Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaproszona

Prezent na Chrzest

Polecane posty

Gość Zaproszona

W niedzielę wraz z rodzicami idę na Chrzest synka kuzynki. Oprócz prezentu rodziców (pieniędzy) chciałabym dać maluszkowi coś od siebie. Ma 4 miesiące. Co mogłabym mu kupić?

Gość kaska2112
A zabawke jakas. Po co mu grawerowane smoczki, czy tego typu rzeczy.

Najlepiej zapytać rodzicow dzidziusia co potrzebuje... Tak jest łatwiej... Przynajmniej bedziesz wiedziala ze sie podoba albo przyda. I Ty bedziesz zadowolona i Oni:)

Gość Zaproszona
Zastanawiałam się właśnie nad jakąś zabawką. Myślałam o takich, które wydają dźwięki po naciśnięciu na przyciski. Myślę, że maluszek już mógłby się czymś takim zainteresować.

Gość Zaproszona
Rodziców nie chcę się pytać, ponieważ i tak powiedzą, że nic nie potrzebują. Zawsze tak odpowiadają :) Dlatego pomyślałam, że zapytam się Was tutaj.

Gość CoTyNiePowiesz
mata edukacyjna to fajny prezent, tylko musisz się upewnić że jeszcze takiej nie mają

Gość CoTyNiePowiesz
fajne te misie, ale ja nie zapłaciłabym 100zł za coś takiego, wolę prezenty bardziej praktyczne niż kilka pieluszek i pluszak

Gość Zaproszona
Matę dostali od nas w prezencie po narodzinach. Wiem, że ten prezent im się podobał, a maluch spędza na niej wiele czasu, więc też mogę ją wszystkim polecić.

Gość CoTyNiePowiesz
świetnym prezentem jest miś Eduś super zabawka, niestety 4 miesiące to zdecydowanie za mało na taką zabawkę, a szkoda żeby leżała i czekała aż malec podrośnie

Gość CoTyNiePowiesz
a może jakieś ubranko?? wyliczyć rozmiar tak żeby pasowało np. na Wielkanoc i kupić jakiś fajny zestaw koszula + kamizelka + spodnie tak żeby rodzice mogli wystroić kawalera na święta :) ja kiedyś kupiłam taki zestaw dla synka koleżanki, była baaardzo zadowolona a wszyscy zachwyceni wyglądem małego w tak "poważnych" ubrankach :)

Gość klaudia1617
kilka z tych produktow kupowalam bo ostatnio w rodzinie pojawili się mali ludkowie:) dlatego jestem na bierzaco:)

Gość dgsfdgfdg
Po co w ogóle chrzcić niemowlę dorośnie to samo zdecyduje...

Gość Zaproszona
Dziękuję za wszystkie pomysły, teraz będzie mi łatwiej. Z pewnością coś wybiorę :)