Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale inteligentny

Czy brzydki ale inteligentny facet ma szansę na ładną kobietę?

Polecane posty

Gość Podatek 2012
Tak jasne: brzydcy wyśmiewaja tylko a piękni to anioły..tylko ciekawe że najczęściej to piękni zostawiają dziewczyny same gdy są w ciąży.skaczą z kwiatka na kwiatek.zdradzają i są narcyzami..wiesz co dziewczynko?zapewne jesteś ładna dziewczyna.która próbuje robić z siebie wartościową..tak naprawdę jesteś pustakiem który zwraca uwagę tylko na przystojniaków..a widzi tylko źle reakcje brzydkich.bo ich dobrych już nie zauważasz-bo po co skoro są brzydcy.. Przykre..ale ja mam wstręt do takich ja ty-to przez takie jak ty wiele osób odbiera sobie życie!bo dla ciebie to fajnie pośmiać się na głos czy ośmieszyc brzydala a dla niego to może być cios który go zabije-pamiętaj o tym następnym razem.gdy wyśmiejecię ze swoim playboyem kolejna niewinna ofiarę

Gość wlasnieon
Cos w tym jest Tak jak ladne dziewczyny czasami rozwijaja sie zeby nie patrzec na nie tylko przez pryzmat ladnej buzi Autor to jakis uposledzony czlek Rozwodke nie (bo co z czuym ona gorsza) sam nie wiesz jak sie zycie dla Cibie ulozy Sztuczna solara tipsiara nie (co Ci przeszkadza w kobiecie ktora dba o siebie i chce ladnie wygladac

Gość Podatek 2012
Tak jasne: brzydcy wyśmiewaja tylko a piękni to anioły..tylko ciekawe że najczęściej to piękni zostawiają dziewczyny same gdy są w ciąży.skaczą z kwiatka na kwiatek.zdradzają i są narcyzami..wiesz co dziewczynko?zapewne jesteś ładna dziewczyna.która próbuje robić z siebie wartościową..tak naprawdę jesteś pustakiem który zwraca uwagę tylko na przystojniaków..a widzi tylko źle reakcje brzydkich.bo ich dobrych już nie zauważasz-bo po co skoro są brzydcy.. Przykre..ale ja mam wstręt do takich ja ty-to przez takie jak ty wiele osób odbiera sobie życie!bo dla ciebie to fajnie pośmiać się na głos czy ośmieszyc brzydala a dla niego to może być cios który go zabije-pamiętaj o tym następnym razem.gdy wyśmiejecię ze swoim playboyem kolejna niewinna ofiarę

Gość fghgjj
może stane w obronie Lajli bo nie mówiła o wyśmiewaniu ale właściwie o swoich doświadczeniach. Sądze że ni emożna generalizować, kazdy jest inny, przystojni mi się właśnie kojarzą że zdradzają, z kwiatka na kwiatek, ale takie moje doświadczenia, nie znaczy że nie jest innaczej. Brzydcy hm, nigdy nie wysmiewam, ale uważam kazego za hipokryte kto mówi że nie zwraca uwagę na wyglad, kazdy na to patrzy,a le niektórzy poprostu potrafią się skupić na charakterze i dac człowiekowi szanse aby się pokazał z dobrej strony a nie od razu kreśla taką osobę.

Gość Podatek 2012
Ok spoko..ale mówić że ma wstręt do brzydali to chyba świadczy jakim ona jeśt człowiekiem.jeśli spotykała brzydkich dresow to jej problem że obraca się w takim towarzystwie.ale stawianie przystojnych na równi z aniołami a brzydkich jako śmieci genetycznych to pieprzony rasizm!

Gość 987juh6tgrfde
Podatek 2012 jesteś pojebany. :D Wyobrażam sobie, jaką jesteś osobą - taką, która wszystkie swoje niepowodzenia życiowe spowodowane brakiem jaj zrzuca na swoją brzydotę, a wszystkie znajome kobiety uważa za potwory bez serca.

