Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrotherArms

Moja przyszla dziewczyna to bedzie niezla szczesciara

Polecane posty

Gość dgsd
TO co cię tutaj sprowadza, myślisz że tutaj kogoś znajdziesz, na to nie licz.

Gość Hey Soul Sister
Pojechał jedną z piosenek które lubię, a sam ma ustawione gejowskie "stop crying your heart'" :) ja pierdole :) Sorry gościu, ale poziom matury międzynarodowej jaki jest, każdy wie, a widac ze zyjesz tylko tym osiagnieciem... a nie masz sie czym pochwalic jesli chodzi o studia... Myślę ze jesteś niedojrzalym paniczem, który usiłuje rozpaczliwie zaszpanowac biednym głupim laskom. I w dodatku Narcyzem. Uświadom sobie, ze nie jestes lepszy od nas, ani mądrzejszy, choc próbujesz z racji swojej pozycji bogatego dupka pouczac nas. Choć w ogole ta twoja historia na kilometr wali prowokacją 🖐️

Gość a co wam do tego co
on pisze?:D nawet jeśli to prawda i jego iphone brzęczy stop cryin your heart (!:D) to co? życie wszystko zweryfikuje a która takiego będzie chciała sama wystawi sobie cenzurkę :) znam rodzinę bogatszą jeszcze, o ile rodzice którzy się dorobili tych milionów są bardzo spoko i pamiętają skąd tam się dostali, to dzieci...pogadać można, pieniędzmi też raczej mocno nie szpanują (bo rodzice starali się jak najlepiej jednak wychować) ale podejście życie mają fatalne i na to nic już się nie poradzi

Gość hhyytr
Autorze, czy Ty oby siebie nie przeceniasz?

Gość fgfdbb
Z całej wypowiedzi wynika, że autor tak naprawde sam jeszcze niczego nie ma. To ile dorobili się jego rodzice nie oznacza, że on sam będzie w przyszłości na tyle zaradny żeby ten majątek mnożyć, a nie roztrwonić. Przypuszczalnie, jeśli prawdą było by to co autor nam tutaj opowiada to w rzeczywistości po powrocie do Polski może być mocno zdziwiony - bo jak to? On tyle się uczył, a tu nagle styka się z inną rzeczywistością niż ta która jest tam. Podsumowując, szczęściarą jest żona ojca autor:)

good morning ladies a co ma matura miedzynarodowa do SAT? jesli taki kozak jestes co czemu nie poszedles do Harvardu? MIT? no czemu!?. Najlepsze jest to ze Wy sami zrobiliscie ze mnie jakiegos szpanera. Na samym poczatku nic nie pisalem, powiedzialem ze jestem zwykly i normalny. Czy siebie nie przeceniam? nie, A co ja mam miec w wieku 21 lat? wg mnie i tak mam duzo bo zrobilem instruktora i juz moglbym zarabiac 70-80pln na godzine w Polsce uczac gry w tenisa(nie lubie pracy fizycznej jednak zawsze to jakies wyjscie). Przeciez mam dopiero 22 lata, w ciagu 5-7 lat powinienem zaczac dorabiac sie jakies bardzo duzej kasy. Ciekawi mnie czego wy sie dorobiliscie majac 22l

Pomoglibyscie mi lepiej w podrywie mlodej cichej i skromnej niewiasty? bo sobie wlasnie nie radze za dobrze

Gość poproś tate niech ci kupi
laskę na weekend za kieszonkowe

Gość gafata
ciekawe co piszesz....

Moja niewiasta jest bardzo mloda jednak jeszcze chyba nie dostrzega tego jak bardzo sie nia zauroczylem i jak bardzo mi na niej zalezy! Chyba mnie tylko lubi i uwaza za normlanego sympatycznego chlopaka.

Gość PKPKPP
zgodze sie z Toba, smieszy mnie to troche ze Cie jada tak jakby niewiadomo czego dorobili sie w wieku 22 lat.

