Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd się to bierze?

Skąd taki problem??? .

Polecane posty

Gość Skąd się to bierze?

Mam dni kiedy czuje sie piękna, a raczej toleruje siebie- Patrzę przychylnym okiem. Wtedy to wszystko uklada sie po mojej mysli, czuje sie dobrze w nowym towarzystwie a ludzi (ci nowo poznani) lgną do mnie. Gdy czuje sie sama ze soba zle, w nowym towarzystwie staje sie obiektem kpin, zartów...., czy ludzie wyczuwają aktualny stan psychiczny, pewnosc siebie danej osoby itp.???

Gość R78
Czego tu nie pojmujesz? Inni będą Cię postrzegali tak, jak się im zaprezentujesz. Jeśli masz dobry nastrój, jesteś radosna, pewna siebie, a zatem bardziej atrakcyjna. W momencie gdy Twoja samoocena spada, psuje Ci się nastrój, chodzisz z nosem w kwintę i pewnie też wyłapujesz więcej negatywnych sygnałów z zewnątrz. To odpycha ludzi. Spróbuj popracować nad sobą, uśmiechać się na przekór złym myślom. Jak się czujesz brzydka, idź do fryzjera, kosmetyczki lub po prostu na spacer. I nie okazuj swych złych emocji, staraj się je zwalczać, zamiast popadać w stany depresyjne.

Gość jak cię widzą tak cię piszą
popracuj nad zwalczaniem stanów depresyjnych, nie okazuj złego nastroju, to odpycha ludzi.