Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mowcie Cochcecie;198945

Szaleje na punkcie zonatego faceta..

Polecane posty

Gość Mowcie Cochcecie;198945

pracuje w moim ulubionym klubie,jest wysoki..zbudowany..i lece na niego,chociaz nie jest bradem pitem,, jest facetem z krwi i kosci. Ciagle gadamy,chodze tam tylko dla niego.Facet nie spuszcza ze mnie wzroku,widze to.Pewnie mnie teraz zjedziecie ..ale nie odpuszczę,chociaz sie starałam.On robi wszystko abym o nim nie zapomniała czuje ze on chce,ale wie że nie moze.Każde jego spojrzenie to paraliz.juz dwa miesiące o nim myslę.Znam tylko jego imię i misto;(

Gość leć głupia leć
ani mnie to grzeje ani ziębi głupie pindy były, są i będą :P

Gość sawilota
mam podobnie z tym ze w mojej sytacji to ja jestem zajęta a on hm...nie wiem ale eh czuje podobnie do ciebie tylko nas dzieli odległość 500 km

Gość cdwvrgtht4
i czym sie chwalisz glupia pindo. Jak on posunie sie do zdrady zycze ci abys udlawila sie jego kutasem

Gość I co z tego?
To sobie szalej i korzystaj z zycia.

Gość jeszcze nic
puść sie z nim. Rano walnie żonie minetę i anal, a po południu dasz mu namiętne buzi i zrobisz loda.

Gość MowcieCoChcecie1989546
Nie posrajcie sie tej swietosc głupie dewotki zdradzane regularnie.

Gość buuuuubuuuuu
A co ci można napisać? Że piękna miłość itp? Słów uznania i szacunku od nas sie nie spodziewaj. Poszukaj sobie wolnego, nie stać cię? Nikt cię nie chce?

Chciał mnie wolny facet - Mieczysław Skóra - osiedlowy palacz, menel i uznany moczymorda, ale tylko raz, w dupę i musiałam założyć worek na głowę :O :classic_cool:

Gość MowcieCoChcecie198796
To nie istotne czy wolny czy zajęty, To jest ten facet za którym szaleje pierwszy raz w zyciu. I wiem że nie odpuszcze,

Gość lenka23mgt
może po prostu podejdz i powiedz .bedziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość buuuuubuuuuu
No to zwykłe kur...cze z ciebie. Powinien cię wyruchac i kopnąć w dupe

No raz już podeszłam. Wiesz, poprawiłam make-up, poczochrałam grzywkę, wygładziłam spódniczkę ciasno opinającą pupkę, i zagadnęłam zmysłowo modulując głos: - Kupić ci drinka przystojniaku... a może wolisz loda - zamruczałam po kociemu mrużąc świetnie zrobione oko. - Kup sobie mózg - odparł zupełnie bez polotu :O :classic_cool:

Gość Heniu
Wyrwanie zajętego a tym bardziej żonatego to większy lans - jak mi się jedna tym pochwaliła od razu przestałem się z nią spotykać (choć była to znajomość typu "cześć-cześć" plus czasem jakaś kawa) "Kup sobie mózg - odparł zupełnie bez polotu" - hah Do mnie kiedyś małolata zagadała "postawisz mi oranżadę"? Oczywiście liczyła na to, że powiem "jak mi postawisz coś innego" ale nie dałem jej tej satysfakcji. Po krótkiej debacie jednak stanęło (uparta była), że "nie, bo masz braki" - ona "jakie braki?" a ja "braki w obuwiu chociażby" (miała takie świecące się adadisy ze stadionu, lecz dość znoszone) - barman gdy to usłyszał popuścił ze śmiechu :) A laska dopiero wtedy się odczepiła. To jest dopiero desperacja, największe prawiczki się chowają przy niektórych lachonach.