Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemwszystko,,

skad pozyczke 1 000 zl jesli jestem bezrobotny???

Polecane posty

Gość 27 za dwa mięchy
Doszedłeś do tego, że nie masz skąd 1000 zł. pożyczyć. Zazdrościmy.

Gość kilka pytań do autora
no skad jestes to ci pomoge

Gość BOCHEN CHLEBA
on chyba w dupie sie wychował i gówno widział. zmieć sobie chuja na dobranoc, tylko to ci zostało, nara

Gość wiemwszystko,,
Mam wykrztałcenie wyrzrze. :classic_cool:

Gość wiecie to jest trochę tak
Byłeś w jednym banku, nie wyszło więc uznałeś że na kafeterii lepiej ci poradzą? Serio chłopie: pożycz od kogoś 100 zł (bo zarobić się nie da jak sądzę) czy ile tam (nie wiem jak masz skonstruowaną umowę) - przez 3 miesiące wpłacaj je i wypłacaj na konto - potem możesz pożyczyć kafla z banku, jechać do Niemiec i zarabiać kokosy że wszyscy tu posramy się z zazdrości.

Gość Moni973
Potrzebuję pożyczyć 1400zł. Byłby ktoś w stanie mi te kasę pożyczyć? Tak na 1,5-2 lata? Mam długi, nie mam skąd wziąć kasy, a muszę szybko oddać. Gdyby mi ktoś pożyczył, to uratowałby mi życie, a ja oddawałabym po 300-400 zł, bo na raz wszystkiego nie dam rady.

Gość gość
Mam problem potrzebuje 5000 zl jak naj szypciej

Gość bezrobotny
potrzebuje pożyczyć 1000 zł na niecały rok na procent oddam 1500 zł sgz87@o2.pl

witam mam prośbę mógł by mi ktoś poratować 1000 zł proszę na 6 miesięcy oddam obiecuje a potrzebuje na wyjazd zagranice do roboty pisać na mojego e-maile marek.skworzec@wp.pl

Gość gość
podaj nr konta to ci wysle zlotka

Gość gość
Najlepiej ukradnij gdzieś tylko uważaj żeby cię nie złapali. Ukradnij komuś w rodzinie.

Gość maro1990
94105014611000009110219319

Gość ukaszdd
Chciałem w końcu zainwestować w lepszy telefon i w związku z tym brałem pożyczkę niedawno. Wolę kupić za pieniądze, niż płacić telefonii haracz w postaci wysokiego abonamentu. Pożyczkę znalazłem na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Dobry portal, fajnie zorganizowany. Mają rozpiskę chyba wszystkich dostępnych teraz w obiegu chwilówek, od razu z najważniejszymi informacjami i ofercie i linkiem do zgłoszenia. Sam czekałem na pieniądze może dzień.

Gość TomekWit
Mi udalo sie pozyczyc przez strone pozyczdzisiaj.pl , szybko i bez problemow. Sprobuj moze Tobie tez sie uda.

Gość dawidzior44
Może przejrzyj sobie chwilówki w rankingu na http://chwilovka.pl. Mają dużo sprawdzonych firm w jednym miejscu. Każda oferta jest opisana i parę rzeczywiście można znaleźć darmowych. Sam pożyczałem niedawno pierwszy raz w życiu i załapałem się na promocję – 0 zł dla nowych klientów. Jestem już po spłacie i faktycznie oddałem równo 1000 zł bez żadnych odsetek.

Gość grudru
Wiesz co, jest trochę tych kalkulatorów i zestawień pożyczek. Ja korzystam najczęściej z serwisu http://odpowiedniapozyczka.pl. Najbardziej mi odpowiada sama szata graficzna, ale też mają duży wybór chwilówek, także nie trzeba się ograniczać do 2-3 alternatyw, ale faktycznie można sobie znaleźć coś na lepszych warunkach. Chwilówki za 0 zł są, ale często są obwarowane jeszcze dodatkowymi zastrzeżeniami np. tylko w przypadku nowych klientów są udzielane.

Gość baxx
Można fajne oferty znaleźć na stronie http://lowcachwilowek.pl. Oni zbierają różne firmy pożyczkowe w jedną całość, nie trzeba osobno przeskakiwać między stronami, tylko z jednego miejsca możesz sprawdzić całą ofertę rynku. Podoba mi się tutaj, że warunki są precyzyjnie opisane już na stronie głównej, nie muszę grzebać gdzieś po regulaminach i doszukiwać się konkretów.

Gość Mrs Faith Elena

Pozdrowienia dla ciebie,
Jestem panią Faith Elena akredytowanym pożyczkodawcą, oferuję pożyczkę każdemu, czy potrzebujecie pożyczki lub finansowania z dowolnego powodu, na przykład: Pożyczka osobista, Pożyczka na działalność gospodarczą, Pożyczka ekspansyjna, Pożyczka na rozpoczęcie działalności gospodarczej, Pożyczka na edukację, Konsolidacja długów, jakikolwiek rodzaj pożyczki w wysokości 3%? skontaktuj się z nami za pośrednictwem: Mrsfaithelena.fund@gmail.com , a także wypełnij poniższy formularz wniosku o pożyczkę, aby być ale, aby przesłać ci warunki kredytu i mieć dobrze zauważyć, że uzyskanie pożyczki od naszej firmy jest w 100% gwarantowane.

INFORMACJE O POŻYCZKACH KREDYTOWYCH.
Twoje pełne imiona: ...............
Żądana kwota pożyczki: ..........
Czas trwania pożyczki: .............
Cel pożyczki :..........
Adres wnioskodawcy: ...........
Zawód: ..........
Stan: ..............
Kraj:.................
Mobilny .............
Miesięczny przychód:........

Dziękujemy, że czekamy na odpowiedź urgente.