Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroplawody....

Mam zrobiony biust. Czy inteligentny facet może potraktować mnie poważnie ?

Polecane posty

jako facet stwierdzę, że brzydzą mnie kobiety z protezami piersi a czy można traktować poważnie? Nie do końca można traktować poważnie osobę idącą pod nóż tylko po toby uwydatnić swoje drugorzędne cechy płciowe. Robi sie to w celu intensywniejszego oddziaływania na płeć przeciwną a to zwyczajnie degraduje kobietę intelektualnie.

Gość kroplawody....
Nie grzeszę inteligencją bo zrobiłam sobie cycki :| ? Typowe...Może naukowcem nie jestem ale...zresztą co będę pisać. Ze stereotypiami , co u niektórych widzę ,że nie wygra sie.

Gość zabbadooo
No wiesz... tego typu kompleksy mają osoby płytkie, powierzchowne to wyrabia od razu pojęcie o nich skupiasz się na zewnętrznych rzeczach za bardzo to pewnie nie masz w sobie żadnej głębi do odkrycia

Gość zxzx
Jeśli jest szczęśliwa z powiększonym biustem to ok w końcu taki był jej wybór. Ale jednocześnie zadaje pytanie czy mądremu facetowi (nie oceniającemu powierzchowności tylko) będzie to przeszkadzać. Więc tu chyba nie do końca jest pewna tego co zrobiła. ale wracając do sedna to mądry facet zaakceptuje w całości kobietę którą pokocha. I wszystkie jej niedoskonałości czy zmiany.

Gość prawictwo pospolite141
sztuczny biust niestety ma gorszy kształt od naturalnego .. To są dwie żałosne pilki natura daje bardziej skompliowane formy i to mi sie podoba

Gość dziś na pomarańczowo
kochana, nie słuchaj tych bredni. facet, każdy bez wyjątku, w tym skończony geniusz również, lubi ładny biust. niekoniecznie wielki jak u dojnej krowy, ale kompletne deski nie mają łatwo i nie podobają się nikomu, chyba, że panom o skłonnościach homoseksualnych. jeśli powiększyłaś sobie biust do normalnego rozmiaru, by czuć się dobrze, to żaden myślący mężczyzna z tego powodu Cię nie odrzuci, nie uzna za pustaka, a zrozumie powody, dla których to zrobiłaś. sama biustu nie mam prawie wcale, chętnie bym operację zrobiła, mój facet niby krzyczy, że po co, że bez sensu, ale...widzę aż za wyraźnie, że gdybym to zrobiła nie pytając go o zdanie, byłby zachwycony. smutne, ale prawdziwe.

Gość zabbadooo
a co ma do tego wykształcenie w ogóle. Możan być wykształconym a nadal być płytkim bucem. Wykształconego moze i złapiesz, ale czy będzie mial klasę ? Mało prawdopodobne, bo taki nie zaakceptuje tego rodzaju kobiety

Gość kroplawody....
a mi to wisi to w takim razie każda kobieta dbająca o wygląd powinna być zdegradowana intelektualnie. Może to nie chodzi o intensywniejsze oddziaływanie na facetów ale jak całe życie sie słyszy "z przodu deska , na imię Ci Tereska" i wiele innych dołujących komentarzy.

Gość kroplawody....
zabbadooo wiesz punkt widzenia zalezy od pounktu siedzenia. Może gdybyś Ty był kobietą i miał problem z małym biustem ,do którego wszyscy by sie doczepiali też miałbyś inne spojrzenie na to. U facetów wygląd nie jest tak istotny ,i też nie pytam sie osób "proporcjonalnych" z natury o zdanie bo dla takich mój kompleks faktycznie może wydawać sie abstrakcyjny.Jak już wspomniałam , wszystko zależy od tego w jakiej sami jesteśmy sytuacji.

Gość shrek jest postacią pozytywną
A co się tak bronisz?:D Zadałaś pytanie, faceci odpowiadają ba, potwierdzają Twoje wątpliwości i masz nagle problem, autorko :D Tusz na rzęsach a poważna operacja to trochę co innego ;)

A teraz słyszysz gwizdy i cmokanie. I co? Lepiej? Że ileś tam przedstawicieli płci przeciwnej z "niebanalnym" IQ ma ciaśniej w rozporku na twój widok? Nie stać cię było na proces intelektualny racjonalizujący siebie jako osobę wartościową przed założeniem protez i to degraduje cię do grupy ludzi banalnych i pospolitych

Gość kroplawody....
prawictwo , z żadnej strony nie przypominam laski ze zdjęcia. nie wspominając ,że solarium , tipsy i farbowanie włosów to rzeczy mi nie znane ale przecież jak mam wkładki to muszę być po całości sztuczna nie :)?

Gość kroplawody....
a mi to wisi Gdybym potrafiła siebie zaakceptować to nie robiłabym operacji to chyba jasne i nie pominę ,że docinki ludzi i żarty ma temat mojego biustu też mnie dobijały. A jak już jesteś taki mądry to może zacznij od zmieniania poglądu całego społeczeństwa , które zawsze dyskredytowało dziewczyny bez biustu...

