Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeroka_dama

sukienka na wesele a 9 mc ciąży

Polecane posty

Pierwsza i trzecia sa zajefajne. Gdybym nie wpierdzielala tej puszki orzeszkow, ktora wlasnie mam pod reka, to mialabym szanse wygladac jak pani z 3. Zdjecia :-) ale pewnie bede wygladac jak obiekt pomocy greenpeace'u za pare miesiecy :-)

Gość kebnrana
To nie lepiej w takiej sytuacji odpuścić i wziąć ślub dopiero po jakimś czasie? Kiedy dziecko rzeczywiście się urodzi, będziesz normalnie wyglądała? Ale skoro już, to radzę ten kierunek - http://www.torelle.pl/wp-content/uploads/2015/08/DSC_6101-133x200.jpg a nie klasyczne suknie ślubne. Nie dasz rady tak ciężkiej sukni!

Gość gość
kembrana - ja bym w takiej sytuacji zrobiła tak jak mówisz, ale z drugiej strony dokładnie wiem, jak ogromna presja panuje w małych miejscowościach na dziewczynach, które zaszły przed ślubem kościelnym w ciążę.

Gość gość
Idiotki nie potraficie czytać ze zrozumieniem?Autorka jak wół napisała: "Może któraś z was ma jakieś propozycje sukni na wesele, ktora powinnam sobie sprawic na wesele brata?" To wesele brata, brat to taki człowiek co ma tego samego ojca i matkę co autorka, a awesele brata to taka impreza, na kótrej brat, nie autoka będzie głównym boheterem,Głowny i bahater nie objaśniam.

Gość gość
Brat może mieć inną mamę lub tatę innego :D

Gość gość
Wtedy jest przyrodnim bratem, a nie bratem:)

Gość kebnrana
To nie czytaj tylko tego co napisała autorka - patrz co pojawiło się jeszcze później i zajrzyj do odnośników. A zresztą - to Kafeteria - tutaj każdy działa sobie jak ma ochotę ;-)

Gość mardzuialka
Sądzę, że w przypadku autorki tematu jest już zdecydowanie dawno po wszystkim. Ale sukienka rzeczywiście bardzo ładna. Sama byłam na weselu będąc w ciąży. Brzuszek w żaden sposób nie oznacza, że musimy od razu brzydko wyglądać. Wcale nie musimy ;-)

Gość gość
Zesralam sie w gacie

Zielona sukienka w ciemnym kolorze pasuje niemal na każdą okazję. Powinna znajdować się w szafie każdej kobiety. Dostępna również w wersji ciążowej, ponieważ jest odcinana w biuście. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Każda kobieta będzie zachwycona.