Gość fghgjj
hm.. powiem tak, inteligenty człowiek dostrzega szarości, świat nie jest tylko biało czarny, ludzie też nie. Niektórzy tego nie dostrzegają, fakt, świadczy to o nich.

Gość Lajla1212
ciekawe co mowisz Sebastianie bo ja mam zupelnie inne wspomnienia. To brzydale mnie zgwalcili, pobili, wysmiewali. Nie ladni. To brzydale chcieli zabic mojego faceta bo byl moj a po drugie jest ladny. Brzydale najczesciej to patologia umyslowa, zakompleksieni, pusci ludzie ktorym kompleksy zniszczyly wnetrze i osobowosc i stworzyly z nich potworki ktore maja w glowach tylko chlanie i ruchanie. Nie mowie ze wszyscy ale wiekszosc. I czemu najczesciej brzydale sa najbardziej skorzy do komentowania w negatywny sposob wygladu kobiet? Np wujaszek mojego faceta- brzydki jak noc, morda jak drzwi od kibla a komentuje kazda kobiete jaka to jest szkaradna, podejrzewam ze mnie rowniez. A jesli o mnie chodzi to tak-jestem brzydka wg swojej opinii i niektorych osob- brzydkich facetow. Zaowazylam ze ladne kobiety i ladni faceci twierdza ze jestem ladna...ale to szczegol na ktory uwagi nie zwracam bo ja mam juz wpojona opinie na swoj temat i jej sie trzymam. I pusta nie jestem. Kocham chorych i kalekich ludzi, pomagam im. Kocham zwierzeta i starszych ludzi, strasznie mnie sciska serce kiedy widze ich cierpienie, odrzucenie, krzywde. Zycie nauczylo mnie pokory i milosci do wszystkiego co zyje- poza pustymi i podlymi ludzmi, ktorymi w moim zyciu najczesciej okazali sie brzydcy, malo inteligentni faceci

Gość fghgjj
ciekawe, ile ludzi tyle doświadczeń...

Gość ziomek z bloków
Ludzie sie dobierają to prawda sam znam od wielu lat takich dwóch braci przystojniaczków którzy mają takie laski że głowa mała ale ani ci bracia ani ich kobiety nie grzeszą inteligencją :)

Gość ziomek z bloków
Ludzie sie dobierają to prawda sam znam od wielu lat takich dwóch braci przystojniaczków którzy mają takie laski że głowa mała ale ani ci bracia ani ich kobiety nie grzeszą inteligencją :)

Gość Lajla1212
a i nie doczytałam! Nawet dresiarze w moim otoczeniu ktorzy byli ladni, byli tez wartosciowi i pracowici! a ci brzydcy to byli jak mutanty- podle, puste, bezwzgledne, bezduszne, glupie jak but i w dodatku brzydkie. Kochal sie we mnie wiele lat bardzo przystojny dresiarz, wartosciowy ale lekko glupkowaty, natomiast nigdy nie krytykowal wygladu innych kobiet negatywnie, nawet w szkaradnej znajdowal cos pieknego. A brzydale? Nawet jak nie sa dresiarzami to czesto sa podli. W grupce, jak mowilam wczesniej, sa jak piranie. Jak zobacza brzydka czy gruba dziewczyne to wysmiewaja, wykrzykuja cos, wyzywaja. Nie mowie ze jest tak jak pisze w kazdym przypadku ale pisze o swoich przykrych wspomnieniach. Posluchajcie sobie piosenki solara i bialasa pt brzydka. Grubas i brzydal wysmiewaja brzydka dziewczyne :D i tak jest na codzien. brzydale i grubasy musza gdzies wylac zolc i najczesciej robia to w ten sposob aby poczuc sie lepszymi. Ja bedac z przystojnymi facetami nigdy nie bylam zdradzana, a jestem wyczulona na zdrady i zawsze po kryjomu sprawdzam komunikatory, historie przegladanych stron, telefon od czasu do czasu aby miec pewnosc. Dla przystojnych zawsze bylam sliczna kruszynka, mala blondyneczka o pieknych oczkach a dla brzydali paszczurem, potworem, gownem i brzydka dziwka

