Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroplawody....

Mam zrobiony biust. Czy inteligentny facet może potraktować mnie poważnie ?

Polecane posty

Gość kroplawody....

Witam. Moim kompleksem od zawsze był miniaturowy biust. Niedawno przeszłam operacje jego powiększenia. Wyglądam ok i nieprzesadnie ale zaczynam zastanawiać się nad tym czy mądry, wykształcony facet na wiadomość o tym ,że mam sylikon nie zniechęci sie do mnie , stąd pytanie do was panowie...Niestety innego sposobu na ich powiększenie nie było a życie z kompleksem mnie już męczyło.

Gość zxzx
No chyba nie zamierzasz na dzień dobry epatować silikonem? I od razu mówić? Może i masz biust większy ale kompleks nadal pozostał tyle że ma inną formę.

Gość prawictwo pospolite141
silikon to porazka .

Gość kroplawody....
Nie zamierzam ale z upływem czasu dowie sie o tym i nie wiem jak taki facet może do tego podejść. Nie od dziś jest znany stereotyp o takich kobietach jak ja ,że nadają sie tylko do jednego...

a ty byś chciała dotyknać sztucznej ręki czy prawdziwej ?

Gość kroplawody....
prawictwo pospolite może gdyby nie dosrywano kobietom z powodu ich małych piersi nie robiły by tego...:/

Gość zxzx
No z jednego kompleksu w drugi. Skoro to dla ciebie problem to po co robiłaś sobie operację?

Gość hhgffdrr
trzeba byc idiotka by wpieprzyc w cialo kawal obcego ciala

a może obejrzeć sobie zdjęcia shakiry co ona ma pod ubraniem ?/

Gość kroplawody....
Heheh a co jest takiego nie prawdziwego w mojej piersi ? Mam swoją skórę, swoje sutki, swój gruczoł i jedynie implant włożony pod mięsień ,że jest nie wyczuwalny. Gdybym kochała człowieka nie przeszkadzało by mi ,że ma protezę ręki.

małe piersi > silkon

Gość kroplawody....
zxzx znasz w ogóle znaczenia słowo kompleks ? są nim małe piersi, krzyw nos a nie wysnuwanie hipotez...

Gość młody, wykształcony
Może, ale jeśli przesadziłaś to i tak Cię rzuci jak zdejmiesz stanik:classic_cool:

Gość kroplawody....
prawictwo i co Ty chcesz mi udowodnić :) ? Ani nie odpowiadasz na moje pytanie ,ani nie piszesz nic mądrego. Ewidentnie nie jesteś typem , od którego chciałabym usłyszeć odpowiedź :)

Gość zxzx
Matko, ja to rozumiem. Ale ty wciąż masz problem ze swoim biustem i tyle. Wcześniej bo był mały a teraz znów nie tak bo sztuczny dodatek i to pewnie zniechęci faceta. Sama sobie wyszukujesz problemy. Może to nie twój kompleks ale problem. Tak lepiej??

Gość ljl;k
inteligentny, wrazliwy i porzadny facet nie bedzie cie ocenial po silikonie. jeszerli kierowalas sie zwyczajna checia powiekszenia biustu z rozmiaru mini a nie checia ociekania seksem to nie widze powodu, by oceniac cie niegatywnie. Nie martw sie

Gość kroplawody....
Heheh no te słowo jest już bardziej trafne. Zresztą mniejsza z tym. Raczej nie mam co oczekiwać od was odpowiedzi bo na kaffe trafić na odpowiedź mądrego człowieka to jak w reprezentacji francuskiej na białego :) Trzymajcie sie. Życie samo pokażę.

chce tylko wskazac, ze silikon mnie brzydzi ..

Gość zxzx
No teraz to błysnęłaś kulturą nie ma co. :O

Gość kroplawody....
Jestem damą jesli ktoś jest gentelmanem a jeśli mnie tu sie obraża bo mam wkładki to ja dziękuję za rozmowę z wami ! czesc.

Gość zxzx
A gdzie ja cię obrażałam co? To raczej ty wrzuciłaś wszystkich do jednego wora. :O

nie przejmuj się złośliwymi uwagami,uważam że jeśli jesteś szczęśliwa z nowymi piersiami to super.Najważniejsze że jesteś szczęśliwa,a jak facet kocha to zaakceptuje twój wybór,nie od razu musisz mu mówić i pokazywać :D

Gość kroplawody....
i ostatnie pytanie do prawictwo... Tak swoją drogą to w czym sylikon jest gorszy od tłuszczu ??? Przecież to nie jest żadna chemikalia. Co to za różnica ? Dziwne ,że tłuszcz na dupie, udach , brzuchu was brzydzi a na cyckach już nie :)

Gość porada za free
nie myśl nad tym co sobie inteligentny facet pomyśli o tym bo w końcu spotkasz głupiego faceta i będziesz z nim tylko dlatego, bo w głebi bedziesz sie bała co powie ten inteligentny skoro operacja to jedyny sposób na pozbycie sie kompleksu to bardzo dobrze postapiłaś, teraz bedziesz pewniejsza siebie, w koncu masz biust a nie płasko pod bluzką, poczujesz się seksi, a facetom nie musisz nic mówić, chyba ze sam spyta

Gość ktoś tam.
Silikon bo miałaś za małe piersi? dla mnie to bez sensu, ale to Twój wybór. Jeśli czujesz się z tym lepiej to niech Ci będzie. Co do Twojego pytania. Zależy od faceta. Moja dziewczyna ma zajeb... piersi, ale nie są takie z powodu ich rozmiaru , kształtu czy czegoś tam jeszcze tylko dlatego że są Jej! A jak się zmniejszą( ostatnio to zauważyła) lub zwiększą to co? NIC! bo nadal to Jej piersi, a ja biegał za nią z miarką czy jakąś foremką nie będę. Zastanów się czy interesuje Cie facet który jest z Tobą z powodu Twoich piersi. A jak będziesz miała wypadek i utnie Ci palec? rzuci Cie bo będziesz nie symetryczna?

Gość inteligentny facet wezmie
sobie inteligentna kobiete a ty autorko nia nie grzeszysz twoje cyce nie maja z zym nic wspolnego

lubię naturalne produkty ..

Gość kroplawody....
milkiway,porada dzięki ;) chciałam tylko napisać ,że silikon może i jest związkiem syntetycznym ale jak każdy taki stworzony przez substancje organiczne (czyli spotykane w naturze). I jak już wspomniałam dziwne ,że w jednych miejscach wam tłuszcz przeszkadza a na cyckach musi być...

Gość ewkawlkp
pytanie do mężczyzn ale ja się chętnie wypowiem, właśnie po to są te operacje by móc sobie pomóc by zacząć normalnie funkcjonować by podnieść własną samoocenę jeżeli facet nie zaakceptuje tego to nie jest ciebie wart takie jest moje zdanie