Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale inteligentny

Czy brzydki ale inteligentny facet ma szansę na ładną kobietę?

Polecane posty

Byle nie rozwódkę czy sztuczną solarę-tipsiarę ale kobietę o naturalnej urodzie najlepiej szatynkę bo zawsze w takich gustowałem. Czy kobiety w ogóle zwracają uwagę na inteligencję faceta ?

Gość R78
Wszystko zależy od kobiety. Jedna z miejsca Cię przekreśli, inna da szansę. Grunt to nie poddawać się po jakimś niepowodzeniu. W końcu znajdziesz wartościową dziewczynę.

Gość 987juh6tgrfde
Wiesz, że jesteś hipokrytą? Ale tak, masz szansę na ładną dziewczynę, bo kobiety nie zwracają aż tak wielkiej uwagi na urodę.

Gość kobieta-potwor
ty na powaznie? oczywiscie, ze inteligencja jest wazna. wiadomo, ze jest fajnie jak majtki same spadaja na widok faceta, ale mozg to tez silnie erotycznie, przynajmniej na mnie, dzialajacy organ. a powiadaja, ze jestem piekna kobieta. glowa do gory :)

Gość Podatek 2012
A dlaczego nie chciałbyś być z brzydka ale wrażliwa dziewczyna??nawet jeśli byś zdobył ładna to nie balbyś się że tak naprawdę jej się nie podobasz i że będzie wzdychac to przystojnych?potrafiłbyś z tym żyć?

Gość Podatek 2012
Wybacz ale ja jestem brzydki.nawet bardzo.i też inteligentnym.wrażliwym i bardzo wysokim chłopakiem..ale mi się podobają tylko te mniej urodziwe dziewczyny.to one mają ukryte piękno..i tylko o takiej dziewczynie marzę.ale mimo 23lat wciąż jestem sam

Gość Podatek 2012
Wybacz ale ja jestem brzydki.nawet bardzo.i też inteligentnym.wrażliwym i bardzo wysokim chłopakiem..ale mi się podobają tylko te mniej urodziwe dziewczyny.to one mają ukryte piękno..i tylko o takiej dziewczynie marzę.ale mimo 23lat wciąż jestem sam

Brzydkich kobiet nie ma są tylko przeciętne z wyglądu.

Gość fghgjj
właśnie, dlaczego sam nie chciał byś być z inteligentą a brzydką? ale oczywiście że możesz znaleść ładną dziewczynę, kobiety patrzą na charakter, ale wiadomo nie wszystkie. Kwestia udanych poszukiwań

Brzydkich kobiet nie ma są tylko przeciętne z wyglądu.

Gość Lajla1212
ja jestem brzydka a mam ladnego, inteligentnego faceta za ktorym lataly baby jak psy za suka z cieczka. i malo tego facet ten uwaza mnie za najwiekszy skarb, kocha nad zycie, zachwyca sie mna i jest ze mnie dumny. wiec owszem. kazdy ma szanse na ladnego partnera nawet jak sam wyglada jak pol dupy za krzaka

Gość Podatek 2012
Cóż ja też jestem brzydki.nawet bardzo.ale jestem inteligentnym wrażliwym i bardzo wysokim chłopakiem i mi się podobają tylko te mniej atrakcyjne dziewczyny tylko one mają prawdziwe piękno..tylko z taka dziewczyna mógłbym być ale choć mam 23lata wciąż jestem sam.i jeśt mi z tym bardzo źle bo chce kochać i być kochanym

Brzydkich kobiet raczej nie ma ale są przeciętne z wyglądu :)

Gość fghgjj
Lajla to wyjątkowa szczęściara z ciebie:) gratuluje

Czyli nie każda kobieta patrzy na ładną mordę faceta?

Gość 987juh6tgrfde
Kobiety lecą na inne rzeczy. Owszem, większość sika po nogach jak widzi jakieś "ciacho", ale na dłuższą metę chyba każda wolałaby być z facetem, który odpowiada jej pod względem charakteru i osobowości, a nie takim, który jest fajny dopóki się nie odzywa.