Gość ljl;k
autorko:):) Ta ciemna masa ewidentnie wylewa swoje bole smutki i zale a to co pisza nie ma najmniejszego zwiazku ztym co naprawde mysla:) to takie oczywiste. Nie raz sie sama osobiscie o tym przekonalam, ze nie ma sensu podejmowac jakiejkowliek dyskusji z tymi ludzmi, bo oni tylko szukaja okazji by komus dopiec. Tak po prostu. Wiec daj sobie spokoj i nie podejmuj juz zadnych dialogow z nimi. niech ci ktorrzy twierdza ze nie masz glebi, ze skupiasz sie jedynie na zewnetrznych cechac-wiec jestes pusta, to niech sami zrezygnuja z zakupow fajnych ciuchow, makijazu, perfum i niech nosza worki na ziemniaki o!:)

Gość Ktoś tam.
Ot kiedys musiałaś szukać faceta któremu nie przeszkadzał mały biust, teraz musisz szukać takiego któremu nie przeszkadza sztuczny.

Gość porada za free
wincenty pierdolniety wydaje mi sie, ze miec faceta takiego jak Ty z takim zadaniem a nie innym to obciach na całej lini chyba ze wincenty piszesz o tej laseczce ze zdjęcia to się zgodze ze obciach ale nie ze względu na sztuczne cycki a na sposób w jaki się prezentuje

Gość porada za free
AUTORKO skoro ludzie Ci docinali z powodu małego biustu to jak teraz sie zachowują? jak już masz duży?

Gość kroplawody....
ktoś tam ja nic nie szukam :/ zadałam pytanie z ciekawości. Macie błędny przekonanie jesli myslicie ze tylko czekam juz z rozlozonymi nogami na jakiegos ogiera ksiecia z bajki ;/

Gość kroplawody....
porada za free ja nie mam dużego biustu tylko proporcjonalny na dzien dzisiejszy. no ewidentnie od dawna nie słyszałam znienawidzoneo słowa "decha" i to jest najlepsze:)

Ja ci tylko piszę jak to wygląda. Jesteś jaka jesteś i nie wyrwiesz się z tego, bo cały czas operujesz mi tutaj tym ckliwym argumentem jak sie traktuje takie osoby. Jak się je traktuje to jedno a jaką osobowość maja te osoby - to drugie a tu chyba piszemy o osobowości, bo na to zwracał uwagę facet inteligentny nie tylko na cycki co wlaściwie maiły ci zapewnić te protezy? napalonego samca? z tym pewnie nie będzie problemu wpisałaś się w grupę ludzi banalnych a teraz chcesz z tej grupy przeskoczyć do drugiej bazy na ckliwym argumencie tak się nie da

Gość Prawda jest taka x 3
Ze kobiety z wiekszym biustem (niewazne czy naturalny lub zrobiony) traktuje sie powazniej. Deski nie maja lekko. Sa traktowane jak niedojebane. Zalezy jaki masz ten silikon, jesli wybralas drozsza opcje to nawet nie daje sie tego wyczuc... wiec nie musisz sie tym chwalic, bo po co ;) male cycki to nie jest powod do dumy, szczerze. po co facet ma cie miec za kiedys "wybrakowana" laske.

Gość wernis
ja też mam bardzo mały biust i odwieczne komleksy z tym zwiazane ale tak jakoś się zawsze składało, że trafiałam na facetów którzy nie wypominali mi ze jest mały, nie pogłębiali kompleksów widać swój na swego trafi kobiety z małymi biustami tez przyciągają okreslonych facetów, którym taki sie podoba, wg mnie ogladam w tv pare, gdzie ona była biseksualna a on to była ona (zmiana płci) i tworzyli doskonała parę bo swój na swego trafił

Gość Do Wincenty Pierdyknęty
Obciach być z dechą , obciach być z silikonką ,obciach być z grubaską tylko nie obciach jest być z żywym ideałem , nie ?

Gość shrek jest postacią pozytywną
sama mam mikrobiust, wiele lat miałam kompleksy, teraz oczywiście chciałabym też by był większy, ale to na zasadzie "ale fajnie by było mieć prywatną wyspę" a operacji nigdy nie zrobię a ludzie co mówią...zależy kim się otaczasz i jak ważna dla Ciebie jest ich opinia i czy sama bez wahania wzięłabyś faceta z implantami mięśni np.? bo ja bym się zastanawiała, czy taka osoba jest stabilna, czy za bardzo nie patrzy za modą, czy kiedyś mnie nie zacznie namawiać na jakąś plastykę. oczekuję od partnera, że będzie siebie akceptował i nie podejmował niebezpiecznych ingerencji byle komuś zaimponować kwestia tego co będzie jak poznamy daną osobę i jaką się okażę, jednak niestety zniechęcające to jest

Autorko co ty sie przejmujesz glupimi komentarzami? setki kobiet gdyby mialy okazje tez zrobilyby sobie operacje tylko 1) nie maja pieniedzy 2) nie maja odwagi ale potem krytykuja inne kobiety. Olej to! ciesz sie swoim nowym wygladem i korzystaj z zycia! a jak trafisz na palanta to czy bedziesz miala sztuczny czy prawdziwy biust nic tego nie zmieni, palant pozostanie palantema a normalny facet doceni fakt ze jestes zadbana kobieta!

Gość Do Wincenty Pierdyknęty
a mi to wisi moim celem nie był napalony samiec ale pozbycie sie kompleksu i chamskich komentarzy i to sie udało. pytanie zadałam z ciekawości co nie znaczy ,że teraz cale zycie skupiam jedynie na odnalezieniu ksecia z bajki bo mam tez inne rzeczy na glowie i to nie takie "banalne". zauwazylam ze lubisz to słowo...fajnie tak dzielić ludzi na dwie kategorie :) heh