Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

Czy warto wracac do kobiety i mojego dziecka.Pomocy

Polecane posty

Sytuacja dla mnie jest ciezka .Rozstałem sie z kobieta ponad pol roku o pierdole.Wyprowadziła sie, zamieszkala u rodzicow zalozyla mi alimenty 1300 zl syn teraz ma 10 miesiecy ,moja mama bawi syna mam kontakt z nim .I ostatnio zaczelem ze swoja byla rozmawiac ze mozemy do siebie wrócić .TYlko musze jej pokazac ze mi zalezy ze na chwile obecna nie zamieszka ze mna (jej rodzice na chwile obecna nie pozwola jej) TYlko ja teraz mieszkam z inna kobieta pol roku i tez trudna sytuacja nie jest tak latwo jej powiedziec zeby sie wyprowadzila z ta kobieta nie jest tak ciezko nie musze sie tak starac wiekszy luz byla jest wymagajaca kocham syna i to tez jak by bardziej ciagnie mnie do byłej .Sam nie wiem co lepsze

Gość Ewelllina Lilly
tak się szybko pocieszyłeś inną i masz dylemat którą wybrać ??? Czyli każdą masz tak naprawdę w dupie a chodzi ci tylko o alimenty, żeby nie płacic 🖐️

nie nie chodzi o alimenty Tesknie za nimi .Byłem sam nie chcialem mieszkac sam w domu eks zalozyla rozprawe gdzie starala sie o 1300 ale dostala 700 .Bylem wolny poznalem inna a teraz jest DYLEMAT

Gość hjkc
A kochasz chociaz którąś? jeśli takie dylematy to może nie rań tej z dzieckiem bo swoje już przez ciebie przeszła. Wiadomo ze po tym wszystkim chce żebys pokazał zę ci zależy a ty się zastanawiasz. Bo ci wygodniej z tą z którą mieszkasz bo luz masz? Nie zasługujesz na żadna. Jak byś kochal wybrał byś bez zastanowienia i się postarał i zrobił co trzeba skoro spier... sprawe

Gość Ewelllina Lilly
no cóż... gdybym miała taki dylemat nie wybrałabym żadnej. Tylko 100% miłość się liczy, reszta to zapchajdziura. Boisz się być sam?

Gość kaska2112
Nie wracaj do niej. Niech sobie ulozy zycie z kims lepszym od Ciebie, z mezczyzna, ktory zaakceptuje wasze dziecko, i bedzie mial z nia drugie. Zasluguje dziewczyna na wiecej, nie na zapchajdziure. W zyciu nie liczy sie tylko seks. Gdyby ci zalezalo, to nie pozwolilbys na obecna sytuacje.

Gość Ewelllina Lilly
kaska mądrze pisze 🖐️

Zalezy mi na byłej jak by tak nie było nie pisal bym tematu.Obecna NIE jest wymagajaca bardizej taka kura domowa porzadek i mozna piwko wypic a u byłej zero piwka i w domciu to trzeba chodzic jak przy królewnie ale Kocham jeszcze była

Sam tez nie chce byc .Mieszkac sam w domu nie majac sie do kogos odezwac na dłuzsza mete sztraszne

Gość ktosik-arecki
piotrek jestes gnojem a nie facetem. teraz sobie przypomniales że o tym ze masz dziecko?? powiem ci jedno takich jak ty to lałbym po ryju. daj dziewczynie nowe zycie ulozyc a nie ty wracasz bo sobie przypomniales sory jestes leszcz

nie lubie porownywac jednej z druga ale tak musze obecna ze wsi po studiach ale mniej inteligetna pozwalajaca na wiecej .BYLa eks bardzo inteligetna tez bardzo wymagajaca ciagnaca mnie do gory a nie w dol

Gość ktosik-arecki
wydaje mi się że ty szukasz dla siebie dobrego rozwiązania żeby siebie uszczesliwic

Gość dziecka nie kochasz
jej nie kochasz, płacić nie chciałeś, musiała sobie kobitka w sądzie wywalczyć a ty jeszcze przyznajesz sie, że tylko połowe jej przyznali:O:O:O

Gość hjkc
co kupiłeś dziecku na mikołajki?

Gość ktosik-arecki
jesteś łajzą i tyle trzeba było siedziec od poczatku na dupie koło swojej dziewczyny z dzieckiem a nie teraz plakac na kateferii

Kocham ja i kocham dziecko tylko czesto sie klocilismy .A obecna mnie kocha a ja jej nie daze tak wielkim uczuciem zreszta to raczej nie mozliwe jak sie kocha była

Gość ktosik-arecki
zachowujesz sie jakbys mial 15lat

Gość ktosik-arecki
zycze matce twojego dziecka by cie nie przyjeła spowrotem

Gość kaska2112
Wlasnie, co kupiles dziecku pod choinke?

Gość dgsd
gdybyś kochał to byś się głupio nie zastanawiał. co ice trzyma przy tej drugiej, lajcikowe życie? dorośnij

Gość hjkc
ona i tak juz ciebie nie przyjmie, jestes leniem i nie chce ci sie o nią ponownie postarać. Myślałeś pewnie,że wystarczy powiedzieć "jestem,wróciłem" a ona wpadnie ci w ramiona. Masakra jacy faceci po ziemi chodzą!

Nie myslcie ze nie kupilem kupuje non stop prezenty .dgsd dobrze napisane .Widze ze wiekszosc mnie krytukuje ztczac mi zebym nie byl z nikim

Gość z innego topiku
No i proszę... Piotruś pan w całej okazałosci

Gość poprostu-arecki
a co ty myslales ze cie tu kazdy po chwali o to ze zostawiasz kobiete z dzieckiem i do niej chcesz wrocić no sorry ale głupota

Piotrku-prawda jest taka,że jesteś niedojrzały i nie dorosłeś do związku z żadną z tych kobiet.Piszesz o tych kobietach z pogardą i patrzysz tylko i wyłącznie na swoje cztery litery.Związek i miłość to nie byle co,że się łapie co wpadnie w rączki aby nie być samemu.Nie masz uczuć do żadnej z tych kobiet...Powinieneś zostać teraz sam,pomyśleć i poznać trzecią kobietę.Na obecną nie zasługujesz bo wyrażasz się o niej z pogardą.Tak nie mówi się o kobiecie,którą się kocha.Straciłeś byłą i nagle "I love U "-nie znoszę takich "facetów".Jak trzeba babkę wspierać,wychować małe dziecko,zajmować się nim i mieć jaja do wspólnego życia-to jest totalna olewka i rozstanie a jak babeczka sobie radzi sama to nagle Ci żal tyłek ściska.Dorośnij a później kochaj,ponieważ na chwilę obecną nie masz o tym pojęcia i nie widzisz niczego poza czubkiem własnego nosa.

Tak moj drogi ,chcesz tylko zebys mial wygodnie,a co z nia? Wroc do mamy bo jeszcze cie nie nauczyla samodzielnosci i odpowiedzialnosci.

Piotrek nie leć na załamańca i nie pierdol jak by mnie moja zona zostawiła to nie wiem kidy zdecydowałbym sie na inna kobietę napewno nieprędko pewnie kilka lat byłbytm sam a Ty co po kilku dniach sie pocieszyłes. Wracaj do mamy i pograj sobie w Fifę 12 bo do czego innego się nie nadajesz a juz napewno do zycia jak dorośli ludzie.

Gość quod się karty
I takich kobiety wybierają na partnerów czy idą z nimi do łóżka. A dojrzały, porządny mężczyzna jest dziś skazany na samotność.