Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toonaaaaaa

jak się zebrać w sobie?

Polecane posty

Gość toonaaaaaa

Może to śmieszne, ale ja uważam, że mam stany depresyjne....niby mieszkam z współlokatorką, ale jej ciągle nie ma, więc siedzę wiecznie sama, na studiach są znajomi, ale tylko na uczelni, a mam bardzo mało zajęć, w pracy też są znajomi, czasami się spotykamy i tyle...jeszcze dzięki jednej dziewczynie z pracy, z którą się przyjaźnię, a tak to wiecznie jestem sama samotna....a jest naprawdę pomocną, otwartą osobą, zadbaną, a nie mam nawet iść z kim na kawę...najgorsze jest to, że jak siedzę sama powinnam się uczyć, a mi chce się płakać, bo jest mi smutno, że jestem sama i z rezultacie jeszcze się nie uczę.... Do tego jestem zauroczona facetem, z którym się spotykałam, wszyscy myśleli, że jesteśmy parą, a on chciał tylko ze mną sypiać i to wyglądało tak, że i tak po imrezach lądowaliśmy w łóżku Moje życie jest beznadziejne, chcę je zmienić...poznać nowych ludzi, ale mi się to nie udaje

Gość toonaaaaaa
tylko ja mam taki problem :( siedzę i nic nie robię chce mi się ryczeć..przynajmniej jak mam komputer przed sobą jakoś czas zajmuję i jest lepiej ....