Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna00000008

NWO - Nasza teraźniejszość, proszę, rozprzestrzeniajcie te wiadomości!

Polecane posty

Gość fghjghjbkn8768687687
tez nei trawie tegoi chuja. tylko kazdy z nas wie jakie to jest ciężkie. ze zmienic to o czym piszemy to praktycznie nie mozliwe niestety bo swiatem rzadą idioci , barany 🖐️ ale jak widze jak sie smieje matol i jak pisze swoje zdanie to rzyac sie chce. nie potrafi normalnie porozmawiac. napisac co mysli. po prostu zwykly tępy burak 🖐️

Gość kaszamannakasza
system istnieje tylko dzięki nam, zacznijmy od siebie, wyłączmy telewizję, przestanmy kupowac newsweeki, polityki, gw, rzeczpospolite, tak naprawde to wszystko to samo, kłamstwo na kłamstwie, nie słuchajmy radia zet i innych esek, nie słuchajmy iluminackich smieci, ruhanny, zgagi, kperry, bibera, jay-z, beyonce. Odzywiajmy sie zdrowo, wyzrzucmy paste z fluorem i nie pijmy gowna z aspartamem, zacznimj od siebie, starajmy sie rozmawiac ze znajomymi, choc zaszczepic im krztyne krytycyzmu. Nie wierzmy w to co mowia na tvnie, wywalmy w ogole telewizor, nie dajmy im sie urabiac i prac mozgi, szukajmy alternatywnych zrodel wiedzy.

kaszamannakasza, dokładnie, zacznijmy od siebie. Ja od 4 lat nie oglądam telewizji. Żadnych nawet filmów, ze względów duchowych. Są wyższe wartości niż ich manipulacyjna rozrywka. Niestety nie każdy potrafi z tego zrezygnować.

Gość Katarzyna00000008
Utrzymywanie wspólnoty jest ważne. Ja urodziłam się dosyć późno, więc nie odczułam tego, ale Watt podał bardzo ciekawy przykład: zanim pojawiły się w domach telewizory, cała społeczność zbierala się w tamtejszym parku, dziesiątki (czy nie setki?) osób, które omawiały ważne dla nich problemy - zastanawiali się jak LOKALNIE poprawić ICH rzeczywistość. On jako dziecko niezmiernie się zdziwił, że już w trakcie 1 mieisąca po wprowadzeniu do wszystkich mieszkań telewizji, do parku nie przychodził nikt !

Gość '00
nie wolno słuchać ludzi, którzy są tu po to, by wykazywać beznadziejność działań. Niech każdy robi swoje, wrogiem złych ludzi jest prawda, trzeba ją rozpowszechniać. Prawdę trzeba samemu składać po kawałkach, z różnych źródeł. Chcą to zrobić naszymi rękami, najpierw sprowokować działania, przez któe sami zagłosujemy za odebraniem sobie praw, a potem za wszczepieniem wszystkim procesorów, za pomocą których będziemy kontrolowani.

No właśnie, on doskonale w tym wykładzie przedstawił jak telewizor podzielił ludzi...

Gość gigabajt
"Prawdę trzeba samemu składać po kawałkach, z różnych źródeł." no wlasnie, mnie sie to wszystko pomalu uklada w jedna calosc jak puzzle.

Gość Ka00000008
Chciałabym jeszcze dodać od siebie przykład manipulacji, którą trudno mi jest ocenić. Dotyczy ona mojego miasta, ale jestem pewna, że podobne wydarzenia mają miejsce wszędzie. Coraz częściej zdarzają się różne zaginięcia, najczęściej młodych osób, które samotnie wałęsają się w późnych godzinach. Znajdywane są ciała zaginionych, ale bez nerek. Gazety szybko przyciszają takie sprawy i negują fakty,jeśli zamieszczają takie informacje to pomijają szczegóły porwań. To chyba ma jakąś słusznosc, ale z drugiej strony czy rzeczywiście lepiej jest je ukrywać ? Podobnie wygląda to z tematem samobójstwa, nie mówi się za wiele, żeby nie pociągnęło to innych.

Gość zmoklakuraaa
Bardzo ciekawy temat poruszyliscie. Choć świata i tak nie zwojujecie bo większość to szara masa która nie przyjmuje że jest na tym świecie coś więcej niż pierwsza miłość albo anna maria wesołowska w tvn

Gość nadia55
po obejrzeniu tych filmow bierze mnie zlosc straszna, jak mozna przechodzic obok tego spokojnie?