Gość Podatek 2012
Mówienie że kobiety patrzą głównie na charakter to czystą hipokryzja i kłamstwo..bo każda ocenia po wyglądzie a jeśli widzi brzydkiego chłopaka to nie obchodzi ja jaki on ma charakter.czy jeśt miły i grzeczny..wiem to z autopsji..a ładne dziewczyny wręcz uwielbiają wyrażać swoje komentarze na temat brzydkich facetów tak.że człowiek ma ochotę zapaść się pod ziemię i traci chęć życia..

Gość njabsk
a czy brzydka ale inteligentna kobieta ma szanse na przystojnego faceta? :P

Gość 987juh6tgrfde
Bo jak jesteś brzydki + nie masz nic innego do zaoferowania, to tak jest. Nie chcę Cię obrażać, bo mnie też się nie podoba ocenianie ludzi powierzchownie, ale chyba każdy zna brzydkich facetów, którzy mają taką charyzmę itd., że lata za nimi tłum dziewczyn i jakoś tej brzydoty nie widzą, albo po prostu zakochują się, bo chłopak jest naprawdę super z charakteru i potrafi to pokazać.

Gość Sylwia_Zet
Ale zazwyczaj ludziska się dobierają pod względem urody.Ładne kobiety mają przystojnych partnerów i szczególnie widać to w dużych miastach.

Gość Lajla1212
wiem ze szczesciara ale za to co przeszlam w zyciu to zasluzylam na taki skarb :) a co do tematu to ja osobiscie mam uraz i odraze wrecz do brzydkich facetow. pokazali mi ze poza szkaradnym wygladem, maja tez zepsute totalnie wnetrze, sa pusci. przystojni i ladni faceci najczesciej maja klase, kulture i dobro. tacy nigdy mnie nie skrzywdzili a nawet bronili kiedy dziala sie krzywda. jezdzac autobusami czy pociagami rowniez dostrzegam to ze ladny facet= ladne wnetrze gdy widze jak ustepuja miejsca z usmiechem nawet brzydkiej kobiecie z dzieckiem, staruszce itp. a nie szydza z kogos. ostatnio widzialam brzydka dziewczyne z dosc pokaznym tradzikiem, w okularach. kichnela a naprawde przystojny chlopak usmiechnal sie do niej i powiedzial "na zdrowie". brzydale czesto szydza z brzydkich kobiet, kalek, osob uposledzonych umyslowo. w grupkach sa niczym szarancze.

Gość fghgjj
Lajla to wyjątkowa szczęściara z ciebie:) gratuluje

Gość ale ty jesteś DURNY sebastian
.

Gość 987juh6tgrfde
Głupi jesteście, zazdrościć można faceta, który jest właśnie super inteligentny, kochany, ma dobry charakter, a wygląd to w związku żadna wartość. Zazdrościć można, jak ktoś przeleci kogoś mega pięknego. Nie mówię, że jak ktoś jest ładny, to od razu ma złe wnętrze, ale jedno z drugim niekoniecznie musi mieć coś wspólnego.

Gość fghgjj
coś mój komentarz się powielił. A to ciekawe co mówisz Lajla, często właśnie ci ładni kojarzyli mi się że są puści, chociaz tez zalezy kto co rozumie przez łądny przystojny, i chyba nie mozna też tak generalizować.

Gość Podatek 2012
Tak jasne: brzydcy wyśmiewaja tylko a piękni to anioły..tylko ciekawe że najczęściej to piękni zostawiają dziewczyny same gdy są w ciąży.skaczą z kwiatka na kwiatek.zdradzają i są narcyzami..wiesz co dziewczynko?zapewne jesteś ładna dziewczyna.która próbuje robić z siebie wartościową..tak naprawdę jesteś pustakiem który zwraca uwagę tylko na przystojniaków..a widzi tylko źle reakcje brzydkich.bo ich dobrych już nie zauważasz-bo po co skoro są brzydcy.. Przykre..ale ja mam wstręt do takich ja ty-to przez takie jak ty wiele osób odbiera sobie życie!bo dla ciebie to fajnie pośmiać się na głos czy ośmieszyc brzydala a dla niego to może być cios który go zabije-pamiętaj o tym następnym razem.gdy wyśmiejecię ze swoim playboyem kolejna niewinna ofiarę