Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras

czy ktoras korzystaala z uslug...

Polecane posty

Gość czy ktoras

Z was korzystala z uslug jasnowidza jackowskiego?

Gość czy ktoras
Zadna z was??

Gość wybacz ale raczej
trzezwo myslace osoby nie korzystaja i wierzysz w to co co ci powie jasnowidz

Gość czy ktoras
Po prostu jest taka sytuacja ze juz nie wiem co mam robic... Nie wierze za bardzo w takie cos ale pprawda jest taka ze duzo spraw udalo mu sie wyjasnic. A ja po prostu nie wiem co mam robic. Moja ciocia zaginela, policja jest bezradna, wszyscy jej szukaja i nic:( wiec moze on cos pomoze...

Gość wybacz ale raczej
ja niestety nie wierze ale jesli czujesz ze moze pomoc sprobuj trzymamy kciuki za twoja ciocie a kiedy zagineła i czy jest mloda osoba

Gość czy ktoras
Zaginela ponad rok temu 12 grudnia. Do tej pory cisza. Ma 32 lata. Chodzi o to ze chcialabym skorzystac z jego uslug ale nie wiem czy mnie na to stac. Ile bierze za taka '' sesje'' , co trzeba wziac itd

Gość brwbtfv fscd
pomagałam kiedyś szukać, jednego pana, który zaginął w lasach pod miastem. Kontakt z Jackowskim. Poprosil o wyslanie rzeczy osobistych osoby zaginionej. Pozniej telefony do niego a on nie odpowiada. Jak sie wrszcie udalo dodzwonic powiedzial ze nie moze pomoc w tej sprawie. I po jabłkach. Starszy pan o dzis dzien sie nie odnalazł. Tak wiec ze ty bys chciala uzyskac od niego pomoc nie jest rownoznaczne z tym ze ja dostaniesz. Ale życze powodzenia w poszukiwaniach. To wielka tragedia kiedy ktos bliski znika bez sladu. osobiscie wykorzystalabym kazda mozliwosc...nawet Jackowskiego.

Gość czy ktoras
Chcialam pojechac tam osobiscie bo mieszkam niedaleko czluchowa. Po prostu nie mam sie juz czego uczepic i moze on okaze sie ta deska ratunku. Bo na policje nie ma co liczyc... Chodzi takze o stawke za sesje u niego. Bo jak mi zawola 1000 zl no to musialabym podziekowac bo mnie nie stac az na tyle.

Gość brwbtfv fscd
na jego stronie jest numer teefonu. Pewnie sa jakies zapisy i nie przyjmie cie jak przyjedziesz niezapowiedziana.

Gość tescioooooowwwwwwwwka
zadzwon do niego