Gość Katarzyna00000008
Bardzo ciekawy artykuł na temat dźwięków i muzyki: http://tiny.pl/hpzjp Autor dobrał się do historii strojenia instrumentów i wplywu częstotliwości na nasze samopoczucie i odbieranie świata. No i do tego, kto za tymi niekorzystnymi zmianami stoi. ;) Niżej znajdziecie przykłady utowru przeniesionego z 440Hz na 432Hz - tego bardziej dla nas naturalnego.

Gość Mikolajka 102
a co sadziecie o gadoidach??

Gość lajf is brutal of zasackas
a przepraszam jaki znasz erzac pasty do zębów. bo ja chyba nie gramotna i tylko nie radź mi bambusowego patrzyka, bo gdzie ja bambus znajdę

Gość nnnnnnnn
są pasty bez fluoru, spytaj w aptece

Gość do aaautorkiii
mądrzy ludzie zdają sobie z tego sprawę jaki świat jest zakłamany a Ci ogłupieni przez mass media lub z urodzenia mało inteligentni nie wierzą i nie uwierzą i jakoś mi ich nie żal :D :D :D

Gość du autorki
Nic na to nie poradzimy,będzie jeszcze gorzej jak widać.

Gość dlaczego pasta z fluorem jest
ACH już przeczytałam - to straszne. Macie jakieś ciekawe linki w podobnym temacie?

Gość do Ava
rozia777 zakłada czesto takie tematy,wpisz jej nick to znajdziesz.

Gość dlaczego pasta z fluorem jest
ok dziekuje :)

Gość dhfbdshgfjsldghs
NWO samo w sobie nie jest ściemą, kwestia tylko tego, że ciężko odfiltrować totalne bzdury wypisywane przez spanikowanych niedoinformowanych oszołomów, a właściwymi wiadomościami. Ameryka Pn. od lat, setek lat stara się, aby mieć wpływ na wszystko i na całym świecie i nie jest to żadną tajemnicą, uważani są za mocarstwo, kolebkę demokracji, a jest to tylko zwykła przykrywka. Gdyby było to łatwe, jeden rząd światowy dawno by już powstał, ale niestety są kraje, które choć sojusznicze, jednak obcinają za długie macki amerykanów. To jest bardzo złożony temat i szeroki jak rzeka, a deputowani amerykańscy wcale się z tym nie kryją, że jeden światowy rząd globalny (najlepiej amerykański rząd na skalę globalną) to nie fikcja i często można usłyszeć jak mówią o tym otwarcie, wystarczy poszperać w internecie.

Gość i czemu koniec
dyskusji ???

Sciema bo ja tez siedzialem czytalem ogladalem filmiki duchowosc i te sprawy a to nie jest prawdziwe zycie. Tak jak ktos nie potrafit ulozycsobie zyci i jak pis obiecuje lub ktos inny ze bedzie lepiej to na nich glosuje a sam ze soba nic nie robi .ok mozna co nieco poczytac ale nie dac sie wciagnac myslec samemu dzialac nie lykac jak pelikan ktos kuma podyskutujemy:-)

Gość warto zobaczyć ..
""Illuminaci w przemyśle muzycznym'' Dzięki za info;) Nie znam dobrze tego tematu.

Gość fjgbkjdsfgbladjksfh
>>>KAMILWWW KAMILWWW@tlen.pl'; "Sciema bo ja tez siedzialem czytalem ogladalem filmiki duchowosc i te sprawy a to nie jest prawdziwe zycie." KAMIL, a co ma duchowość i te sprawy do NWO? No to widać jakiego smrodu newage-owego się nawciągałeś. Duchowość nie ma nic wspólnego z NWO, a jedynie polityka globalna, stąd tak jak ktoś powyżej napisał, ja również twierdzę, że NWO samo w sobie nie jest ściemą, ale jak ktoś się pierdów new age-owych nawciąga... no trudno wtedy o logiczne zestawianie faktów :D

Gość i hate new age
Rozia777 Masz jakąś misję na kafe jakm merkaba vs zew ryczacej gesi? Rozumiem o co ci chodzi ale niczrgo twoje tematy nie zmienią, Albo trzeba się z tym jakoś żyć albo obmyślać jak ze sobą definitywnie skończyć, większość ludzi ma teraz przejebane i tyle.