Gość Lajla1212
a i nie doczytałam! Nawet dresiarze w moim otoczeniu ktorzy byli ladni, byli tez wartosciowi i pracowici! a ci brzydcy to byli jak mutanty- podle, puste, bezwzgledne, bezduszne, glupie jak but i w dodatku brzydkie. Kochal sie we mnie wiele lat bardzo przystojny dresiarz, wartosciowy ale lekko glupkowaty, natomiast nigdy nie krytykowal wygladu innych kobiet negatywnie, nawet w szkaradnej znajdowal cos pieknego. A brzydale? Nawet jak nie sa dresiarzami to czesto sa podli. W grupce, jak mowilam wczesniej, sa jak piranie. Jak zobacza brzydka czy gruba dziewczyne to wysmiewaja, wykrzykuja cos, wyzywaja. Nie mowie ze jest tak jak pisze w kazdym przypadku ale pisze o swoich przykrych wspomnieniach. Posluchajcie sobie piosenki solara i bialasa pt brzydka. Grubas i brzydal wysmiewaja brzydka dziewczyne :D i tak jest na codzien. brzydale i grubasy musza gdzies wylac zolc i najczesciej robia to w ten sposob aby poczuc sie lepszymi. Ja bedac z przystojnymi facetami nigdy nie bylam zdradzana, a jestem wyczulona na zdrady i zawsze po kryjomu sprawdzam komunikatory, historie przegladanych stron, telefon od czasu do czasu aby miec pewnosc. Dla przystojnych zawsze bylam sliczna kruszynka, mala blondyneczka o pieknych oczkach a dla brzydali paszczurem, potworem, gownem i brzydka dziwka

Gość Lajla1212

Gość Lajla1212

Gość fghgjj
lejla coś mi sie wydaje że twoje doświadczenia zamknęły troszkę usta... ale potrafie odnaleść sens w tym co piszesz, uważam sie za przecietna a tez mam czasem coś takiego, na czym daję sie złapać, że z czystej zazdrości nie lubie jakiejś tam atrakcyjnej laski, bo widać ze przez to ma znacznie łatwiej w życiu.

Gość przecietna z wygladu
wszyscy faceci to hipokryci. przystojny chce ladna, przecietny chce ladna i brzydki chce ladna, a co maja kobiety zrobic?? brzydka kobieta jak ma 100 zalet i tak jest przegrana, bo dla facetow tylko wyglad sie liczy, taka niesprawiedliwosc

Gość brzydki ale inteligentny
Ja się nie śmieję z kalekich ludzi bo każdy z nas może się znaleźć na ich miejscu ale nie zgadzam się z tym że tylko brzydcy mają spaprane charaktery.

Gość Lajla1212
Cos sie tnie to forum. a na brzydkiego sebastiana nie zwracajcie uwagi. on jest sam bo ma charakter do dupy. zakompleksiony na maxa i lekko psychopatyczny koles.

Gość ropincHÓÓtt de cfancisch
...,,KWAZIMODO,, ??????????????? ..żadnych szans nie ma....porzuć nadzieję.....

Gość Jestem przeciętny facio
ale powodzenie czasami i mam u ładnych kobiet :). Byłem w związku z brzydką panną, mam takie odczucia jak Lajla1212, była wredna, nie miła, zazdrosa, moje ładne koleżanki podejrzewała o to że się z nimi spotykam, aroganja, ciągłe obawy że nie jestem jej pewien, że nie może się we mnie zakochać, że powinienem być z ładniejszą masakra jakaś... dobrze że odszedłem.

