Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Gość jesteś próżny
inaczej pyszny, zadufany, pusty, pyszałkowaty, zarozumiały, powierzchowny, przemądrzały, nadęty, chełpliwy (próżny człowiek). pusty, opróżniony, wolny, niezajęty (próżny słoik :)). bezowocny, nieskuteczny, nadaremny, daremny, zbędny, niepotrzebny, jałowy, syzyfowy, bezskuteczny (próżny wysiłek)

Gość prawie aryjka
Jaka różnica? 1,5k w tę czy w tamtą... Kto by na to uwagę zwracał?:D

A pieneidzy na wydaje na lewo i prawo tylko oszczedzam. Juz nawet nie gram w Poslce w tenisa bo mnie wkurwia ze instruktor chce brac 165pln za godzine(80pln hala). Nie chodzi o pieniadze jednak to jest juz za duzo i mimo tego, ze moge to zdecydowanie wolalbym wydac ta kase w inny sposob. W USA mam za darmo wiec nie bede placil niewiadomo ile teraz w Polsce. Najwyzej gram ze znajomymi:)

Gość sialalalalalalallala
Książki czytasz? Można z toba porozmawiać o czymś co nie dotyczy sportu/telefonów/samochodów/jedzenia/pieniędzy? Bo z tego co widzę masz wąskie horyzonty myslowe.

W ogole mnie to nie rusza bo wiem ze taki nie jestem:) Tutaj moze przesadnie sie zgrywam jednak duzo osob mnie lubi wlasnie przez to ze jestem skromny, cichy, mam duuzo zainteresowan, jestem bardzo pomocny. Przejalbym sie Twoja opinia gdybys poznal mnie w realu. Wtedy wzialbym to powaznie, jednak sam dobrze wiem ze troche pajacuje tutaj wiec twoja opinia odnosi sie do moich postow w ktorych troche pajacuje.

Ja tenis lubie Tak czytam ksiazki, chodze do kina, nawet czasami do teatru(ale bardzo rzadko bo za tym srednio przepadam).

Ja tam bym odszedł z domu i sam wszystko robił, a nie na utrzymaniu rodziców był. A masz jakieś męskie zainteresowania ?

Cienki jesteś jak dupa węża 🖐️ Dla mnie to i te miliony Twoich rodziców wrażenia nie robią, skoros brzydki :O

Gość prawie aryjka
Ja próbowałam grać swojego czasu w tenisa, ale przestałam, bo nie umiałam przyswoić sobie forehandu i nie mogłam nigdy butów doczyścić po tym czerwonym proszku na korcie.

Studiuje jeszcze, w przyszlym roku bede musial zastanowic sie nad jakims porzadnym planem biznesowym. Meskie zainteresowania? czyli co?

Gość prawie aryjka
No, lepiej od razu wyrzucić, rodzice dadzą na nowe.

Gość thyth
Może prowokacja może nie, bogacza, ale skoro potrafisz tutaj być taki hojrak to weź się do roboty i skoro na tamtej dziewczynie ci zalezy to ją zdobąć, okaż jej to. Bo po tym forum nie wiadomo czego sie spodziewasz? Takie nudy u ciebie, ze takiej rozrywki poszukujesz?

Gość sialalalalalalallala
Jakie książki? Mam nadzieje że nie science fiction :)

czemu jestes taka agresywna? Nie wyrzuce bo to sa dobre buty tylko brudne. Zmieniam je co sezon bo gram bardzo czesto i poprostu niszcza sie (pekaja, podeszwa robi sie bardzo sliska i latwo o kontuzje)

Gość homo ignorus
a masz jakieś wady?

Jakiś męski sport a nie jakiś tenis :o rzygać mi się chce jak patrzą na tych biało ubranych pedałków. Pewnie studia też humanistyczne a nie jakieś ciekawe. Umiesz coś w domu zrobić czy do wszystkiego będziesz kogoś wzywać ?

Gość ja tylko na koloniach grałam
kiedyś w tenisa normalnie mnie nie stać było na takie sporty:) bym musiała dojeżdzać do innego miasta zresztą. na lekcje dodatkowe by się doszkolić i np. wyrobić papiery trenera też ciężko byłoby pieniądze zgromadzić, nieraz w weekendy się pracowało czy wakacje, a to praca zmywanie garów albo zbieranie czy segregowanie owoców w sadzie. tak, autorze 100% normalny chłopak z Ciebie :D

Mam duuuzo wad ja gram od dziecka i lubie. Ubior swoja droga, ja sie na bialo nigdy nie ubieram. Humanistyczne nieeee, zarzadzanie+business

Skoro mieszkasz w Stanach, po co piszesz o tym na polskim forum? Żeby dziewczynom ślinka ciekła na myśl o ich księciuniu z bajki? Na takim forum nie możesz pisać ile czego posiadasz, bo Polki to materialistki. W ten sposób nigdy sobie dziewczyny nie znajdziesz;-) Ale powodzenia;-)

Wlasny biznes bede mial, nie bede pracowal od 7-7 przeciez. Mam pare pomyslow wiec najprawdopodobniej jak wroce na stale do Polski to zaczne porzadnie dzialac. Ale co w domu? studiuje sam i nikt za mnie rzeczy tam nie robi. E tam slinka, przeciez nikogo nie bede w realu widziec a pozatym wspominalem, ze zauroczylem sie strasznie jedna dziewczyna ktora niczego nie jest swiadoma i chyba troche mnie odpycha.

Gość prawie aryjka
Agresywna? Ja? :D Nie jestem agresywna. Nie jestem nawet zdenerwowana. po prostu wkurza mnie zachowanie takich ludzi jak Ty. Mówisz, że w realu jesteś zupełnie inny, godny poznania, ale szczerze w to wątpię. Wiem, że w internecie jest się bardziej wyszczekanym, bo ludzi, których to poznasz nie spotkasz już nigdy więcej, ale nie wydaje mi się, by była duża różnica między tym jaki jesteś tutaj, a jaki w realu. Kogo obchodzi jaki masz telefon, albo ile forsy mają Twoi rodzice? Żadna wartościowa dziewczyna na to nie poleci. Zostaną Ci więc tylko takie, które będą chciały być z Tobą by móc wieść wygodne życie u Twego boku. I przykro mi, ale póki co nie powiedziałeś ani jednego mądrego zdania, ani nie podałeś żadnego przykładu, który świadczyłby o tym, że warto Cię poznać. Cały czas nawijasz tylko o tym, co dostałeś lub zyskałeś dzięki temu, że jesteś bogaty.

No jak nic nie potrafisz naprawić i zrobić to ci współczuje :D moja mama się na przykład wręcz takim facetami brzydzi :D

No okey to przestaje. Wiadomo, ze wartosciowa dziewczyna na to nie leci, przeciez wspomnialem juz ze na studiach nikt nic nie wie a ja staram sie poderwac bardzo fajna dziewczyne. Nic nikomu nie mowie, moze garstka znajomych wie cos wiecej. Na studiach jestem normalny, wyciszony i zakochany.

Gość prawie aryjka
"Nic nikomu nie mowie, moze garstka znajomych wie cos wiecej." No tak, masz rację, bo to dużo trzeba mówić. W kieszeni iPhone, w uszach słuchawki od iPoda, ubrania pewnie też dobrych, znanych marek... x Mówisz cały czas o biznesie, co właściwie rozumiesz pod tym pojęciem? Masz jakiś konkretny plan, wiesz na czym chcesz ten "biznes" zrobić?