Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostry1986

Ona i jej podejscie do seksu i zwiazku

Polecane posty

Gość gość
nie zgodze się z tobą - dla mnie taki facet jest po prostu "łatwy", a i znam facetów którzy nawet jak laska "rozłoży" nogi to domawiają i to z wielu, wielu powodów (bo to była kumpla, bo to d****a, bo on ma partnerkę, bo tamta jest brzydka itp). Dla mnie facet który wkłąda w każdą która rozłoży nogi jest po prostu łatwy, i obleśny, tak samo jak koleś co daje za kasę - dla mnie jest d****ą

Gość Ostry1986
Dobrze ze mnie mysli nie zjadaja :) CIesze sie z tego co jest teraz i z ta kobieta bede ukladal sobie zycie :) Ciekawe sa tez tutaj na forum teamty w kotrych kobiety wlasnie pisza ze nie powiedzialy facetowi prawdy ilu mialy partnerow...bo z tego rodza sie tylko problemy. A znam bolesna dla mnie prawde i mysle ze bez problemu dam rade z tym zyc :)

Gość Ostry1986
U mnie tez z czasem widze ze to przestaje miec jakie kolwiek znaczenie. Ze swoimi wczesniejszymi partnerkami tez mialem podobne problemy, tyle ze jakos moze mniej bolesne (mniejsza ilosc parnerow). Z jednego zwiazku zrezygnowalem bo moja niedoszla kobieta powiedziala ze nawet nie pamieta ilu miala facetow...ale bym to dla mnie ideal w lozku i w zyciu, chociaz to bylo juz nie do przeskoczenia, no nic bylo minelo :) Teraz jest jak nigdy dotad...wiec kto wie czy nie bedzie to ta jedyna :) jedyna bez spiny o przeszlosc jej, a ja jedyny bez spiny o moja przeszlosc...bo kto z nas jest czysty jak łza? chociaz sorry - mialem taka kobiete....byla dziewica , ulozona, bez jakich kolwieki doswiadczen - i co z tego jak znalazlo sie cos w swiatoplgfadach co nas poroznilo !

Gość Specyficzny
szczerze ta twoja dziewczyna mysli tylko o sexie

Gość Ostry1986
Mysli...a moze myslala? poki co od dluzszego czasu jestemy razem, wiec nie widze jakis przygodnych facetow.

Gość gość
jestes w bardzo podobnej sytuacji...z tym ze ja akurat nie dalem rady z tym tematem :((

Gość QÓkÓrÓQ
...ja p******ę...miłość czy głÓpota.....ja pieeeerdolĘ.....

Gość QQrÓQQ
...ja pieeeRdolęęęęęęęęęęĘ

Gość QQrÓQQ
...ja pieeeRdolęęęęęęęęęęĘ

Gość gość
Ja mam 20 lat i jeszcze nie uprawaiałam seksu z facetem , nieskromnie powiem , że jestem dość atrakcyjną i szanującą się dziewczyną i nie mam faceta i takie dziewczyny które biorą od życia ile się da nie patrząc na opinię mają facetów ... To niesprawiedliwe ..Pomyśl kolego o tym , żę to potencjalna matka Twoich dzieci , ja nie chciałabym żeby moja matka miała taką przeszłość ...Pozdrawiam :)

Gość Ostry1986
No wlasnie mimo wszystko mysle ze to potencjalna matka moich dzieci. A sprawa nie jest taka porsta, bo sam bylem juz z dwoma dziewicami i naprawde to byl przypadek ze akurat je spotkalem. A na pierwszym spotkaniu nie pytalem o ich zycie lozkowe. Super na poczatku znajomosci bylo by miec wszystko jak na dloni no ale niestey rozne sprawy wychodsza z czasem. Hmm to czy znajdziejsz faceta, meza nie zalezy od twoje przeszlosci - o tym musze cie zapewnic. Czy popelnialas bledy wczesniej czy tez nie...bo poznioej jezeli komus na tobie bardzo zalezy - tak naprawde wszystko inne nie ma dla ciebie znaczenia.