Gość Podatek 2012
Laila nie wiem kim jesteś..nie mam na imię sebastian choć wiem kogo masz na myśli..nie znam cię.ale jesteś pusta hipokrytka..i żyj w swym pięknym świecie.bo mówisz że brzydale krytykują.ale to samo robisz wobec nich.czyli jesteś na ich poziomie..poza tym mówienie takich rzeczy o wszystkich jeśt podłe

Gość Lajla1212
http://warszawskihiphop.pl/wp-content/uploads/2012/09/18.jpg i cos takiego smie wysmiewac sie z brzydkich kobiet buahaha. wartosciowych brzydali znam chyba z 4- bardzo ich lubie. reszte co poznalam to .... nawet tu na forum jak czytalam byla nijaka kaciaa ktora pisala ze jest powaznie chora a przez to brzydka a ma przystojnego i fajnego faceta. a tutejsze prawiki albo pomaranczki? brzydcy a wysmiewaja ta noxelie, kciukiem czy inne dziewczyny od pasztetow. brzydkie dziewczyny tez nie sa lepsze. ja mam specyficzny charakter i nie atakuje ladnych kobiet bo takie mnie najczesciej lubia i pomagaja, zawsze moge na nie liczyc. ale znalam gruba i brzydka dziewczyne ktora wysmiewala facetow i atakowala ladne kobiety, wyzywala, skakala z lapami do nieznajomych osob. ja nie rozumiem jak mozna kogos nienawidzic bo jest ladny itp? jak mozna nienawidzic osoby ktorej sie nawet nie zna ? a ta osoba moze okazac sie przyjacielska i dobra oraz bardzo pomocna w zyciu dzieki ktorej mozna wyjsc z niejednej opresji. i ze ladni maja lepiej tez sie nie zgodze. czesto jak wspominalam sa atakowani przez zawistnych ludzi, znienawidzeni. moja przyjaciolka raz dostala w zeby od pijanych, brzydkich i patologicznych panien bo ...przechodzila obok. i to jest normalne?

Gość Lajla1212
http://warszawskihiphop.pl/wp-content/uploads/2012/09/18.jpg i cos takiego smie wysmiewac sie z brzydkich kobiet buahaha. wartosciowych brzydali znam chyba z 4- bardzo ich lubie. reszte co poznalam to .... nawet tu na forum jak czytalam byla nijaka kaciaa ktora pisala ze jest powaznie chora a przez to brzydka a ma przystojnego i fajnego faceta. a tutejsze prawiki albo pomaranczki? brzydcy a wysmiewaja ta noxelie, kciukiem czy inne dziewczyny od pasztetow. brzydkie dziewczyny tez nie sa lepsze. ja mam specyficzny charakter i nie atakuje ladnych kobiet bo takie mnie najczesciej lubia i pomagaja, zawsze moge na nie liczyc. ale znalam gruba i brzydka dziewczyne ktora wysmiewala facetow i atakowala ladne kobiety, wyzywala, skakala z lapami do nieznajomych osob. ja nie rozumiem jak mozna kogos nienawidzic bo jest ladny itp? jak mozna nienawidzic osoby ktorej sie nawet nie zna ? a ta osoba moze okazac sie przyjacielska i dobra oraz bardzo pomocna w zyciu dzieki ktorej mozna wyjsc z niejednej opresji. i ze ladni maja lepiej tez sie nie zgodze. czesto jak wspominalam sa atakowani przez zawistnych ludzi, znienawidzeni. moja przyjaciolka raz dostala w zeby od pijanych, brzydkich i patologicznych panien bo ...przechodzila obok. i to jest normalne?

