Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekrutacja do zlobka

od kiedy rozpoczyna się rekrutacja do żłobków?/Warszawa/

Polecane posty

Witajcie, czy wiecie moze od kiedy rozpoczyna sie rekrutacja do zlobkow?

dziękuję za info już wchodzę rejestrować syna. Szanse znikome, ale bądźmy dobrej myśli. Przy opłataach za ten prywatny mozna zbankrutować:(

Gość taka polityka prorodzinna
w Polsce ;/

Szkoda, ze tak późno go rejestrujesz. Bo gdybyś zrobiła to wcześniej to teraz wniosek byłby wyżej w kolejce. A do którego żłobka?

Tak, baardzo prorodzinna! żyć nie umierać

A nie wiedzialam,ze tak mozna :/ Myslalam,ze mozna rejestrowac tylko od momentu kiedy trwa rekrutacja. 29,włochy, ul. Nike - ten mamy najblizej domu. A wy do ktorego?

Na dąbrowskiego, bo w miarę blisko i znajoma tam pracuje. Zapisałam młodego w połowie 2012 (oczywiście się nie dostał) ale teraz tylko zaktualizowałam wniosek i może się dostanie. Tylko nie wiem czy będziemy go dawać do państwowego, bo póki co z tej placówki do której chodzi jestem zadowolona. Będe mysleć jak się dostanie.

Nasz chodzi od wrzesnia 2012 byloby wszystko oki, gdyby nie to,ze ok 900/mc trzeba wydac:(

Gość Rekrutacja do zlobka
Mam mieszane uczucia co do przedszkola.obsluga jest niby mila, ale odczuwa sie ta wymuszona uprzejmosc. I nie raz slyszalam jak to panie obgaduja rodzicow, to mnie chyba zrazilo. nie wiem czyzapomnialy,ze ubieralam w tym czasie malego czy celowo to zrobily?Najwazniejsze,ze maly chetnie tam zostaje.

Gość kilewska
My do Akademii Usmiechu w Warszawie. Ale mogę naprawdę polecić ten żłobek. Można bez żadnych obaw zostawić tam dziecko. Wiem, że jest bezpieczne i pod dobrą opieką.