Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana

ósemki

Polecane posty

Gość zadbana

jakie macie doświadczenia z wyrywaniem ich? bolało?

Gość zadbana
nikt?

Gość porada za free
ja mam jedynie takie doświadczenia ze się niesamowicie szybko psują. w 3 z nich mam plomby jedna z nich dała mi niesamowicie popalić, spuchła, trzeba było chirurgicznie usunąć część opuchlizny wokół niego

Dolne usuwałam chirurgicznie, 500zł za oba. Bolało jak cholera, miałam na tydzień zwolnienie, bo pół twarzy sine i spuchnięte. Górne normalnie wyszły, 300zł za oba. A wyrwałam, bo przeszkadzały mi i dziąsła puchły.

Gość porada za free
mi stomatog odradził usuwanie, powiedział, że warto zostawić ósemki , jak straci się siudemki to mogą je zastąpi,c

Gość resseta
nie mam 7 i 8 nasunęła mi sie w to miejsce....a inne jeszcze mam pod skóra lub wyszly i sobie sa...wcale sie nie psują.....dentysta dziwil sie,ze sa w tak dobrym stanie.

oj, ósemki... dolne: rwanie trwalo 1,5godz (!), zeby sie kruszyly, dentysta sobie nie radzil, w rezultacie mi uszkodzil, ale tylko lekko, jeden nerw, zszywanie dziasel, goilo sie to z miesiac, no masakra górne: trzy minuty i po sprawie, zagojone w tydzien

Gość fdfgdgfgfghgfh
ja mam ósemki, trochę mi wykrzywiły inne zęby, ale mnie nie bolą, nie idę do dentysty bo się boję chamów jednych

Gość zadbana
no ja jedną kiedyś usunęłam, teraz powinnam kolejnych sie pozbyć, ale mam straszne wspomnienia :(