Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrolSnieguWeir

Dziewczyny czy kiedys zauroczylyscie sie nieatrakcyjnym facetem?

Polecane posty

Gość KrolSnieguWeir

Bedac w miare atrakcyjna dziewczyna, czy kiedys zauroczyl Was jakis przecietny malo atrakcyjny facet?

Gość easrfq
Tak, owszem - jestem bardzo atrakcyjna lecz mam bardzo specyficzny gust i zazwyczaj faceci, którzy mi się podobają, nie podobają się ŻADNEJ - nie, nie przesadzam - żadnej dziewczynie 🖐️

Gość KrolSnieguWeir
to jak to mozliwe?

Gość IMO12391
Kłamstwa za 3...2...oj...spóźniłem się. :classic_cool:

Gość easrfq
Normalnie - podobają mi się chudzi, wysocy faceci, z dłuższymi, kręconymi włosami - a zazwyczaj chudzi/niewysportowani nie podobają się żadnej dziewczynie - oprócz mnie :P :classic_cool:

Gość Zakochana bardzo :)
Tak, zakochałam się w kimś, kto początkowo wydawał mi się nieatrakcyjny. Z czasem zaintrygował mnie jego charakter, spokojny styl bycia. No i teraz świata za nim nie widzę. Wszystkie te negatywne cechy, które na początku rzuciły mi się w oczy w tej w nim kocham ;)

Gość aramisa
Ja własnie tak mam, lubie takich słodkich brzydali :) Jestem nieskromnie przyzjąc, fajna laska ;) a ciągnie mnie do mniej atrakcyjnych. Za jednego z nich wyszłam za mąż i jestesmy swietnym małżenstwem :)

Gość KrolSnieguWeir
no ale twarz musi miec ladna?

Gość easrfq
Tak, twarz to podstawa - mój eks miał według mnie - no właśnie - tylko według mnie - idealną twarz i proporcje, niestety od innych słyszałam kompletnie co innego - cóż, gustu nie zmienię :classic_cool:

Gość IMO12391
Teraz jedna przez drugą będzie reklamować swoją 'wartościowość' i 'niepustactwo'. :D

Gość jak zwykle na kafe
jakims cudem pojawiaja sie same "fajne laski" a na ulicach widuje tylko pasztety :classic_cool:

Gość Zakochana bardzo :)
Właśnie twarz mnie bawiła, przypominał mi księżyc, taka okrągła buzia, no i zmarszczkę ma śmieszną, taką między brwiami, poprzeczną. Do tego łysiejący czubek głowy, śmieszna mimika, zwłaszcza, gdy się zastanawia - wygląda prawie jak Kubuś Puchatek :) Wiem, że innym kobietom się nie podoba, a ja mam tu jego zdjęcie i gdy tylko na nie patrzę to się uśmiecham. Nawet się cieszę, że to tak się poukładało, gorzej nabrać się na piękne liczko i potem rozczarować charakterem.

Gość easrfq
Nie musisz wierzyć - nie zależy mi na tym - na tym forum nie siedzą sami przegrańcy życiowi jak niektórzy - pozdrawiam 🖐️

Gość IMO12391
Soss gada z sensem? Co mu się stało...:classic_cool:

jest brzydki ale wysoki i meski... jest brzydki ale zaradny.... jest niski ale wygadany .... i tak to leciało:D

Gość aramisa
to gdzie Ty chodzisz, ze widujesz same pasztety?? :) Przykre...:/

Gość . A . D .
Autorze z ciebie to pieprzony hipokryta. Sam jesteś brzydal a chcesz atrakcyjnej kobiety. Weź mnie nie rozśmieszaj cioto

Gość Zuzanna Amelia & 3
W temacie topika - tak

Gość Evvvvvka
Nie. Nie spotkalam nigdy odpychajacego fizycznie faceta ktory bylby w jakikolwiek sposob wyjatkowy i wartosciowy zeby warto bylo przymknac oko na wyglad. Oni wszyscy i tak zwracaja uwage tylko na ladne dziewczyny i maja wielki bol dupy ze te atrakcyjne ich olewaja wiec ja tez nie mam zamiaru bawic sie w poprawnosc

Gość tech rys
Atrakcyjny wygląd u mężczyzny to podstawa dla kobiet.

Gość Evvvvvka
Taa a mezczyzni patrza glownie na bogata osobowosc. Juz widze jak rozchwytywane sa moje znajome z tradzikiem, nadwaga. Tylko to paszteciarscy faceci zala sie na kobiety jakie to podle suki ze zadna pieknosc ich nie chce chociaz sami wygladaja jak kupa. Hipokryzja az zbiera sie na mdlosci

Gość IMO12391
Evka - ile masz lat?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Co prawda to prawda

"Juz widze jak rozchwytywane sa moje znajome z tradzikiem, nadwaga." Ale to nie dlatego, że są grube i brzydkie, ale dlatego, że nie mają ciekawej osobowości. Mój kolega jest wysokim modelem, b fajnie zbudowanym, a ma taką grubą, niezbyt urodziwą laskę. Ale w przeciwieństwie do Twoich koleżanek ona się nie żali, jest przebojowa i nie ma kompleksów. Drugi taki przykład - mój kuzyn. Przystojny , bogaty, wziął pryszczatą brzydule z ciekawą osobowością. Trzeci przykład - moi sąsiedzi z góry - to samo. On ja z żurnala a ona...

Gość Evvvvvka
jak dla mnie to mile, fajne dziewczyny ale byc moze to prawda, nie sa na tyle 'ciekawe' zeby przyciagac mezczyzn. Tak samo jak wy:D

Evvvvvka - więc widzisz. Gdyby popracowały nad sobą, i były miłe nie tylko dla koleżanek, to faceci by się nimi zainteresowali. Ale najłatwiej zwalać na brzydotę i pustotę facetów nie:>?

Gość magdalennaaaa
hej mnie etz zauroczyl facet z tradzikiem, ale jakie ma cudne oczy i sliczna twarz, kolezankom sie nie podoba mowia ze moge miec fajniejsego ale po co? jak moj ma zloty charakter

Gość Evvvvvka
frodo to nie ty jestes tym gosciem z kompleksem niskiego wzrostu ktory siedzi od miesiecy na kobiecym forum i zali sie ze kobiety chca tylko atrakcyjnych facetow?:D Zastosuj sie wiec do rad ktore udzielasz moim kolezankom:D