Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just231

10 lat różnicy

Polecane posty

Gość just231

witam nie wiem jak sobie z tym radzic bo mam nazeczonego o 10 lat starszego odemnie, ja mam 20...często się kłócimy ostatnio. On wogóle nie oszczędza na wesele tylko tak wszystko mu przejdzie...na paierosy i piwko. Mówiłam mu ze odejdę to bieże mnie na litość i muwi że kocha i sie zmieni. ale zaśś z drugiej strony szkoda go mi zostawiać bo nie chcę żeby był sam. nie radzę sobie i tyle i na dodatek pragnę mieć dziecko a on jeszcze nie..... co mam zrobić

Gość 555566676767
dziecko najpierw ortografii sie naucz a potem rozkladaj nogi :O

Gość zyciowababaa
Przykre to,ze 70%ludzi,nie potrafi bezblednie poslugiwac sie polszczyzna,czy to tu norma na kafe,ze same matoly tu przesiaduja?

Gość just231
po co się wypowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia na tem tamat. Nie jestem dzieckiem a skoro tak was rażą błędy ortograficzne to po co tu wchodzicie skoro nie umiecie poprostu pomuc

Gość BubbleGum369
nie spiesz sie z niczym. mam 19 lat, faceta 13 lat starszego i bede miala to czego pragniesz- dziecko. rowniez sie klocimy.. mowie Ci, nie spiesz sie z niczym i zrob wszystko w swoim czasie

Gość just231
ale dobrze ci z nim? chciałaś tego dziecka?

Gość BubbleGum369
on jest trudnym czlowiekiem, jestem szczesliwa ale klocimy sie.. a co do ciazy.. coz.. wpadka, nie planowalismy tego, zaczelam dopiero studia i sie okazalo ze jestem w 1 miesiacu, teraz juz niedlugo w 4. z dzieckiem nie ma sie co spieszyc, nie namawiaj go na dziecko, najpierw wyksztalc sie, jesli uwazasz ze to nie jest odpowiedni facet to znajdz takiego w ktorym bedziesz widziala swojego meza i ojca swojego dziecka. Dziecko to odpowiedzialnosc na cale zycie, to sie rozumie tak naprawde dopiero gdy przyjdzie "co do czego".. oczywiscie nie zniechecam, ale na wszystko przychodzi czas :)

Gość zyciowababaa
Zamiast sie obrazac,co jest naturalne wsrod takowych osob,to po prostu wez Sobie to do serca,bo to badz co badz,takze rada.

Gość just231
chyba nie żałujesz...

Gość just231
aha to sobie mam wziąść do serca ze jestem ''matolem'' jak to jest napisane w poprzednim komentarzu.ŻENADA

Gość BubbleGum369
nie, nie chodzi o to, ze zaluje :-)

Gość just231
wiesz co najbardziej mnie boli to ze on lubi sobie wypic . sama juz nie wiem czego chce

Gość hazo
a dlaczego wogole zainteresowałyscie sie duzo starszymi? co was do nich przyciagneło

Gość just231
jakos mnie do niego tak ciągło z początku, umial sie mna zaopiekowac na nic nie nalegal az wreszcie sie oświadczyl i tu sa schody bo teraz robi co chce

Gość just231
był taki męski, opiekuńczy miałam 17 lat jak go poznalam i pokochalam

Gość zyciowababaa
Droga autorko,bulwerujesz sie,ze Ci sie wytyka ortografie(pomine fakt,ze jest w oplakanym stanie}moze to moje zboczenie zawodowo,ze tak mnie to razi.Wydaje mi sie,ze Sama jestes niedojrzala osoba jeszcze,bo argumenty,ktore tu przytoczylas,po prostu swiadcza o tym.Masz Swoj rozum?Sama piszesz,ze nie wiesz,czego chcesz.Zciagnij te klapki z oczu i otworz je,bo Sama sie pakujesz w problemy.Facet ma widac inne priorytety,do tego wypic lubi...Wiesz,ja po prostu czasem nie rozumiem ludzi,czemu Sami sie pakuja w problemy.Milosc bywa slepa,ale na milosc boska,odrobine rozumu w tym wszystkim.

