Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkanadi-29

Gdy mezczyzna nie jest gotowy na zwiazek...

Polecane posty

a na wala mi twoj mail, myslisz ze bede ci siedzial i pisal. spoko, nie chcesz to nie... pfff...

Gość zabbadooo
na swój sposób, bo każdy kocha na swój i wcale dowodem miłości nie jest ożenek raczej uważam, że uczciwość jest ważniejsza a ja nie okłamywałem, mówiłem jak jest uważasz, że miłość która dąży do związku i płodzenia dzieci jest lepsza od miłości uczciwej? kto powiedział, że każdy związek kobiety z meżczyzną musi być przypieczętowany ślubem i dziećmi? kościół? tradycja? bo tak robią to i widzą inni? nie ma powodu, by być jak inni sami sobie narzucamy dziwne ograniczenia, kiedy ograniczeniem powinno raczej być - nie krzywdź drugiej osoby

zabbadooo ale ja nie mowie ze ma sie konczyc slubem itd... slub niczego nie gwarantuje. Akurat wiem to z doswiadczenia ;) ale jak facet mowi nie jestem gotowy na zwiazek tylko na luzne spotkania to mowi chyba samo za siebie ;) i jesli obu stronom taki uklad pasuje to jest jak najbardzej wporzadku... swoja droga mowisz kobiecie i niby jestes uczciwy tak sadzisz? widzac ze dana kobieta jednak ma inne oczekiwania- na swoj sposob ja kochasz i dalej z nia jednak jestes czyli swiadomie ja ranisz bo wiesz ze kocha i pewnie ma nadzieje a moze kiedys zmieni zdanie ;) w koncu zdesperowane odchodza bo jednak nie ma takiej opcji... to chyba nie jest milosc ale nie oceniam , kazdy ma prawo zyc po swojemu...