Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka ABBY

ABBA w STUDIO 2-kto ma czas,niech wejdzie

Polecane posty

Gość fanka ABBY

wspominam o czasie bo mam pytanie... mniej wiecej od minuty 32:40 ABBA spiewa piosenke...a nadmuchane poduszki foliowe szaleja;) czy widzicie lekka irytacje patrzac na dziewczyny? czy tez moze swietnie (i szczerze)sie bawia???? http://www.youtube.com/watch?v=qDU5Is-qlI8 pytam...bo na Sylwestra baaaaaaardzo burzliwa dyskusje z biesiadnikami prowadzilismy na ten temat;) bede b wdzieczna za Wasz punkt widzenia:)

Gość ewa,133
Ach kocham abbe w studiu 2 . Toz to przy niej stracilam dziewictwo ze szczotka do wlosow

Gość ewa,133
Ach kocham abbe w studiu 2 . Toz to przy niej stracilam dziewictwo ze szczotka do wlosow

Gość matacz.,.,.,
cóż dziewczyny mają problem z pleyback-em ruszają ustami niezgodnie z muzą :)

Oj bardzo dobrze pamiętam Program Studio 2 Był to bardzo ciekawy program jak na tamte czasy. No i ciekawe filmy czy Seriale takie ja Kosmos 1999 czy Swięty

Jak dla mnie ABBA to najlepsza grupa na Świecie. Do dziś mają fanów na całym świecie mimo iż już od lat nie istnieje. Każda piosenka w ich wykonaniu to wielki przebój.

Gość FANKA abby
NO DOBRA...TYLKO CHODZI MI AKURAT O TE PIOSENKE Z PODUSZKAMI. WASZYM ZDANIEM SA POIRYTOWANE CZY DOBRZE SIE BAWIA?????? JEDNI MOWIA,ZE PODUSZKI IM PRZESZKADZALY...WIDAC TO.. A DRUDZY -PRZECIWNIE:)MIALY UBAW:) A WY CO WIDZICIE? MIALY NERWĘ NA TE PODUSZKI CZY NIE? JEDNO JEST PEWNE-NA BANK PRZESZKADZALY TE PODUSZKI W ODDZWIEKU:)SLYCHAC TYLKO SZELESTY I SZELESTY;) NO ALE!ABBA!I TYLKO TO SIE WTEDY LICZYLO:) WIEC?

Gość FANKA abby
FILM MAMMA MIA!WIDZIALAM 30 000 RAZY:) PAMIETAM JAK KIEDYS W RADIU BYLA ICH PIOSENKA A MOJ SYN 6-CIO LETNI ZASPIEWAL CALA!PO "ANGIELSKU":) BO TAK SLUCHALAM,SLUCHALAM I SLUCHALAM PLYTY,ZE AZ NA PAMIEC SIE NAUCZYL...WSZYSTKICH PIOSENEK:)

Jak już pisałam :) tylko znikło moim zdaniem bardziej im przeszkadzają, z początku niby ładnie, ale potem widać że dziewczyny zachwycone nie są. Zresztą mi by przeszkadzały na ich miejscu, w końcu chodzi o dobry występ a tu trzeba się oganiać od tych wielgachnych poduch, które nadlatują z każdej strony :o