Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Ja tylko chciałam potwierdzić, że autor nie kłamie. Sprawdziłam exif z fotki z kluczami i faktycznie została pstryknięta ajfonem 5! :D

Jak chce sobie autka pooglądać to sobie oglądam w necie. Nie muszę się też dowartościowywać jak jakiś pustak co to ja nie mam. Btw jestem od ciebie młodszy parę ładnych lat i już dawno mam biznesplan któy zresztą wygrał konkurs :D coś słabo ci to studiowanie biznesu idzie

W najbardziej banalny sposób - pobierasz zdjęcie na dysk, klikasz na niego prawym przyciskiem, a następnie właściwości i podsumowanie :)

sratatataatata od razu pustak, typowo polskie. Ja nikogo nie obrazam wiec tak nrpawde widac kto tutaj jest prawdziwym pustakiem. Biznes plan to mozna miec, bo co z samym biznes planem? Ja tez mam troche, ale co z tego jak w jeden trzeba wylozyc 100mln pln i mnie na niego nie stac:) Zwyklych business planow mam duzo, bede prowadzil pare dzialalnosci juz od przyszlego roku!

Nie. Ale gdybyś opublikował to zdjęcie gdzie indziej, np. na swoim fb, to i pewnie Twój profil bym odnalazła :) Więc uważaj na to, co i gdzie wrzucasz.

A po co? Jak mam mozliwosc to nie bede na sile robil czegos wbrew swojej jak i ich woli. W sumie to filmik wrzucilbym jakis ale boje sie ze jeszcze KAFETERYJSCY informatycy cos na nim znajda co ja przeoczylem;d

Takich fotek nie wrzucam na facebooka bo jak juz wspomnialem jestem osoba skromna i nie chcialbym aby wszyscy znajomi wiedzieli jakie mam np samochody do dyspozycji:)

Gość skadi.
Zapewne ojciec przyszłej żony będzie ci lizał tyłek i jej mama i rodzina żebyś był zadowolony

Zalosny zalozny i zalosny Jak juz wspominalem, gdybys mnie znal i powiedzial ze jestem ZALOSNY moze bym sie przejal jednak tutaj gdzie sobie w ciula lece to w porzadku:) sam pewnie nazwalbym takiego kogos tam samo

Gość ej, krwawy daj spobie spokój
chłopakowi nie przetłumaczysz a wstyd aż w takim topie pisać;)

Nic nie beda wiedzieli przez 2-3 lata:) To bedzie moja tajemnica chociaz wczesniej czy pozniej zapewne sie dowiedza. Ta dziewczyna nie jest zadna materialistka, jest naprawde cudowna!

Gość Miafewowfew
chłopak jest spoko. Robi sobie jaja poprostu jednak w realu pewnie jest naprawde w porzadku kolesiem z którym można pogadać na wiele tematów. Internet to internet inna bajka

Gość benzynnaanananana
Ile miesięcznie wydaje ojciec na benzyne?

Gość skadi.
Dla takich ludzi jak ten ojciec powinni wprowadzić 75% podatek. Żeby dać biednym

Gość Miafewowfew
Po całym dniu spędzonym w pracy moja pochwa śmierdzi gryką, świerzopem i dzięcielinąpałą ale to nic takiego bo moja wagina jest zarośnieta jak ogór więc woń nie jest tak dokuczliwa a przynajmniej nie przeszkadza to mojemu pupilowi Aresowi. Chciałam jeszcze dodać że chodze na techno party i ubieram się na różowo i mam na osiedlu ksywke \"tapeciara\" lub \"zobacz idzie ta k**wa\" ogólnie jestem z siebie zadowolona, mam nawet chłopaka teraz będą mi wszystkie pindy z forum zazdrościć, mój chłopak jest wspaniały ma piękne bako-brody i 2 lata temu wyszedł ze szpitala dla obłąkanych raz nawet całował moje piersi jak się później okazało były to moje plecy a zresztą to mało interesujące

Gość Przyszla dziewczyna
Jednak dziewczyna Twoja nie zostane, bo nie jestem ani cicha, ani skromna. Nice girls finish last. Ale jak wrocisz do us i bedziesz szukal bratniej dusty to daj znac.

Gość Przyszla dziewczyna
* bratniej duszy. Stupid iPad's autocorrect.

Gość Przyszla dziewczyna
I jeszcze jedno. Oboje wiemy, ze w us posiadanie iPhone 5 jest niczym specjalnym lol nie przeczytalam wszystkich postow dokladnie, ale cos gdzies mi o tym telefonie przemknelo. Zabawka taka I tyle. Nudno sie robi, bo kazdy ja ma.