Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrolSnieguWeir

Dziewczyny czy kiedys zauroczylyscie sie nieatrakcyjnym facetem?

Polecane posty

Evvvka - żaliŁEM. Pół roku temu mi przeszło. Ja żadnych rad nie daję. Ja się próbuję wczuć w typową kafeteriankę:) Przecież dokładnie tak mi pisałyście, jak pisałem, ze wzrost to mój problem. Większość twierdziła, że żaden, że problemem jest charakter i nad nim powinienem pracować. No więc odpowiadam tylko Waszymi tekstami, ale teraz nie wydają się już takie fajne jak wtedy, gdy się je do chłopaka pisało, nie?

mnie zauroczyl pewien przecietny chlopak lecz swoim charakterem a nie wygladem i to po czasie znajomosci

Gość moim zdaniem........
Tak, zdarzyło się to... ale skończyło się raczej źle, bo on miał kompleks z tym związany.

Gość hazo
ja wole byc sam niz byc z potworem

Gość IMO12391
moim zdaniem........ "Tak, zdarzyło się to... ale skończyło się raczej źle, bo on miał kompleks z tym związany." ­ I pewnie zmuszona byłaś iść do kogoś Przystojnego - oj, jakie nieszczęście. :classic_cool:

Gość Evvvvvka
a co mnie obchodzi co ktos ci pisal, polowa tematow zalozonych przez kafeterianki dotyczy pieluch, zupek, robienia loda i tego co zrobic bo facet mnie pobil. Jakich wypowiedzi tu oczekujesz? Istnieja brzydcy faceci ktorzy maja powodzenie ale to wynika z niesamowitej inteligencji, poczucia humoru i nieprzecietnej osobosci a to sa raczej cechy wrodzone. Nijaki facet nie stanie sie nagle ciekawym czlowiekiem.

Ja zwracam uwage na charakter :) Co mi z tego ze chlopak bedzie przystojny,cudowny jak bedzie zwyklym fra*erem ktory podrywa kazda?

Gość Evvvvvka
Czym przecze? moja pierwsza wypowiedzia ze nie poznalam nigdy paskudnego faceta ktory reprezentowalby soba cos wiecej?

Gość Evvvvvka
Zapoznaj sie ze znaczeniem slowa "ironia"

Aha - i tak samo "brzydkie koleżanki" gdyby miały inteligencję itp to by miały fajnych facetów, a brzydkiej i nijakiej nikt nie chce. Kumasz?:P Powiedz im żeby "coś" zmieniły.