Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamiamiamia0173

Zakopane czy Kraków? Mieszkanie, praca, ŻYCIE. Co wybrać

Polecane posty

Gość miamiamiamia0173

j.w co sądzicie? Glównie chodzi mi o rynek pracy, ceny mieszkań. Zakopane czy Kraków.

Gość oscypek z zakopca
jak to gdzie? w krakowie!!! co chcesz robic w zakopcu, sprzedawać oscypki czy jezdzic bryczką nad morskie oko???:-(

Hmmm Ogólnie oba miasta są piękne i oba z dużymi możliwościami. Trudno doradzić nie znając twoich upodobań. Ja lubię obie te miejscowości zarówno Kraków jak i Zakopane. Gdybym był na twoim miejscu wybrałbym Zakopane bo lepiej się w nim czuję. Szczególnie za piękny widok z okna na Tatry!! Ale to ty musisz wybrać więc wybierz to miasto w którym lepiej się czujesz.

Hmmm Ogólnie oba miasta są piękne i oba z dużymi możliwościami. Trudno doradzić nie znając twoich upodobań. Ja lubię obie te miejscowości zarówno Kraków jak i Zakopane. Gdybym był na twoim miejscu wybrałbym Zakopane bo lepiej się w nim czuję. Szczególnie za piękny widok z okna na Tatry!! Ale to ty musisz wybrać więc wybierz to miasto w którym lepiej się czujesz.

Gość miamiamiamia0173
a jakie jest zycie w krakowie? boje ze sie ze jest za drogo, ciezko o prace itp

Gość podrozniczka89
znajdziesz prace jako sprzdacwca oscypka gahahahahahahaa

Gość miamiamiamia0173
moze ktos doradzic a nie głupio żartować?!

Gość gość urodzinowy 28
tylko Zakopane, w Krk śmierdzi

Gość anu$$$$$$$$$$$$$$4
Kraków :)

Gość gość
ja mieszkam w krakowie i zyje sie super, do zakopanego zawsze mozesz sobie pojechac na weekend - przeciez jest blisko :) ja czasami pozwalam sobie na wyjazd taksówką do zakopca - zawsze korzystam z usług korporacji www.radiotaximpt.pl :)

Gość gość
ja polecam mieszkanie w Krakowie :) można całkiem fajne mieszkanie wynająć, praca też niczego sobie no i transport, taksówki ( www.radiotaxi919.pl ) pks, pkp :) autobusy, tramwaje :)

Gość gość
Ja mieszkam w Krakowie, jest dobrze. Prace można znaleźć, jeśli nie masz duzych wymagań to nawet szybko. Zreszta więcej miejsc pracy jest niż w Zakopanem. Mieszkanie tańsze 1 pokój wynajmiesz za 700-900, jakieś lepsze za 1200.

Gość gość
ja lubie kraków i zycie w krakowie - mysle, ze nawet taksówki sa tansze niz w innych miastach - chociazby ta korporacja www.radiotaximpt.krakow.pl

Gość gość
Kraków, wiadomo.;) Ładne miasto, ludzie jeszcze ładniejsi, praca jest, no i Wisła jest.;)

Gość gość
czy ktos wspolpracuje z www.radiotaxi919.pl i moze powiedziec jaka maja oferte itd?

Gość gość
ja moge polecic wspolprace z ta korporacja taksówkarska, mam z nimi umowe na przejazdy bezgotowkowe :) jestem zadowolona.

Gość gość
ja przeprowadziłam się z Zakopanego do Krakowa , ale chętnie tu wracam. w Zakopanem i okolicach ludzie żyją głównie z turystyki....

Gość gość
To prawda, a oba miasta są piękne. Ja też mieszkam w Krakowie a prace mam związaną z IT. Generalnie jeśli chodzi o prace dla humanistów to tutaj jest spora konkurencja, ale w usługach i w finansach wiele osób znajduje zatrudnienie. Na tym blogu http://praca-malopolskie.pl/rynek-pracy-w-malopolskim/ macie info na temat życia w Krakowie, Zakopanem i innych miastach małopolski. Kraków to miasto gdzie odnajdują się tez osoby o artystycznych zainteresowaniach…