Gość just231
był taki męski, opiekuńczy miałam 17 lat jak go poznalam i pokochalam

Gość marta90090990
Dlaczego się jej tak czepiasz? Ona potrzebuje rady a nie nauki ortografi

Gość zyciowababaa
Bulwersujesz sie,ze sie wytyka bledy(pomine fakt,ze sa razace),moze to zboczenie zawodowe,tak mi sie udziela.Powiem tak,rozumiem,ze milosc itp,ale na milosc boska,odrobine rozumu w tym wszystkim.Klapki masz na oczach,pora otworzyc szeroko oczy.Sama napisalas,ze nie wiesz,czego chcesz.Facet ma inne priorytety,do tego lubi wypic....wiec,czego sie spodziewasz po tym zwiazku?Wiesz,ja czasem nie rozumiem ludzi,ze Sami sie pakuja w problemy.Masz chyba Swoj rozum prawda?Sprawe trzeba postawic jasno,bo nie licz na jasnowidztwo z Jego strony.Milosc ,miloscia,ale rozsadek przede wszystkim.

Gość zyciowababaa
no i kafe znow szwankuje,przepraszam,ale to wina strony,ze pisze 2raz

Gość zyciowababaa
Jestem z wyksztalcenia polonistka i stad sie czepiam:P

Gość just231
to co mam skończyć z nim? kocham go ale nie umiem sobie z nim radzic. co ty bys zrobila

Gość ty polonistka
a na temat umiesz sie wypowiadać?

Gość zyciowababaa
Porozmawialbym najpierw,czego oczekujesz w tym zwiazku,przede wszystkim,czego wymagasz od Niego.Jesli to nie skutkuje,a sadze,ze pewnie juz nie,bo zapewne juz rozmawialas,to uwierz,ale to droga do nikad.Facet,ktory lubi wypic,a podejrzewam,ze to nie tak od swieta,bedzie w tym tkwil,a Ty razem z Nim.Przepraszal,prosil i tak bez konca.Jestes mloda osoba jeszcze i chyba nie chcesz tkwic w toksycznym,problemowym zwiazku?Zastanow sie Sama....

Gość just231
ale on mowi ze nie jest alkoholikiem tylko pije piwko bo wraca zmeczony z pracy. Wesele za 8 miesiecy o on ani grosza nie ma na przyjecie. Wiem ze bede tego zalowala ale ciagnie mnie do niego i chce tego slubu

Gość zyciowababaa
Hmmm,no wiec powodzenia autorko.Wydaje sie,ze czlowiek chyba musi najpierw dostac wielkiego kopa w tylek,zeby sie nauczyl zyc.Nie sadze,zeby jakiekolwiek argumenty do Ciebie przemowily.Moze po slubie,kiedys tu Sama napiszesz,ze niestety ktos tu mial racje,nie mniej jednak, zycze jasnosci w rozumowaniu i szczescia.POzdr

Gość ixyyyyyyyyyyy
"ale zaśś z drugiej strony szkoda go mi zostawiać bo nie chcę żeby był sam. " :D faktycznie swietny powod, by nie zostawiac faceta

Gość just231
moze to glupio napisalam ale zal mi go

Gość mandarynka1299
Wesele? Już? A jak cos nie wyjdzie? Będzie pić po ślubie i co rozwody? Ludzie co wy się śpieszycie z tymi ślubami, jak będziecie razem 5-7 bez slubu, ułoży wam się wspólne mieszkanie to wtedy jest się pewnym. A tak..20 lat i ślub.. ja tego nie ogarniam ;p Jakby nie można było bez;p

Gość mistrz mowy polskiej
najbardziej sa wkurwuające takie jebane buraki,które przypierdalają sie do ortografii jakby to było forum poprawnej polszczyzny,kutasy śmierdzace na prawdziwym dyktandzie odpadli by po dwóch zdanianiach,a tu udają oburzonych ,że coś jest nie tak napisne,do kurwy nędzy jesli brania jebany rozumiesz kontekst zawarty w temacie,odpowiedzi lub poście to odpowiadaj lub po prostu wypierdalaj zgłebiac tajnki polskiej ortografii