Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaxona

Rodzina obrazila sie bo napisalismy

Polecane posty

Gość porannarosaaa
bylam na weselu, gdzie mlodzi zazyczyli sobie zamiast kwiatow pampersy i inne rzeczy dla dziecka (panna mloda byla w ciazy) a goscie i tak poprzychodzili z kwiatami. tylko ja i ogolnie mlodsza czesc gosci kupilo faktycznie pieluchy ;p

Gość Stylenoir
Nikt nie będzie sugerował z czym pod pacha mam przyjść . Ja tego nie robię , gdyż uważam to za brak kultury i tego samego wymagam od innych. Już i tak każdy wie po co teraz młodzi robią te wesela to jeszcze te zebrajace tandetne wierszyki . Wstyd !

Wiesz, co gdyby ktoś sugerował kase. To jeszcze rozumiem, ale nie karmę dla psiaków, Ja przecież z tego nie skorzystam. Mam swoje danie i uważam, że to miły gest, a nie brak kultury. To chyba kwestia wychowania, aby nie myśleć tylko o sobie. Kwiaty to tylko kwiaty, a ta karma to pożywienia dla psów i kotów. Trochę sumienia życzę.

Gość FuBu aka Jarek
Ja na weselu jak byłem to para młoda chciała zamiast kwiatów TOTO LOTKA xD. Jedynie 20tysiecy z groszami wygrali :D

Gość stylish29
ktos tu napisal ze jak kolezanka zaprasza na kawe do kawiarni to trzeba dac 10zl w kopercie aby sie zwrocilo- no bez przesady na kawe mozna chodzic i kilka razy w tygodniu a wesele ma sie zazwyczaj raz w zyciu. to jest duza roznica

Gość sdskjd
To para młodych ma wesele raz w życiu, my biedni goście mamy czasem po kilka w roku. I żadna dla nas przyjemność chadzać na nie, a jednak przychodzimy, żeby sprawić młodym przyjemność i świętować ich święto, doceniamy, że w naszym towarzystwie chcieli ten ważny dla nich dzień spędzić, życzymy im z całego serca wszystkiego najlepszego i do cholery dajemy pieniądze i to nie małe. Ale dyktowanie gościom co mają przynieść ze sobą, z kim mają przyjść(dzieci zostawić w domu!), jak się ubrać(broń boże biała sukienka haha), to już jest totalna wiocha. Ja osobiście nie poszłabym na wesele, gdyby z wierszykiem mi jakiś kuzyn wyskoczył. Chyba bym śmiechem zabiła, ale najpierw , kazałabym im to wyrecytować, pod pretekstem lichego wzroku i to głośno, pod pretekstem lichego słuchu.

Gość .....////.......
sdskjd - na 100% jestes przed weselem, albo po nieudanym, inaczej będzies zspiewać jak sam będzie szmieć swoje, ew., jesteś rozżalona że tobie mało dali i byle co

dziwna rodzina u mnie od ok 5 lat na wszystkich zaproszeniach były wierszyki i nikt się nie obrażał, ani nosem nie kręcił... U nas do rodziny idzie się z dziećmi a do znajomych bez. Jak mi ktoś mówi, że impreza bez dzieci to ok-każdy ma prawo robić wesele takie jakie chce. Co do białej sukienki to odgórnie przyjmuje się, że biały to kolor Panny Młodej i raczej nie powinno się z nia konkurować. Tu nie chodzi, że białego żakietu nie mozna założyć lub garsonki z dodatkami. Chodzi o to, żeby nie wyskoczyć w białej sukni balowej. Jeśli wam wszystko przeszkadza to nie przychodźcie na wesele-kłopot z głowy:D

Gość mądra wypowiedź
:) Albo dostosowujemy się do pay młodej albo nie idziemy