Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOKTOR WILCZUR:)

NIE BIADOLIĆ! JA MAM GORZEJ.

Polecane posty

przynajmniej nie mam na co zwalić. ciągle tu czytam biadolenie ludzi bez pracy, brzydkich, biednych itd. przynajmniej wiecie dlaczego jesteście sami ja brzydki nie jestem, nawet przystojny, mam dobrą pracę, mieszkanie i samochód, głupi też nie jestem, co do nieśmiałości, to z racji pracy, nie mogę być bardzo nieśmiały ale nie mam szans na kobietę, ponieważ jestem: - "za spokojny" i przez to "dziwny" a mam 29 lat i nigdy z nikim nie byłem i chyba już nie będę także nie biadolić pozdrawiam:) Wilczur

Gość prawiki są tutej
zamknij pan morde. tematyka prawiczków to poważna sprawa którą trzeba wałkować cały czas.

chciałbym mieć córkę, syna też

Gość IMO12391
Jakbyś autentycznie był przystojny, to nie byłbyś sam. "Zbyt spokojny", "zbyt miły", to innymi słowy 'miła' wymówka zamiast "nie podoba mi się". :classic_cool:

Gość K a d
Nie jesteś za spokojny tylko jesteś ciotą

co do bycia przystojnym, to nie sądzę, żeby tylko to wystarczyło, żeby kogoś mieć, no chyba, że dziewczyna byłaby wyjątkowo płytka co do tej cioty, to można i tak powiedzieć, tutaj się zgodzą ale gejem nie jestem

To jest paradoks. Jest tylu spokojnych i miłych facetów którzy nie mają dziewczyn a taki facet to idealny materiał na męża.

fiku, nie pijam, ktoś mi przy urodzeniu w głowe dał za mocno i tak zostało:)

Gość IMO12391
DOKTOR WILCZUR:) "co do bycia przystojnym, to nie sądzę, żeby tylko to wystarczyło, żeby kogoś mieć" ­ Zdziwiłbyś się. :classic_cool: Acz ponoć masz tez inne zaleczy, czyżby one także nie wystarczyły, czy może Prowo 3/10? :classic_cool:

IMO, chyba za dużo czasu tutaj spędzasz albo za bardzo jesteś przekonany/a co do słuszności swojego zdania

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
posiadacz jednego z najbardziej prestiżowych zawodów i portfela w polsce pisze z dzieciarnia ginazjalna o swoich klopotach uczuciowych. wątpliwe i zenujace by to bylo doprawdy gdyby prawdą było. taki z ciebie doktor jak ze mnie naomi campbell

Gość IMO12391
2/10 :D

ja na randkach bywałem już, ale kobiety mi po prostu nie ufają nie wiem chyba, bo dziwinie mówię, patrzę się (nie koniecznie na piersi), jestem za poważny...? chociaż staram się zażartować czasem...

fakt, za dużo tu gimnazjalistów, chociaż niektórzy piszą, że mają 25, 27 czy ponad 30 lat

Gość prawik29
choć lepiej ze mną na dziwki-one przynajmniej są narmalne i nie udaja orgazmów i są uczciwe.heheheh .a te tutaj to stare szmaty są co za darmoche sie kurwią po pijaku.

Gość IMO12391
Najpierw pisze - "nie mam na co zwalić", po czym opisuje przyczyny, na które może 'zwalić'. Ciekawe. :classic_cool:

zołza i imo, nie musicie wierzyć, mam to w nosie, ja nie pytam co mam zrobić, żeby to zmienić

Gość IMO12391
"To jest paradoks. Jest tylu spokojnych i miłych facetów którzy nie mają dziewczyn a taki facet to idealny materiał na męża." ­ Całusku - cały ambaras w tym, że takich Wy nie zauważacie.

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
dzizas men. wez zmien nik i nie obrzydzaj mi jeszcze bardziej tego resortu.

Gość IMO12391
Fikuśnico - Ty CHCESZ mu wierzyć, gdyż może okazać się brunetem. :P

imo, twoja przenikliwość na pewno imponuje wielu kobietom:)

Gość fish bdh
Dokladnie

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
''czemu 99% bab doktor kojarzy sie z lekarzem? '' ale juz doktor wilczur to chyba nawet idiotce cos sugeruje c'nie?

Gość żart roku :D
18:20 [zgłoś do usunięcia]prawiki są tutej zamknij pan morde. tematyka prawiczków to poważna sprawa którą trzeba wałkować cały czas. X Nie kompromituj sie :D