Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochu żenuła .

Męska duma- czasem zatracają zdolność samokrytyki....

Polecane posty

Gość trochu żenuła .

Właśnie rozmawiam z facetem tak żeby sobie poćwiczyć pewien obcy język, którego obydwoje się uczymy. Robi więcej błędów niż ja, bez porównania i to takich dość rażących, podstawowych- i przy tym cały czas powtarza, że on "mi może pomóc z tym językiem", że to wszystko po to, "żebym się podciągnęła" :D Początkowo myślałam, że to taki żart, wiecie, ale nie... on na serio uważa, że jest dobry, że jest lepszy niż ja, a ewidentnie nie jest... parę razy wcześniej zauważyłam już tę typowo MĘSKĄ CECHĘ - totalny brak samokrytyki. Jest coś w tym, nie?

Gość ZOŁZA NADZWYCZAJNA
oj mloda jestes. wiekszosc ich tak sie mniema a jak sie nie mniema znaczy depresyjny

Gość tdbfkbosvtjvfhcgkd
To tak jak każda kobieta uważa się za wyjątkowa i mimo tego, że prostak z którym są zdradzał wcześniejsze wszystkie dziewczyny to jej nie zdradzi heh

Gość wydawanie zwłok od 15
lubię ludzi z przerosnietym ego tak fajnie plaskają o posadzke spadając z poziomu swojego ego na poziom swojegi IQ

Gość trochu żenuła .
No, naiwność [nie tylko kobiet] swoją drogą. Ale ta duma... najlepsze jest to, że on nie jest jedyny! Słyszałam też historie dot. seksu z facetem tego typu: czyli ... ---ma małego ---jest słaby w seksie Ale zajebiście dumny z siebie, jakby nie dostrzegał swoich wad... :(

Gość trochu żenuła .
Właściwie temat powinien się nazywać: "Przerośnięte męskie ego". Strasznie zniechęca!!!!

Gość smutno mi 10000razy
meska duma- masz racje i dlatego oni sa tak chciwi na komplementy kochaja je bardzo i wierza w nie nawet jak powiemy im cos nierealnego tez wierza a krytyki nienawidza

Gość trochu żenuła .
Łudziłam się, że to polska cecha... ale ten facet jest obcokrajowcem. Więc nawet wyjeżdżając za granicę po męża ( :D) nie wyrwiemy się z zagrożenia "ROZBUJAŁEGO-EGO". To jest ponadnarodowa męska cecha... koszmar.

Gość ole ole ole ole
a wiesz ze stary Heffner sie żeni? :D

Gość co sadzicieii
co sadzicie

Gość co racja to racja aaa a
faceci nie potrafia przyjmowac krytyki nawet jak im sie nalezy bo sa swiecie przekonani o swojej nieomylnosci, kazdy facet twierdzi, ze ma zawsze racje jesli jej nie ma:D zenada, jacy oni sa infantylni

jesli uslysza zle slowo o sobie wtedy bulwersuja sie bo zostala naruszona ich meskosc:) zachwialo sie ich poczucie sily :D

tak naprawde sa bardzo slabi skoro nie umieja przyjmowac na swa watla klatke porazek ani uwag pod ich majestatycznym adresem:D stad bulwers, frustracja i zlosliwosci z ich strony:D kaden przeciez maczo jakim kazdy by chcial byc nie moze okazac slabosci

jest takie powiedzenie, ze kobieta nie moze traktowac meskie ego inaczej niz prawidlowo :D czyli zawsze nalezy glaskac, chwalic pieska, dowartosciowywac na kazdym kroku by byl silnym facetem:P

żenua ale co zrobic

krytyka dziala na nich jak plachta na byka, wpadaja w furie, zlosc, mszcza sie az nie odniosa mentalnego zwyciestwa

Mezczyzna ktory sie msci na kobiecie ,udawadnia ze nie jest w pelni mezczyzna ,pozostal na etapie rozkapryszonego dziecka.

Po ile Wy macie lat że takie bzdety wypisujecie ? jak to mężczyźni nie nawidzą krytyki ? jeśli jest szczera i uczciwa to 3/4 facetów nie będzie miało za złe. Każdy normalny człowiek wie że nie jest ideałem, i ma swoje wady.

Gość a broń boże kpić czy żartować
:D bo wszystko zostanie odebrane jako atak, mężczyźni zawsze są zdolni, przebiegli i silni:classic_cool: kiedyś poznałam takiego pewnego siebie, męskiego i wgle, bardzo szybko do łóżka chciała miał może z 10 cm :D i jeszcze pytał czy jego penis jest OK (ale taki tonem jakby to była formalność i logiczne, że jest dobry tylko mam to powiedzieć na głos), nei mówię, że mały penis to coś takiego tragicznego, ale jak ktoś jest zbyt pewny siebie to zapomina że braki musi nadrobić

Z penisami za krótkimi nie miałam jeszcze przyjemności. Tak sobie myślę, że nie należy mężczyzn jedynie obgadywac, ale tez zdobyc sie na szczerosc... dla ich dobra.