Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timexmaa

POMÓŻCIE MI, BLAGAM BLAGAM, TYLKO RADY

Polecane posty

Gość kristinaaaaa
to czemu tak ci na nich zalezy??????wyluzyj pochodzisz z bardzo patologicznego otoczenia czemu nie odejdziesz od faceta skoro cie bije????

Gość timexmaa
bo juz nigdy nie bede miec " znajomych"

Gość ty jestes chora
dziewczyno potrzebny cidobry psychiatra

Gość 8ehdhdi
olej to i udawaj ze nic sie nie stalo:) kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamien

Gość 8ehdhdi
a juz na pewno ich nie przepraszaj bo nie warto

Gość Mruuuuuczeeek
Już nie uważają Ciebie za zimną i pewną siebie. To była tylko,twoja maska, teraz poznali Ciebie jaka jestes. Moze za bardzo udajemy kogoś innego. Bądź sobą imszanuj innych. A szanować to nie oszukiwać. Jak będziesz sobą i jak sie naćpasz dalej będziesz robić to samo. Bądź sobą. A o scenach z imprez zapomina sie po kilku dniach.

Gość erttt
teraz pomoze tylko czas, ja kiedyś sie uchlałam na sylwestra i prawie (na szczęscie!) przespałam sie z jakimś kolesiem i wszyscy widzieli jak ide z nim do pokoju. a wcześniej sie z nim całowałam i obmacywałam przy wszystkich. Miałam deprechę z jakieś pół roku, potem już zaczynało przechodzić, a teraz zupełny luz(po5latach) i mówie to ludziom jako przestrogę, wiec dasz rade :) powodzenia :)

Gość no niestety niestety moi mili
przynajmniej wyrzuciłaś z siebie to co Ci na sercu leżało. Człowiek ma w sobie taki wentyl, że jak sam się nie wygada, to podświadomie się upije lub doprowadzi do stanu otwartości w inny sposób... Ale wyrzuci złogi ;) powinno Ci być lżej. Może masz kaca moralnego, bo nigdy nie mówiłaś prawdy i swoich uczuć w twarz tak szczerze. Ale wyrzuciłaś złogi. Może trochę boli (jak zaczniesz ruch to w pierwszej chwili też masz zakwasy), ale to przejdzie i poczujesz ulgę.