kokokokokaro 0 Napisano Styczeń 2, 2013 czy jest szansa zajścia w ciążę jeśli mój facet włożył mi palce do ust a potem do pochwy w czasie kiedy ja trzymałam jego penisa w ustach nie dochodził mi do ust i nie czułam smaku spermy a gdy robię loda często połykam dużo śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokokokokaro 0 Napisano Styczeń 2, 2013 ktoś odpowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vann zann Napisano Styczeń 2, 2013 urodzisz palce :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Styczeń 2, 2013 uklad pokarmowy nie jest polaczony z rozrodczym wiec nie masz sie o co martwic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie że jest Napisano Styczeń 2, 2013 żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiĄGWA 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Mi osobiście 99% starczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilan48 Napisano Styczeń 2, 2013 no cośty jak ci się nie spuścił do ust to nie ma obaw to tak jak od lizania twojej cipki miała byś zajsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokokokokaro 0 Napisano Styczeń 2, 2013 spoko dzięki przynajmniej jakieś osoby rozumieją o co pytam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskaff Napisano Styczeń 2, 2013 nie jestes w ciazy, jesli boisz sie o to ze mozesz byc w ciazy bierz tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach