nieIubieuk 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Pozdrawiam wszystkich moich fanow ze slonecznego Zimbabwe. :) Sylwestra spedzilem w pracy niestety, obcinajac paznokcie u nog murzynom. Ale za to dzisiaj mi dali wolne. Z mojej tygodniowej wyplaty poszedlem na targ kupic swieze banany i mango. Zyje mi sie tu bardzo dobrze. Stac mnie na swieze warzywa i owoce. Ostatnio funfel zaproponowal mi fuche troche lepiej platna. Zamiast obcinac paznokcie nozyczkami, mam je obgryzac zebami. Zaplaca mi wtedy 2 dolary od takiego paznokcia. W zyciu w Polsce bym tyle nie zarobil. Polecam wszystkim Zimbabwe. Swietne zarobki, piekne domki bambusowe i urocza pogoda. Ludzie tez sa fajni. Wszyscy czorni. :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o swojak! ja z Chadu jestem Napisano Styczeń 2, 2013 nie ma to jak słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieIubieuk 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Jestes z Czadu? A czym sie tam zajmujesz? Mozna tam zarobic tak dobrze jak w Zimbabwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach