Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylboy inaczej

smutna prawda

Polecane posty

Gość bylboy inaczej

wczoraj mi powiedzial, ze gdyby nei dziecko to nie bylibysmy razem, o dziecko sie staralismy.chcielismy. smutno mi-wiem ze latwego charakteru nei mam, ale przestalam wierzyc w jego milosc.

Gość dabtta
Nieraz ludzie plota bzdury . Ważne jest to, jak on się zachowuje wobec ciebie na codzień. Byc może tak tylko to powiedział, bo był zły na ciebie.

Gość bylboy inaczej
powiedzial szczerze. dzien byl udany.swiateczny.

a pijany nie był? albo na kacu? bo mój jak się napije to pomimo tego, że jest fajnie coś mu nie raz odwali i tak marudzi, że szok :) wtedy kłade go do łóżka w salonie i karze spać-na drugi dzień jest już ok :)

Gość bylboy inaczej
bylismy na spacerze z dzieckiem.

Gość czy jestes pewna jego
uczuc jak uklada sie wasze pozycie intymne

Gość bylboy inaczej
intymne-tak sobie.czy jestem pewna?nie wiem. dziecko duzo zmienia, wiecej obowiązków, balagan, mniej romantyzmu.

Gość myskaff
przykro mi, porozmawiaj o tym z nim....bo jesli tak jest predzej czy poźniej sie rozejdziecie

jak dlugo jestescie razem

Gość bylboy inaczej
potem byla ciaza pelna jazd i humorow-kto nei byl w ciazy ten nie wie jakie to straszne. nie rozejdziemy. to czlowiek obowiazku, nawet matce sie poswiecil jak musial ją wozic do lekarza!zrezygnowal z pracy. mimo ze stracil prace zycia to wiem ze to czlowiek pewny.

Gość bylboy inaczej
4lata

Gość myskaff
ale jak mozna zyc z kims tylko dla dziecka, z poczucia obowiazku

sorki ale nie zgodze sie z toba tez bylam w ciazy i to nie straszne jak piszesz tez miałam humory muchy w nosie , jak dlugo jestescie razem i jakie byly miedzy wami relacje przed dzieckiem czy byla milosc czy mowil ze cie kocha dziecko zmienia zycie jest wiecej obowiazkow pracy stresu ale o romantyzm mozna sie postarac

Gość bylboy inaczej
widocznie mozna! chcial miec dziecko, mysle ze dziecko ejst duzo wazniejsze ode mnie

Gość bylboy inaczej
dla mnie bylo straszne. nie jestem tobą, moze mam inny charakter. nie bylam szczesliwa, po porodzie jeszcze gorzej. jak bylo?tak sobie. ja nawet mysle ze lepiej niz wczesniej.a po zamieszkaniu ja sie czuje pewniej.

czy w waszym zwiazku byla miłosc bo dla mnie tak sobie to za mało by myslec o zwiazku z partnerem

Gość zastanawiam się tak z lekka
Ja tam w trakcie okresu jestem bardziej humorzasta niż w ciąży byłam-też bez przesady. wiele dziewczyn po prostu uważa,że w ciąży mogą sobie pozwolić i są bezczelne i kapryśne,bo to czas kiedy wszystko ujdzie płazem :O właśnie czy jesteś kobietą? żoną? czy tylko matką? dbasz o siebie? jak układa wam się z twoimi rodzicami?

sprobuj powalczyc o was jesli tobie zalezy dziecko powinno jeszcze bardziej zespolic zwiazek

Gość bylboy inaczej
kupujemy obrączki po nowym roku-to ostatni news. wiem ze to zrobi, bo to czlowiek slowa. narzeczeni, dziecko planowane, ze soba 4 lata.

Gość bylboy inaczej
z rodzicami tak sobie. trzymam jego strone nie daje sie wmanewrowac i raczej rodzicow trzymam z dala.

ale czy wystarczy ci człowiek słowa gdzie uczucia gdzie miłosc dasz rade trwac w takim zwiazku z obowiazku z tego co piszesz wnioskuje ze nie była to goraca miłosc tak ??

ale czy wystarczy ci na dalsze lata człowiek słowa gdzie uczucia gdzie miłosc dasz rade trwac w takim zwiazku z obowiazku z tego co piszesz wnioskuje ze nie była to goraca miłosc tak ??

Gość bylboy inaczej
spimy razem, dziecko oddzielnie w drugim pokoju. w nocy niby normalnie sie przytulamy itd. nie wiem co mi wystarczy-mamy dziecko, mamy je wychowac.

no to powalcz o was dziewczyno zadbaj o siebie pokaz mu ze ci zalezy na nim ja tez mam dziecko ale przede wszystkim dla partnera jestem zona kochanka dbam o niego o nasz zwiazek mimo obowiazkow pracy problemow dziecko kocham bardzo ale trzeba umiec rozdzielic uczucia zony a matki

Gość bylboy inaczej
pewnie skarzy sie na mnie rodzinie. e tam. odpisze pozniej,wroce o 20.

Gość bylboy inaczej
wrocilam. czuje sie jeszcze gorzej