Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way only

Gruba ale ładna

Polecane posty

Gość one way only

Tak się zastanawiam. Bo rozmawiam z taką laską, ładna ale gruba i nie wiem czy rozwijać tę relację czy dać sobie spokój. Czy dałoby się jej jakąś delikatnie powiedzieć żeby schudła. Nie chce ściągać głupich komentarzy oraz dziwnych spojrzeń od jakichś ludzi przez jej nadwage.

Gość czy warto wejsc głębiej
Myślę, że nie powinieneś się bawić w Wersal, tylko od razu jej powiedzieć, że jeśli chce być kandydatką na twoją loszkę, to niech nie żre tyle ile żre, tylko dużo mniej, najlepiej w ogóle nic.

Gość . A . D .
Kurwa levviatan ze ty lubisz tłuste dupy to nie znaczy ze każdy takie lubi dewiancie

Gość 27 latekk
najlepszy sex miałem z pulchną i żadna chuda, szczuppła czy teraz szczupła dziewczyna tego nie zmieniła.

Gość v db
Co ma tłuszcz do temperamentu?To wszystko dzieje się przede wszystkim w mózgu a nie w tkance tłuszczoweji:classic_cool:

Gość Marrruss28
sorrki dla pan z cialem ale ja bym nie dal rade z takimi watpie zeby mi przy takiej nagiej puszystej stanal :(

Gość ale nie kumam,jesli nie lubisz
grubych,to poszukaj chudej po co bedziesz meczyl ja i siebie a przede wszystkim nikt nigdy nie schudnie dla kogos,jesli juz to ona musialaby sama tego chciec,dla siebie samej,skoro jest gruba,widocznie nie zalezy jej na tym,lub moze jest chora jesli podobaja ci sie zgrabne dzieczyny to se taka znajdz,a nie na sile chcesz odchudzac gruba to nie przejdzie

Gość Jestem the best nieee
Jesteście walnieci! Może jest chora? Lol

moj znajomy ma taka zone, bardzo ladna, ale pulchna i w sumie juz sie sam do niej przyzwyczailem, chyba gorzej miec szkape ze zjechanym ryjem, niz ladna ale puszysta, oczywiscie podkreslam puszysta a nie jakas góre smalcu

Gość ewewqeqweqw
jesli jest młoda, to statystycznie bedzie z wiekiem coraz pulchniejsza, więc jak juz teraz ci to przeszkada, dałabym sobie spokój.