Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

podsumujmy słodziaczek przyszedł się pozgrywać do internetu, bo w realu wszyscy od razu go lubią, ale niestety nie na tyle, żeby uznać go za podniecającego, hence ma nasz słodziaczek straszne problemy, bo mimo pieniędzy i nieszpanowania nimi kobiety zwyczajnie don'yt find him sexually attractive :)

Gość Kaja111111
Ja tam wierze ze jestes spoko:) Za ekranem kryje sie pewnie fajny facet ktory ma poprostu nudny dzien i postanowil pobawic sie troche na kafe.

nie trafilas, zdecydowanie za duzo ironii jakos ostatnie 2 dni nic nie robie wiec postanowilem sie troche internetowo pobawic.

jedze mały aneks - jeżeli wszyscy Cie lubią, to znaczy że jesteś za ciepłe kluchy dla seksownych dziewczyn, na tym to chyba polega, słodziaku :) nawet mnie nie wszyscy lubią - prawdopodobnie ;)

Gość prawie aryjka
To pewnie dlatego, że na zewnątrz śnieg pada, a nasz słodziak mógłby się roztopić :D

Nie wszyscy, bardziej Ci ktorych juz jakis czas znam. Cieple kluchy? oj nieeee Lepiej pomoglibyscie wyrwac moja skromna kolezanke? przestancie ciagle po mnie jechac tylko mi doradzcie:(

Gość prawie aryjka
Proszę bardzo, chętnie Ci pomogę. Powiedz w czym problem, że nie możesz sobie z tym sam poradzić.

niewiem czy mi pomozesz czy bedziesz ironicznie pisal. Moze zaloze ktoregos dnia inny temat pod innym nickiem wtedy moze w jakims stopniu bede mogl liczyc na przyzwoita pomoc;/

Gość ADSAZa
co za proste prowo;]. moze załoz teraz podobne ale na ogólnej ;

Gość TakaOnaJedna
Jeśli to nie prowokacja to wydajesz się naprawdę sensownym facetem no i plus za to, że nawet jeśli masz pieniądze, czy tam Twoi rodzice, nieistotne - to nie odbiło Ci z tej okazji ;) Ja kiedyś spotykałam się z fajnym facetem, no tak mi się wydawało, bo kiedy założył ze znajomym biznes, który okazał się dość dochodowy to z tych pieniędzy mu całkiem odbiło - nie bede mówić o normalnym zachowaniu i podejściu do ludzi, nagle wszyscy byli dla niego nikim bo on ma pieniądze itp. a jeśli chodzi o dziewczyny - nagle zaczęły mu się podobać takie które lecą na samochód, na pieniądze, jakieś wytapetowane z dyskoteki itp ;) Więc odpuściłam sobie i od tego czasu to chyba też mam jakiś uraz do takich bogackich, a autor wydaje się całkiem normalny ;)

Gość prawie aryjka
Piszę ironicznie, bo w tym temacie aż trudno powstrzymać się od ironii. ;) Ale jak wolisz. Zamiast zakładać kolejne tematy najlepiej sam znajdź sposób na to, by się do niej zbliżyć. Chyba, że wolisz każdą swoją decyzję życiową uzależnić od wcześniejszej konsultacji na forum.

Gość ADSAZa
Najlepszy jest ten tekst ;) "" Nie jest to zadne prowo Moi rodzice maja majatek w wysokosci 15-17mln pln. Sa wlascicielami wielu mieszkan, firmy budowlanej, sporej ilosci dzialek jak i 2 McDonaldow. "" coz zawsze sa chetne na rzekoma kasiore ;] poza tym autor to na 99 % znudzona panienka bawcie sie dobrze :P 🖐️

pomoglibyśmy ci jakbyś mówił o niej a nie o sobie :D może wyjdź za samego siebie ?W stanach zapewne niedługo będzie to legalne

Ja jestem inny i tylko w internecie szaleje. A znam takich co im odwalilo, jeden chlopak a raczej jego rodzice dostali z dnia na dzien 3mln i chlopakowi zupelnie odwalilo. Ja jestem spoko, nie gustuje w zadnych plastkowych dziewczynach. Ta w ktorej sie tak bardzo zauroczylem jest taka naturalna, dla mnie wrecz ideal. Innym facetom na pewno mniej sie bedzie podobala bo nie za duzego biustu, ktos moze sie przyczepic do rys twarzy ale dla mnie jest niesamowita! Tylko mam problem z podejsciem do niej bo nie jestem pewien czy ona cos we mnie widzi.

Niewiem co o niej powedziec? ma 18 lat jest bardzo cicha i skromna. Musialem sie napracowac zeby w ogole z nia porozmawiac. Bylismy nawet razem raz malym jedzonku niedaleko szkoly, oczywiscie nie wie za duzo o mnie. Wymieniamy sie wiadomosciami na facebooku jednak martwi mnie ze ona za bardzo nie wypytuje tylko ja jestem ta osoba. Wydaje mi sie, ze mnie lubi ale nie wiem co zrobic zeby bylo cos z tego wiecej;( caly czas o niej mysle

Gość jakieś biedoty i naiwne z kafe
lub inne desperatki na pewno się nabiorą :D

Gość jakieś biedoty i naiwne z kafe
pisząc ''biedoty'' mam na myśli łase na kasę oczywiście :D

1 Jak ktoś może dostać 3 mln ? :o 2 Musisz się z nią zaprzyjaźnić najpierw i działać ostrożnie, żeby jej nie wypłoszyć.

Gość Vika_88
Przesadzacie, to, że ktoś ma pieniądze to nie jest od razu prowo, może nie co drugi w PL ma większe pieniądze ale mają ludzie. Moi rodzice np też są bogaci, ale nie chwale się tym na prawo i lewo, jednak wkurzają mnie ludzie, którzy nie lubią kogoś bo mają bogatych rodziców itp - nasza wina? A rodzice wiadomo jacy są, chcą dla dzieci jak najlepiej to jeśli mają pieniądze to im je dają, pomagaja itp.

Brat jego ojca jechal z rodzina w gory i wjechal w nich tir - wszyscy zgineli na miejscu. Dom, dzialka i oszczednosci to cos kolo 3mln. Oni wszystko sprzedali i zaczeli ta kase wydawac. Zaprzyjaznilem sie z nia ale nie wiem co dalej:( Duzo z nia pisalem jak bylem jeszcze w usa jednak niewiem co robic jak wroce. W dodatku pytala mnie sie czy mam dziewczyne,;;/

Gość chętne zawsze się tu znajdą a
sama kiedyś się nabrałam na podobną prowokację więc teraz śmieszą te dziewuszki :D🖐️

Gość singielka_baletnica
jak masz na imię i ile masz lat ? Możesz sie opisać ? :)

Juz nie odpowiadam na te glupoty odnosnie prowokacji bo szkoda czasu. Juz sie opisalem wczesniej, duzo tego. Mam 22 l

Gość singielka_baletnica
szkoda , za młody jesteś :(

Gość Ładniutka____19
zaciekawiłeś mnie :) podasz maila ?