Gość Lajla1212

Gość Lajla1212
podatek - kazdy kto sledzil losy i wypowiedzi "brzydkiego sebastiana" i zna jego styl pisma, jego gadki to wie i daje sobie glowe uciac ze to ta sama osoba. wiec nie pograzaj sie i nie pieprz. na tym forum nawet upozorowales wlasne samobojstwo piszac jako swoj kolega ze nie zyjesz. pisales rowniez jako jakis tam facet ze "brzydki sebastian" okradl jego kolezanke i on potrzebuje namiarow na niego. wszystko po to aby ludzie o tobie nie zapomnieli i o tobie dyskutowali, abys wzbudzal jakies emocje. ja cie rozumiem bo tez mam zaburzenie psychiczne- manie przesladowcza i zespol Aspargera ale sie przyznaje do bledow a nie brne w klamstwie i pierdole od rzeczy i wypieram sie wszystkiego. i powiem ci cos. mi brzydale zawsze dawali w kosc. jak bylam na praktykach czy gdzie indziej w srodowisku szpitalnym to brzydcy, podstarzali lekarze mnie oblapiali i molestowali. jak bylam w gimnazjum to brzydcy koledzy mnie wysmiewali i pare razy probowali zgwalcic i raz sie komus nawet udalo...ale ta osoba nie zyje, karma wraca i chcac sie popisac przed kolegami pijany wpadl pod pociag. wszyscy za nim plakali tylko nie ja-zasluzyl na to. brzydale atakowali mojego faceta, probowali pobic, odgrazali sie bo jest ladny. brzydale mi naprawde zjebali zycie i przez nich przeplakalam wiele nocy, cielam sie, probowalam zabic. nienawidze ich- nie wszystkich ale wiekszosci, tej pustej, zakompleksionej i podlej. wiec nie pierdol bo gdybys byl bardziej wygadany i nie byl chory psychicznie to bylbys pewnie taki sam dorywajac rownie brzydkich i podlych kolegow

Gość Lajla1212
a i sebastianie! zeby byla jasnosc!!!nigdy w zyciu nie wysmialam kogos ze wzgledu na wyglad!!! no chyba ze to byla reakcja na cudzy atak na mnie-mam pyskata gebe i wale rownymi ripostami wiec wowczas tak- wyzywalam brzydali i grubasow. natomiast sama z siebie w zyciu nawet nie pomyslalam ze ktos jest odrazajacy czy sie go brzydze. chorych czy zdeformowanych ludzi caluje jak np na praktykach zegnalam sie ze swoimi pacjentkami i byla starsza i zdeformowana, chora na raka twarzy kobieta i mnie pocalowala w policzek ze lzami w oczach, to nie odsunelam sie z obrzydzeniem czy cos! na dobrych ludzi jestem wyczulona i reaguje na nich ogromna miloscia i dobrocia, nawet jakby wygladali jak zombie z the walking dead. wczesniej tez bylam w zwiazkach z brzydalami i to jak mnie traktowali bylo potworne, jak mnie bili czy zmuszali do obrzydliwych rzeczy. 3 razy probowalam sie zabic przez takich wiec zamilcz i nie pierdol bo jak czytam to co piszesz to mnie az mdli. moje ladne kolezanki czy przystojni faceci nigdy nie wyzywali nikogo, nie ponizali, nie wytykali palcami. moj facet przede mna mial rowniez brzydkie dziewczyny czy moi przystojni ex i nie mowili w trakcie trwania ich zwiazkow o nich inaczej jak moj kwiatuszek, skarb itp. jeden z moich ex ma teraz otyla zone a wraz z nia 3 dzieci. na fb, nk mnostwo zdjec z nia i ich dziecmi. zycze im jak najlepiej bo na to zasluguja. i jakos jej nie zostawil, nie zdradzil

Gość anegdota srota
laila pewnie jestes ladna a dalas sobie wmowic ze paskudna

Gość taki sobie gość
Lajla jesteś wartościową i dobrą osobą. Szkoda, że ktoś tak wytrwale próbował Cię zniszczyć...A w tym co piszesz jest trochę prawdy

Gość Członek_Forum
Kolego brzydki ale inteligentny. Trafić na taką kobietę dla której charakter faceta jest ważniejszy od jego cech fizycznych to jak trafić 6 w totka :)