieje ale nic z tym zdzialac nie zdzialamy.