Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_samotna

czy to już szczyt?????

Polecane posty

Gość zrozpaczona_samotna

jestem nieśmiała chorobliwie, nieatrakcyjna...i z tego powodu bardzo samotna :( nie mam przyjaciół, koleżanek...tylko znajomych ze szkoły. Z którymi widuję się tylko w szkole. Na portalu społecznościowym założyłam 6 fikcyjnych profili i udaje że mam koleżanki na fejsbuku. Komentuje z nich swoje wpisy i zdjęcia. Wymyślam że idę na impreze albo do galerii czy kina i pisze to na fb a potem sama sobie komentuje z tych profili. To całe moje życie. Ostatnio posunelam sie dalej i założyłam konto...swojego wymyślonego chłopaka. W szkole dziewczyny zaczeły mi gratulować.... Czuje sie z tym źle. Jestem idiotką :/ nie ma drugiej takiej jak ja, nikt tak nie robi... jestem taka samotna. mam 17 lat. Czy całkiem zwariowałam? czy to szczyt samotności?

Gość offerma
do "szczytu" to ci jeszcze dużo brakuje. na razie to jesteś tylko zrozpaczoną nastolatką. pożyjesz parę lat i zobaczysz że nie taki diabeł straszny jak go malują. zamiast płakać znajdź sobie coś co lubisz robić i to rób a towarzystwo samo się znajdzie.

Gość ha ha, dużo
ludzi tak robi. małolaty od dziecka prawie budują sobie w necie swój fałszywy świat. Nie jesteś samotna w tym co robisz. Wyp.rdol portale społecznościowe bo to fałsz i obłuda. Zacznij budować swoje życie od podstaw, nie zadawaj sie z kretynami, nie dawaj d.py byle komu, a poukłada ci sie ,zobaczysz. I nie oglądaj za dużo tv, bo to też ściema dla naiwnych.

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
w czym jesteś najlepsza? jakie masz talenty? rozwijaj to . najsamotniejsi sa ludzie nie brzydcy tylko nijacy.

Gość e tam daj spokoj
nie ma w tym nic zlego, to ta jebana cywilizacja narzuca na nas takie normy ze czlowiek musi byc jak swiecznik, olej to i skoro Ci dobrze z takimi akcjami jak fikcyjne konta to baw sie dalej, choc na Twoim miejscu zabralabym sie za mature i dostala na dobre studia ta mozna poznac fajnych ludzi

Gość niedzwiadek
Może i szczyt,ale takich ludzi tak naprawdę jest dużo... Mogę Ci w skrócie opowiedzieć moja historię...całe życie byłam chorobliwie niesmiała więc od dzieciństwa traktowana przez rówieśników jako kozioł ofiarny,albo jak ta gorsza,trędowata itd...mówili "a ona to taka nudna,nie umie się bawic itd " Oczywiście siłą rzeczy miałam jakies koleżanki z klasy,ale już po szkole to tylko samotny pokój.... :-( :-( O życiu normalnej nastolatki mogłam pomarzyć ( nie było pierwszych pocałunków z chłopakami,ploteczek o ciuchach z koleżankami,imprez które kończyły sie nad ranem itd ) Uroda...nie byłam może jakimś potworkiem,ale miałam za duzy nos. Duzy nos + nieśmiałość=beznadziejny człowiek Poszłam na operackę nosa,która oczywiście się nie udała...maiłam duzy garbaty nos a po operacji mam mały dziwny krzywy itd.... Po tej porażce załamałam się kompletnie. Zostaje mi podciąc sobie żyły,wyjechać na Sybir albo zamknąc się w klazuzurowym zakonie z którego do śmierci sie już nie wychodzi. Wnioski : -życie jest cholernie niesprawiedliwe -jeśli urodzisz sie ładną dziewczyna,w miare kumata to jeszcze możesz jakos pozyć -jeśli nie jesteś ładna ,ale przebojowa lub braki w urodzie masz w dupie to tez możesz jakos pożyc -operacje plastyczne to wielka niewiadoma Tylko proszę nie piszcie,że każdy w zyciu może sie cieszyć i byc szczęśliwym. Wiem,że są ludzie naprawdę poszkodowani przez los i wiem,że każdy zycie przeżyje,ale no właśnie "przeżyje" przeżyć życie z głową w dół to tylko pusta egzystencja. Widzę jakieś osoby poszkodowane fizycznie i psychicznie itd i na szczęśliwych to oni nie wyglądają. Łatwo mówić takiej Dodzie-trzema myśleć pozytywnie...taaa a co by powiedziała gdyby urodziła sie brzydka,bez talentów i niesmiała.

Gość niedzwiadek
Jedyny plus to to że mam dobbry kontakt z rodziną ale oni mi zycia nie zmienią

Gość niedzwiadek
Jedyny plus to to,że mam dobry kontakt z rodzina lae oni mi zycia nie zmienią

to jak jaś fasola, który sam sobie pisał i wysyłał kartki świąteczne ;) kiedy je czytał, bardzo się cieszył. jakie to bezdennie smutne jest. a nie możesz zapisać się na jakiś kurs tańca, jakiś fitness, gdzie poznałabyś realne koleżanki?

Gość niedzwiadek
Mój mail zygusia_22@wp.pl

Gość czarny mesio
Rolnik ze swoją świeżo poślubioną małżonką, wracają z kościoła wozem ciągnionym przez kilka koni, kiedy najstarszy z koni się potknął, rolnik powiedział: - Raz. Kawałek dalej koń znów się potknął, rolnik powiedział: - Dwa. Po chwili koń potyka się po raz trzeci, tym razem rolnik nie mówi nic, sięga pod siedzenie i wyjmuje strzelbę i zabija konia. Widząc to małżonka zaczęła wydzierać się na męża: - To było okropne, jak mogłeś to zrobić! Rolnik na to: - Raz.

Gość niedzwiadek
Mój mail to zygusia_22@wp.pl

Gość ale pierdolicie tutaj
17lat to dopiero początek, wy myślicie że każdy ma faceta, łązi na imprezy do rana i chuj wie co robi? wiele osób dopiero na studiach zaczyna więcej osób poznawać, ja owszem byłam ciut aspołeczna itd ale to że w lo zaliczyłam tylko kilka imprez, pierwszego faceta miałam po maturze i co? i żyję a nawet mam całkiem niezłe to życie zresztą, imprezy, powierzchowne związki są nic nie warte tak naprawdę pokasuj młoda te profile, nie warto skoro sama źle się z tym czujesz, w ogóle wyjdź z tych portali

Gość do zrozpaczona_samotna
Czemu sie nie udzielasz ???? Już ci się poprawiło

Gość niedzwiadek
poza tym ma 6 rodzeństwa więc bieda aż piszczy i nigdy nie miałam chłopaka