Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jestem zycie,..

Facet z którym sie spotykałam okazał sie striptizerem... eh

Polecane posty

Gość załamana jestem zycie,..

Dlaczego kazdy fajny facet musi miec takie wady? Moze inne dziewczyny bylyby dumne ale dla mnie to niedopuszczalne, balabym sie kazdej nocy czy nie zdradza mnie z kims ;/ Poprzedni facet z ktorym sie spotykalam okazal sie biseksualny, byl atrakcykny wiec na pwno predzej czy pozniej ktos by go poderwał a ja na walke na dwa fronty nie mam sily, kobiety i jednoczescie faceci... a moj narzeczony z ktorym bylam 3 lata ,planowalismy slub zdradzil mnie dwa razy... czemu przyciągam takich ludzi? dosc rozrywkowych ? sama jestem niesmiala cicha zwyczajna nie wyrozniam sie

Gość 666y666
polaczki kochają rozrywki

Tragedia. Nie wiem co Ci napisać, A może ten striptizer tylko sobie dorabiał?

Gość BAKLAZAN
wybierz mnie wybierz mnie nie jestem striptizerem , nie jestem pedalem , nigdy nie zdradzilem jestem mega staly w uczuciach , tylko czesto doznaje kontuzji bo jezdze po 300 na godzine po miescie motorem kazdy ma jakies wady

Gość jeszcze nic
przy takiej jeździe to raczej siedzisz na wózku, oddycha za ciebie aparatura, nerki sprzedane i w ogóle całego dołu napewno nie masz.

Gość fdgdndbdff
Takich wybieracie kolesi

Gość BAKLAZAN
a nie mam poprostu zawsze jak mam glebe to staram sie celowac jak lece i omijac przeszkodzy , bo kilkunastu razach przestaje to robic wrazenie i sie tym nei przejmujesz , Albo poprostu jeszcze nie przyszedl moj czas ;)

Gość BAKLAZAN
kiedys znalem kolesia ktory szukal idealnej kobiety znalazl ale ona szukala idealnego mezczyzny i tyle w tym temacie znajdzie sobie 3 cechy jakies ktore chcecie zeby mial wasz partner i reszte zaakcpetujcie i tyle . To nie komputer gdzie mozna sobie wgrywaci usowac programy kazdy ma jakies wady ale dziwka pedał to najgorzej ze jebaka to jeszcz e nie tak zle

Gość taaaaaaaaaaaaaaall
tak to jest jak szukacie przystojniaków, wygadanych w drogich ciuchach, szpanerow i lanserow a gardzicie zwyczajnymi fajnymi facetami, nie wszystko złoto co sie świeci..