Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfffffffffffiw

Pozwalam sobie prawie na wszystko z moim facetem w łóżku, nie rozumiem

Polecane posty

Gość jfffffffffffiw

ludzi, którzy wyzywają osoby uprawiające oral, anal. Przecież robimy to w naszej sypialni i nikomu nic do tego.

a komuś coś do tego?:O zmuszacie znajomych, by to komentowali, opowiadacie o tym?:D

Gość jfffffffffffiw
Nikomu nie opowiadam, ale widzę wypowiedzi ludzi w telewizji i internecie.

Gość Ala 15
jeżeli komuś nie odpowiada albo nie zgadza się na seks tzw ,, po Bożemu" no to jaki morał z tego wstydzi się własnego ciała?? chyba tylko takieo osoby które tego nigdy nie roiły w inny sposób z różnych powodów mają najwięcej do powiedzenia.

"w telewizji i internecie." - Wasz seks jest tak znany, że mówią o tym w mediach? :classic_cool:

Gość Ala 15
na takie rzeczy to raczej nie pozwalam ;P

Gość jfffffffffffiw
whedif, mówi się o seksie, nie o konkretnie naszych stosunkach, jeżeli nie umiesz tego pojąć, to tracę czas pisząc z Tobą.

Gość jfffffffffffiw
nie dodałam, że on ma na imię Azor

jfffffffffffiw - to Ty nie umiesz ująć myśli ja mogę krytykować anal, ale nie krytykuję Ciebie że to robisz bo "mi nic do tego"

Gość jak swedzenie to może grzybica
a dlaczego nie moge krytykowac analu? brzydzi mnie to i tobie nic do tego, tak samo jak mi do tego ze dajesz sie penetrowac w odbyt.

Gość Ala 15
Nie sądze że oral, anal itd to dla dziwek. Wszystkiego trzeba w życiu spróbować, bo nie ma nic gorszego niż nuda podczas seksu

Gość a ja ciebie nie rozumiem
nas to gówno obchodzi co z ciebie robi twó facet jak jestes kurwą w sypialni to robi z tobą wszystko rzadko która dziewczyna pozwala sobie na wszystko,za bardzo się szanuje znam ruchacza ktory w domu jest poukładany a na "wyjeżdzie" idzie na całość a wiesz dlaczego? szanuje tylko żonę!!i przez głowę nie przyszłoby mu brac sie za nią od tyłu

Gość Anulka0902986
Witam Was:) Proszę powiedz co robisz przed analnym żeby się wyporządzić dokładnie???/ Mi raz na jakiś czas udaje wyporządzić żeby kochać się analnym:/

Gość jfffffffffffiw
no właśnie on z żoną tego nie robi:) to ja ubogacam jego życie erotyczne

Gość autorko, nie czytaj whedif,
ona ma grzyba zamiast mózgu, a ty doskonale ujęłaś myśl, nigdzie nie pisałaś, że w internecie i telewizji piszą o twoim seksie

Gość jfffffffffffiw
robię sobie lewatywę z wódki. jestem wtedy taka odprężona:D dwie pieczenie na jednym ogniu:)

Gość jfffffffffffiw
podszywie, widzę, że jesteś homoseksualnym kochankiem zamężnego mężczyzny

Gość Anulka0902986
Do a ja ciebie nie rozumie... Autorka była by dziwko kurwą jakby się bzykała z kim popadnie, a kocha się z swoim facetem!!!!!!! to jaka z niej kurwa?????? Sex analny też jest normalny!!! Tylko takie kłody jak Ty tego nie robią.

Gość jfffffffffffiw
tak, jestem kochankiem zamężnego i żonatego mężczyzny

Gość kolko manki
dlaczego jak ta glupia wfeif cos napisze zaraz jej sie czepiacie?

Gość Anulka0902986
też się kocham ze swoim facetem!!! a jego żona tego nie rozumie, dziwka! kurwa!

widzę, że moi fani przedszkolaczki z wyzwiskiem "głupia" są obecni:)

Gość Anulka0902986
To autorko co robisz??

Gość przed analem trzeba kilka razy
wlać sobie wodę do odbytu i poczekać aż wyleci, a potem jeszcze mydłem lub żelem domyć ujście

Gość Anulka0902986
Podszyw!!!!

Gość Anulka0902986
Ech, to chyba te zakompleksione pasztety, które nigdy nie miały faceta się pod nas podszywają i próbują zrobić z nas dziwki!

Gość kljnl,m ;mk;/lm,.
Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy wki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy wki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy wki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy wki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy wki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy Dziwki mają hemoridy

Gość Marco1232
Seks oralny a tym bardziej analny uprawiają d***** / kobiety o d****arskim charakterze :) ja jestem ze swoją dziewczyną już 8 lat, mamy niskie temperamenty seksualne i czerpiemy przyjemność z innych rzeczy, a seks to tylko dodatek... pozdro :)