Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Druid 37

Ona Depresja to oszustka! Z tropika :Jestem starą panną i mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość RED dinni
Terapia 12 chyba nie zrozumiałaś ,facet był o wiele więcej starszy niż 12 lat,swobodnie mógł być jej ojcem,na luzie :OJak ta kobieta wygladała i wyglada obecnie to nie wiem

wiesz, sorki, ale obiektywnie patrzac to wydaje mi sie ze jestes urazony.... aby nie napisac ze Twoja meska duma zostala urazona....

Gość RED dinni
nie została urażona moja duma ,dzięki tej kobiecie zabrałem się za siebie .Ale oszukiwać i zwodzić facetów się nie godzi .Chciałabyś być tak zwodzona,czy oszukiwana? Ona mi nic nie zrobiła wprost przeciwnie ,ale według mnie moralność jest tylko jedna.Pisze że ona się zkocha może tak może nie ,co bedzie jak się nie zakocha ? Widać że zależy jej na dziecku ,więc co z facetem? Kop w zadek?

wyczuwam takie osoby na odleglosc.... zycie ja ukarze, taka prawda....

Gość kajka2222
Druid 37 chciał sobie pobzykać i się wkurzył, że mu odmówila. Żałosny jest

Gość do Druid 37-RED dinni
autorze z czemu pod 2 nikami jako Druid37 a potem pod RED dinni

Gość do Druid 37-RED dinni
autor pisze po 2 nickami

Gość trabant z ddr
Cos autor zamilkł. :D Pewnie linia telefoniczna aż sie grzeje...Kobieta na pewno dzwoni do autora z awanturą. Ogolnie niesmak - dla faceta za ujawnianie osobistych spraw obcej osoby na forum, co nie powinno miec miejsca, dla kobiety za niezbyt ciekawa postawę moralną. Wart pac pałaca.

Gość dfdgfn
Zniknęły posty z emailem autora :D:D:D

Gość pajac z ciebie
autorze,, że wklejasz na publ. forum rozmowe prywatna z jakas osoba. powinno sie ciebie za jaja .............. jak tak mzna?????

Gość pajac z ciebie
no i po co podbijasz swój denny temat? nie rozumiem dlaczego wklejasz rozmowy z nią???

Autorze jesteś nie w porządku i wiesz dobrze o tym.Wklejasz prywatne rozmowy to po pierwsze a po drugie piszesz rzeczy,które pewnie w zaufaniu pisze Ci ta kobieta.Kobieta ta jak sam napisałeś jest ładna i złożyłeś jej śmiałą propozycję ale odmówiła..czyżby właśnie to było powodem Twojego zachowania?Boli Cię,że odmówiła? ;) Każdy ma swój rozum i każdy sam za siebie podejmuje decyzje oraz ponosi ich konsekwencje.Jeśli taka kobieta Was podnieca i interesuje to w czym problem?Przecież łatwo można wyciągnąć wnioski z rozmowy...no ale jak się myśli o jednym to już nie problem tej kobiety...

Gość kafe;.;
Dlatego nie warto pisać zbyt szczegółowo z nikim z tego forum. Wystarczy poczytać co się dzieje w topiku SS [sacryficial suicide, noxelia .... gdzie wklejane były sreeny emaili i prywatnych zdjęć, podawane osobiste dane 🖐️

Gość kafe;.;
Zobaczcie nawet teraz na topiku Paląc ognisko w bieszczadzką noc '' są foty z fejsbuka na przedostatniej stronie :D

Gość kafe;.;
Tamten topik ogólnie jest poyebany, jak i piszący w nim, aczklwiek najgorszy jest tam chyba kaka coś tam udający niegdyś chorego na raka

Gość 345345
popieprzony to wydaje mi się autor tego topika, a nie tamta baba