Gość prawie aryjka
Hehe, śmieszny ten temat, a jego Autor jeszcze bardziej :D Wytłumacz, jaki jest cel Twojej obecności na kafe? Chciałeś się dowartościować swoją wyższością nad całą resztą populacji, która tutaj przesiaduje? Czy może szukasz tu sobie tej "szczęściary", co zupełnie nie miałoby sensu, bo jeśli wziąć pod uwagę, że to co piszesz jest prawdą, to dziewczyny same powinny wieszać Ci się na szyi.

Gość prawie aryjka
A właściwie to czemu w tym momencie nie śpisz?

Pozno juz to czemu mam spac lol No wlasnie nie leca, bo po pierwsze nie ukazuje ile mam pieniedzy a po drogie jestem troche za bardzo skromny i skryty

nie masz sex appealu, ot co i dobrze Ci tak, sam twierdzisz - jak to szło? -ze nie można mieć wszystkiego, czy coś za coś :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moim zdanie zapowiada się na kolejny temat typu anitki 21 :o

Gość prawie aryjka
"bo po pierwsze nie ukazuje ile mam pieniedzy" A Ty niezmiennie o pieniądzach... Jeśli szukasz dziewczyny, która pokocha Twoje pieniądze... pardon, pieniądze Twoich rodziców, to życzę powodzenia.

Gość prawie aryjka
" Pozno juz to czemu mam spac lol" Temu, że w NA jest noc? Lol.

a moze LOL pomyslalbys LOL ze jest LOl dopiero nowy rok LOL i moja szkola LOL zaczyna sie dopiero LOL za 2 tygodnie LOL. No i LOL zawsze na swieta LOL jestem w Polsce LOL. Taki madry LOL a tak trudno wpasc na najlatwiejsze rzeczy LOL

Moze nie o sex appeal chodzi jednak nie jestem takim typowym douche bag, nie chodze w idiotycznych czapkach, nie chodze codziennie na imprezy. W 99% wlasnie takie oszolomy maja najwieksze powodzenie, wydaje mi sie ze jestem poprostu za normalny aczkolwiek jak wspomnialem poznalem fajna dziewczyne ktore rowniez wydaje sie byc normalna wiec will see!

Gość Bahahahaahhhhahahah
Hahahaha xD

Aryjko-przecież Autor napisał,że jest w Polsce póki co... Kilka słów do Autora-bardzo ładne ogłoszenie ogłoszenie matrymonialne,jednak nie jest ono wyjątkowe..Jest dużo takich mężczyzn a chwalenie się pieniędzmi Rodziców jest na bardzo niskim poziomie...Ktoś tutaj napisał,że wiele osób w wieku 22 lat na przykład-nic nie ma.Owszem.Co nie zmienia faktu,że gdyby miały(a raczej posiadaliby to ich Rodzice)to nie latałyby po forach,żeby o tym napisać..Takie przechwalanie się działa na mnie jak płachta..Nie liczą się uczucia,inteligencja tej kobiety czy Twoja,Twoje pasje i tak dalej tylko oczywiście musiała być głównie wzmianka o kasie.Nie dziw się więc,że przyciągasz jak to określiłeś "blachary",które się Tobą pobawią,ponaciagają na pieniążki i bum-idą do innego.

Poza tym piszesz jak Joasia Krupa co jeszcze bardziej moim zdaniem w oczach kobiet Cię ośmiesza za przeproszeniem.

Ejj ejjj przeciez to jest internet:) Wspomnialem juz, ze nie naleze do osob ktore sie chwala i tam gdzie studiuje nikt nic nie wie o mnie. Internet to co innego, mozna troche popajacowac i ponakrecac tych prawiczkow wszystkich

Gość prawie aryjka
No popatrz, człowiek mieszka na jakimś polskim zadupiu i nie ma pojęcia kiedy szlachta wraca do swych zagranicznych szkół :) Nie doczytałam Teqi. Może dlatego, że te 17mln i dwa McDonaldy mnie zaślepiły :classic_cool:

Mozliwe jednak pomysl sobie, ze w realu kryje sie naprawde fajny skryty chlopak ktory w internecie (jak kazdy) lubi troche ponakrecac i popajacowac:)

Dalej nie rozumie czemu twierdzisz, że twoja przyszła dziewczyna będzie szczęściarą... Dużo osób tak ma jak ty i nie muszę o tym nikomu mówić ani pisać