Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała stopa

O co chodzi z białymi skarpetami

Polecane posty

Gość biała stopa

Wytłumaczcie mi co złego w białych skarpetach? Ja rozumiem, że porażka to skarpety do klapek czy sandałów, ale jeśli ktoś chodzi w adidasach, albo nie ubiera się elegancko tylko tak zwyczajnie jeans i koszulka to dlaczego białe skarpety to zło? Dla mnie obrzydlistwem i obciachem mieć do takiego stroju czarne, albo jakieś inne gówniane kolory, ale białe? O co w ogóle chodzi?

Gość biała stopa
Wiadomo, że własnego ojca nie ubrałabym w białe skarpety, zawsze każę mu dobierać skarpetę pod kolor spodni (nie wiem czy dobrze robię). Ale nie wyobrażam sobie mojego męża (30lat), żeby się tak odstroił...

Gość biała stopa
co nagle nikt nie wie o co chodzi?

Gość biała stopa
Zapytam w skrócie. Dlaczego mężczyźni nie powinni nosić białych skarpet?

Gość biała stopa
Czy ja do cholery jasnej mówię po rusku? Po kiego gwinta gardzicie bialymi skarpetami?!?!?!

Gość kreceglupakreceglupa
ktoś mi kiedyś powiedział że białe skarpety noszą tylko diskopolowcy. nie mam pojęcia dlaczego to takie złe.

Gość biała stopa
to by sie zgadzało, bo ja z mężem lubimy się rozpłynąć w rytmach disco polo. Ale nie sądzę, żeby muzyka była wyznacznikiem koloru skarpet.

ale to było już z 15 lat temu, może tak po prostu zostało i teraz już nikt nie wie dlaczego.

Gość biała stopa
aha i powiem Wam jeszcze jedno: w gronie moich znajomych (a mam ich sporo) nie ma faceta, który nosi inne skarpety niż białe. Mało tego! Znam nawet jednego co do garnituru założył białe :D

Gość biała stopa
15 lat temu to mnie na świecie nie było, więc nie wiem co to za czasy. Bardziej chciałabym wiedzieć dlaczego teraz nie można takowych nosić. Dla mnie białe świadczy o dobrym guście i smaku. I o czystości jaką dany osobnik przejawia.

to nie do końca tak. z tego co pamiętam białe skarpetki były kiedyś dosyć modne, modne było też disco polo. wszystkie gwiazdy nosiły białe skarpety. potem dp stało się obciachem a jedno z drugim jakoś pokojarzono i tako zostało.

Gość biała skarpeta
to obciach i disko polo białe skarpety pasują tenisistą i malutkim dzieciom a nie gościowi który ubierze bielutkie skarpetki na randke brrrrrr

*kojarzono

Gość biała stopa
ja malutkie dziecko ubrałabym w kolorową skarpetę, ale ok. W takim razie jaki kolor skarpet proponujesz i od czego to zależy?

Gość biała stopa
Kręcę głupa- jakiś sens w tym widzę, ale jeszcze do wczoraj nic nie miałam do białych skarpet. Dzisiaj spotkałam się z pewnym artykułem i naszła mnie taka reflukcja. CHcę poznać prawdę, chcę wiedzieć czy zmienić styl męża czy to jednak nic złego...

Gość biała stopa
a do czarnych adidasów? A do beżowych butów zimowych męskich? A do trampek?

Gość do biala stopa
jakos nielogicznie piszesz,ale na sportowo-adidasy,to najczesciej tylko biale skarpety mozna wlozyc i juz.

Gość do biala stopa
jakos nielogicznie piszesz,ale na sportowo-adidasy,to najczesciej tylko biale skarpety mozna wlozyc i juz.

Gość mychakicha
15 lat temu cie na swiecie nie bylo a juz masz meza? niezla jestes.

Gość biała stopa
DObra odjęłam se 10 lat... jestem trochę starsza, ale nie o tym temat. Nie zgodzę się, że skarpety w kolorze obuwia. Uważam, że do sportowych butów sportowe- czyli białe skarpety (w tym przypadku gardzę szarymi, czarnymi i innymi odcieniami tego typu). Jeśli obuwie eleganckie to wiadomo, że skarpeta też musi być elegancka. W takim razie moje wątpliwości zostały rozwiane. Mój mąż dobrze się nosi, to panienki z kafeterii obok mody nawet nie stały.

Gość biała stopa
Zgadzacie się ze mną?

no nie do końca mogę się zgodzić, w końcu istnieją też czarne adidasy. czarne adidasy do ciemnych jeansów białe skarpetki jakoś by raziły

Gość gość
Biały to kolor Pedalski