Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala kolokokta

STARACZKI 20+. KTO ZE MNA?:)

Polecane posty

Gość biala kolokokta

hej. mam 22 lata. pomyslalam, ze ktos dolaczy do mnie:) ktos chetny?

Gość ddeerwwsw4rtreff
puknij sie w łeb zanim se życie zmarnujesz

Gość biala kolokokta
nie wiedzialam ze dziecko marnuje zycie...tobie zmarnowalo ze taki poje**y/a jestes?

Gość masz 22 lata
zajmij sie na razie nauka, zbuduj sobie podstawy w postaci oszczednosci, jakiegos lokum a potem powoluj na swiat czlowieka :O

Gość chinskikot
ja rowniez mam 22 lata , i witam w klubie !!

Gość biala kolokokta
masz 22 lata studia za chwile koncze- 1 stopien. niebawe obrona pracy inzynierskiej, oprocz tego wlasne mieszkanie wlasnosciowe nieobciazone zadnym kredytem. i co najwazniejsze praca w kierunku studiow. moj facet juz dawno po studiach obecnie robi uprawnienia, praca na stale. lyso ci??? nie wsadzaj wszystkich do jednego worka.

Gość biala kolokokta
chinskikot od kiedy zaczynasz starania? u mnie jak dobrze podzie to w lutym ale zobacze jeszcze, co lekarz powie, bo chyba jakiejs infekcji nabawilam sie:/

Gość taassssssss
wlasne mieszkanie w tym wieku bo rodzice dali hahahahahahahahaha

Gość chinskikot
zaczynam w połowie stycznia ;)

Ludzie, co się z wami dzieje? Jakim prawem niektórzy z was (a raczej niektóre) mianują się wyznacznikami wieku i statusu majątkowego, w jakim "już można" mieć dziecko? Nawet, jeśli mieszkanie dali jej rodzice, to co w tym złego? O tyle dziewczyna ma łatwiej zaczynając dorosłe życie. A czy Wy nie dałybyście mieszkanie swojemu dziecku? Nie u każdego schemat: studia - praca - kredyt - kariera się sprawdza, niektórzy mają inną koncepcję na życie, co nie znaczy, ze ich dzieci będą wychowywać się w biedzie tylko dlatego, że matka ma dwadzieścia kilka lat. Pozdrawiam trzeźwo myślących.

Gość biala kolokokta
dzieki scharlett. co do mieszkanie MAMY SWOJE. mielismy mniejsze mieszkanie, ktore sprzedalismy i dolozylismy SWOJE OSZCZEDNOSCI i kupilismy nowe, duze mieszkanie. rodzice nie dolozyli do mieszkania. pisalam juz wczesniej, ze nie kazdy w tym wieku jest na garnuszku u rodzicow. kariera moja nie ucierpi bo mam umowe na stale, wiec macierzynski+ wychowawczy nalezy mi sie. ale czy to tak wazne? niektore matki byly robione przez swoich rodzicow przez dziurke od klucza, bo sa jakies niedorobione.

Gość biala kolokokta
a zeby bylo jasne, to do mieszkania nie dolozylismy pare tysiecy...... zanim ktos napisze takie bzdury, to radze puknac sie w glowe. najlepiej glowa o cos twardego...chociaz gwaltowne ruchy uderzenia nic nie dadza, jak ktos mozgu nie ma.

Gość jada gadaa
a ty autorko jestes z leksza stuknieta zakladajac durny temacik hahahha:D staraj sie a kogo to interesuje:D so staran potrzebny ci jest chlop a nie staraczki z kafeterii jeszcze napisz kiedy sie bzykasz jaka masz temp i jaki sluz :O:O ZENADA

Gość biala kolokokta
scarlett ktos kto tak pisze zwyczajnie zazdrosci. ile jest takich, co maja kolo 30 i mieszkaja u rodzicow lub wynajmuja, bo wlasnego mieszkania nie maja. WLASNEGO KATA! i to jest dopiero smiech, jak tacy kolo 30 mianuja siebie doroslymi, bo maja prace, pozniej postarali sie o dziecka, a nawet kredytu na mieszkanie nie dostana albo dostana na jakas klitke. zazdrosc i tyle. ale dzieki, ze mnie wspieralas;)

Gość hahahbfjhwrbfjhbf
jada gadaa masz pizde zarosnieta ze facet nie moze ciebie zaplodnic? a gdzie ona pisala o sluziku, tempce i starankach co? wroc do przedszkola tepa palo!!

Gość jada gadaa
nie niemam problemu:D a ty za adwokada autorki robic nie musisz:D

Gość jada gadaa
[zgłoś do usunięcia] hahahbfjhwrbfjhbf naucz sie czytac ze zrozumieniem a dopiero potem rób za adwokata:D

Gość hahahbfjhwrbfjhbf
"niemam" z czasownikami pisze sie oddzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! mowilam ze poziom przedszkola!!!!

Gość kolejny durny temat
biala kolokokta autorko tematu ale co ty bredzsz jaka zazdrosc????? kto napisal ze ci zazdrosci a niby czego :O nie pochlebiaj sobie

Gość hahahbfjhwrbfjhbf
kolejny durny temat na pewno ona chociaz normalnie zaczela temat i na nikogo nie najezdzala! oczywiscie ze to jest zazdrosc jak ktos pisze, ze pewnie mieszkanie kupili jej rodzice. a niby co innego to jest?? jakby sobie pochlebiala to pewnie pisalaby jeszcze ze ma kilka samochodow, a ona pisala o rzeczywistym stanie rzeczy.

Gość hahah dobreeee dobree
hahahbfjhwrbfjhbf pisz pod swoim nickiem czyli biala kolokokta

Gość hahah dobreeee dobree
:D

hahah dobreeee dobree jaki z ciebie zjeb genetyczny...obrazac kogos bo ma warunki na dziecko i jeszcze jest ambitny, bo studiuje to zle! ale co dziwic sie, jak pisza to zakompleksione laski:D

hahah dobreeee dobree wez sie debilu ogarnij!!!!! myslisz, ze nie mozna sie domyslec, ze ciagle ta sama osoba ubliza:D myslenie nie boli lachonie.

Gość krystal...
witam mam 30 lat rozumiem ze nie moge dołaczyć do tematu?:P bo w tamacie jest 20+:P

Gość biala kolokokta
no przykro mi tylko 20+:O

to, co jest napisane powyzej, to nie pisalam tego ja. napisalam, ze 20+, wiec osoby powyzej 20 roku zycia, a z tego, co wiem liczba 30 jest powyzej 20 :p