Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleksandraKoc2098

Jestem tak zajebista że Moge miec każdego faceta..

Polecane posty

Gość AleksandraKoc2098

Zadnego nigdy nie traktowałam powaznie..az nagle w tłumie ujrzałam Jego... Nie neleży do mega przystojnych..a mimo to cos miał w sobię.oczywiscie zaczełam dzialac..zrobiłam wywiad,. dowiedziałam się gdzie imprezuje.Poszłam tam,i juz znałam jego imię itp,ale numeru nadal brak:( nie zapytał..kurczę. Dziwiło mnie to bo widziałam jego zainteresowanie moja osobą.I takie pogawedkie trwały kilka tyg co tydz .Wział numer ale odezwu do dzis nie ma.;(wczoraj dowiedziałam się że ma zone..DUPEK ,po co te flirty i zaloty. .tyle czasu zmarnowane. Czuje że poniosłam porazkę pierwszy raz w zyciu.Czuje się jak idiotka ..i nie przejde obojętnie przy najbliżej okazji.Każdy facet jest do zdobycia ..odegram sie za to jak mnie potraktował.

Gość jjjjff
Imprezowicze i ruchacze zdobywasz więc to oni cię zdobywali. Nie każdy facet jest do zdobycia przez takie pustaki.

Gość BAKLAZAN
mozesz miec kazdego raczej kazdy moze miec Ciebie z tego co czytam ehhh

Gość śliski_ko-cyk
cieszymy sie twoim szczesciem...:D potencjalne ofiary pewnie mniej :classic_cool:

Gość MowcieCoChcecie1989546
i pozazdroscili Ci ze muszą przebierac w resztkach.a ty mozesz miec kazdego,,ładne dziewczyny mają lzej w zyciu.takie zycie.

Gość AleksandraKoc1756564
Pracuje nad tym.;P moja pewnosc siebie spadła 5% trzeba ją naprawic.

Gość karabinek 08
czyli jesteś pusta beznadziejna nie masz wykształcenia nie masz pracy próbujesz złapac na du..ę ale nie z nami takie numery bruner 🖐️

Gość ablacja hjjjj
Mnie byś nie zdobyła,jestem aseksualny !!!! Jestem hetero podobają mi się kobiety ale nie mam takiej potrzeby jak seks A kobiet,dziewczyn które do mnie startowały jest na pęczki

Gość ablacja hjjjj
W pracy na początku nawet kierowniczka mnie adorowała, ale nic z tego,potem były wszystkie praktykantki i też nic z tego

Gość Razr
Ktoś Ci nawciskał w Bravo Girl bzdur o uwodzeniu że można mieć każdego. To dotyczy obu płci. Jak byś mogła mieć każdego to i byś miała tamtego. On Cie po prostu zlał. Podpompował sobie ego flirtując z Tobą i Cie zlał. Brad Pitt podoba się 900 kobietom na 1000 i te sto nie chciały by go dotknąć kijem. Jesteś żałosna. Pewnie teraz wyżyjesz się na kimś innym nic nie winnym człowieku.

też potrafiłem odmówić i nie uważam się za DUPKA. Myślisz, że jak się uśmiechniesz i dasz buziaka na pożegnanie to już Ci się uda go uwieść? Jesteś w błędzie i pewnie masz 20 lat. Współczuję Twojemu prawdziwemu chłopakowi. U mnie na mieście wiemy które to ladacznice i jak ktoś chce poroochać to wie której drinka postawić. Najlepsze jest to że ty myślisz że roochasz ich a oni że Ciebie. Powodzenia...