Gość Ostry1986
Jak by sie uprzec to facetowi najlepiej by bylo miec za zone dziewice. Tylko co ma powiedziec taka kobieta ktora myslala ze znalazla tego jedynego, zrobila to znim a on ja zostawil. Roznie bywa w zyciu...ludzie popelniaja bledy ktorych juz niestety nie da sie cofnac - a kazdy chce ulozyc sobie zycie :)

Gość gość
Ale ja nie uważam ze seks to coś złego , ja nie poznałam jeszcze kogoś odpowiedniego do tego ale napewno poznam. Ale wiesz ludzie jednak na to patrzą że oo ta dziewczyna była już z każdym , może mam taką mentalność bo jestem z małej miejscowości a w mieście jest inaczej , chociaż teraz na studiach widze , że faceci też lubią szanujące sie dziewczyny a nie tylko ...takie wszechobecne .. Ludzie się zmieniają więc może Twoja dziewczyna przy Tobie tez sie zmieni , ale jednak jak na jej wiek to ma troszczeczke za duże doświadczenie ..

Gość Ostry1986
Gdybym mogl poskladal bym sobie dziewczyne idealna :) z poprzednimi milo ze doswiadczenie mialy duzomniejsze albo wcale go nie mialy...nie bylo tego "pstryk". A ono pojawilo sie przed tym jak dowiedzialem sie tych wszystkich faktow. Trzeba sie pogodzic i do przodu :)

Gość julia198711
może cos z zaburzen seksualnych w niej siedzi, wiesz, zwykle dziewczyny nie spotykaja się z facetami tylko dla seksu, szczegolnie młode dziewczyny. Wyślij ją do seksuologa, ja chodziłam z depresją do tej poradni http://psycholog-ms.pl/ maja dobrych lekarzy.

Gość Ostry1986
Raczej nie można tutaj mówić o jakiś zaburzeniach seksualnych, no bo jak nazwać nasz związek? Co do ilości seksu, to raczej ja mam jakieś niedobory :-P a ona bardziej przytulic się, jakieś mile słowa itp.

Gość kolezankafrankaaa
Mój facet przede mną miał mniej wiecej około 15 kobiet, sam się do tego przyznał i nie powiem zeby to było dla mnie przynajmniej na początku łatwe bycie z nim i mając taką wiedzę. Ale jestesmy razem rok, kochamy się i zadne skoki w bok a ni nic tego typu nie wchodzi w grę bo on mial tyle a tyle partnerek. To nie jest wyznacznikiem tego ze ktos bedzie zdrdzal albo ze bedzie złym towarzyszem zycia. poza tym jakbym tak myslala to bym z nim nie byla. Mial ile mial, teraz jest ze mna, planujemy ślub i jego przeszlosc taka a nie inna nie ma na to zadnego wpływu. Tak samo Ty autorze nie oceniaj jej po tym ze miala tylku a tylu, albo ze z kims postykala sie tylko na seks. To absolutnie nic nie znaczy w sytuacji kiedy spotka się kogos kogo się prawdziwie i szczerez pokocha. Wtedy dawne zwiazki, byli partnerzy, kochankowie itp, tracą jakiekolwiek znaczenie.

Gość gość
coś nie tak

Gość Ostry1986
Jest teraz dokladnie tak jak mowisz. Mimo tego calego myslenie o tym, widac ze moj zwiazek opiera sie na czyms wiecej niz seksie. Dlatego mowie , ze na poczatku te mysli to byla masakra jakas, teraz z czasem jest coraz lepiej - chociaz sie pojawiaja to jakos na spokojnie do tego podchodze. No i nie dzieje sie to juz tak czesto :) Mysle ze z czasem bedzie jeszcze lepiej :)

Gość gość
cos nie tak?